A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
Medence robotok

Medence robotok

Vásároljon teljesen automatikus medencetisztítókat online alacsony áron

Termék
szűrés
Termékek szűrése Bezárás
229999 Ft Ft
-
729096 Ft Ft
Több mutatása...
Kevesebb mutatása...

Medence porszívó robotok a Roboexpert online áruházban - a higiénikusan tiszta vízért, nagyobb erőfeszítések nélkül

Különösen a forró nyári napokon nincs is annál jobb dolog, mint a saját medencében való kikapcsolódás és pihenés. De a saját medence tisztítása is sok munkát igényel. Egy medence robot nagy erőfeszítések nélkül segíti a medence tisztántartását. Csupán pár óra elteltével egy tiszta medencét talál. Az USA-ban a medencetisztító szakma a medence tulajdonosok nagy száma miatt alakult ki. Hosszú távon azonban ez a szolgáltatás nagyon drága és időigényes, ezért van szükség olyan eszközökre, amelyek ezt a funkciót automatikusan elvégzik. A medencetisztító robotok ezért egyre népszerűbbek.

Fedezze fel a Roboexpert széles választékát, és élvezze a medencetisztító robotok előnyeit

Ha korábban Önnek kellett megtisztítania a medencét, akkor tudja, mennyi időbe és energiába telik mire végez vele. A medencerobot megszabadíthatja Önt ettöl az unalmas munkától. Annak érdekében azonban, hogy eldöntse, melyik az Önnek megfelelő robot, gondolja át, hogy a medence melyik részét kívánja megtisztítatni a robottal. A műszaki részletek és a modellek ugyanis ezen alapulnak. Különösen praktikus az a robot, amelyik az Ön felügyelete nélkül is önállóan dolgozik. A medence méretétől és típusától függően minden igényhez megtalálja nálunk a megfelelő modellt. Ezek a robotok hasonlóak a porszívórobothoz, automatikusan lemerülnek a medencébe és megtisztítják a medence alját és a falakat. Ezzel megkönnyíti az Ön munkáját és nem kell olyan sok időt töltenie a medence kitakarításával. Ha szeretne vásárolni egy ilyen háztartási robotot, akkor figyelnie kell néhány részletre. A legfontosabb dolog az, hogy tudja, mit szeretne a robottal megtisztíttatni. Ha a robotot csak a medence aljának tisztítására szeretné használi, akkor általában elegendő egy kicsi és egyszerű modell. Ha egy acélfalakkal rendelkező medencéje van, akkor egy olyan medence robotot vásároljon, aminek PVC keféi vannak. A rozsdamentes acél medencéknél viszont sokkal praktikusabb a habkefével ellátott úszómedence-robot.

Végre lehet egy medencéje, ami könnyen takarítható.

Szeretett volna mindig is egy saját medencét és a sok munka miatt mindig tartózkodott ettől a lehetőségtől? Ezért érdemes megvásárolni ezeket a háztartási medence robotokat. Mert egy ilyen medencével a legnagyobb munka nem feltétlenül maga az építés. Főleg a forró nyári napokon éri meg egy ilyen medence. 40 fokos melegben sok kerttulajdonos minden bizonnyal olyan medencére vágyik, amely tökéletes hűsölést biztosít. Egy medence tulajdonos legnagyobb gondja a takarítás, mivel egy medencénél nem elég csak beleengedi a vizet és kéthavonta egyszer kitakarítani. Egy ilyen medencét többször kell tisztitani, a vízböl pedig a szennyeződéseket eltávolítani.

Hogyan működik a medencetisztítórobot?

A robot kémiai tisztítószerek nélkül tisztítja meg a medence falait és a medence vizét. Egy ilyen robotnak integrált szűrőrendszere van, amely kiszűri a szennyeződéseket és megtisztítja a medence oldalát és alját. Ennek elvégzéséhez gumihevederrel rendelkezik, amellyel megfelelõ tartást biztosít magának. A robot szűrőrendszere összeszedi a szennyeződést így biztosítja a tiszta vizet. De nemcsak a szennyeződés eltávolítása fontos! A robot megakadályozza a tisztítás során, a baktériumok terjedését. A legtöbb robotnak különféle tisztítási programjai vannak, amelyeket a szennyezés mértékétől és a medence méretétől függően lehet beállítani. Sok robotnak van beépített időzítője is, miután az előre beállított idő elteltével kikapcsolják magukat és ezzel energiát spórolnak. A robot tulajdonosának csak a kefék cseréjéről és a szűrőtisztításról kell gondoskodnia, az összes többi munkát automatikusan a háztartási robot végzi.

Mire kell figyelni egy egyszerűbb és egy komplexebb robotnál?

Van néhány kulcsfontosságú különbség a robotokban, amelyeket vásárláskor szem előtt kell tartania. Nem csak kábeles, hanem beépített akkumulátorral meghajtott robotok is vannak. A legnagyobb különbség mégis az, mekkora felületet kell megtisztítania a robotnak. Ebböl adódik a különbség az egyszerűbb és a komplexebben működő modellek között. Az egyszerű modell általában csak a padló tisztítását végzi. Ez nagyon fontos egy medencében, mert egy bizonyos szintig kiszűri a vizet. Egy ilyen medencetisztító robottal lényegesen kevesebb munkája lesz a jövőben, mint eddig. Vannak olyan medencerobotok is, amelyek nemcsak az aljzatot, hanem a falakat és a vízfelületet is megtisztítják. Ezzel a módszerrel a vízfelületen lévő szennyeződéseket és baktériumokat is eltávolítják. A medence falait a kefék tisztítják, ugyanúgy, mint a padlót és nagyon intenzíven. Különösen egy nagyobb medencében nem mindegy, mennyire tiszták a falak és a vízfelület. Ezért hasznos, ha nem kizárólag csak a padló tisztítására koncentrálunk.

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a segítőknek?

Sok medence robotnak beépített akkumulátora van, más eszközök kábellel és vezérlőegység vannak ellátva. Az automatikus medencetisztító áram nélkül működik, a robot vásárlása előtt célszerü átgondolnia, milyen szűrőteljesítményü eszközt szeretne. A kiváló minőségű modellek mindenekelőtt alaposak és megbízhatóak a medence tisztításában. Fontos az is, hogy különböző kefékkel rendelkezzen és könnyen kezelhető legyen. Ebben az esetben nagyon jól jön a távirányító. Arra is érdemes figyelni, hogy a robot milyen energiatakarékos munkát végez. Ezenkívül a robot karbantartása a lehető legegyszerűbb. Mellesleg, egy jó medence robotnak legalább 16 köbméter kapacitással kell rendelkeznie.

Találja meg a legjobban illő medencerobotot a medencéjéhez.

Fontos figyelni a megfelelő funkciókra és tulajdonságokra. Igy pontosan tudja, mire számíthat és nem is érheti Önt csalódás. Például a medence pontos mérete nagyon fontos, hogy a kiválasztott robot teljesen ki tudja tisztítani medencéjét. A másik fontos szempont szivattyú és a meghajtás a modell kiválasztásában. Például nincs szüksége hálózati csatlakozásra egy akkumulátorral működö medence robothoz. Ez esetben a robot addig működik, amíg le nem merül az akkumulátor és újra kell töltenie a robotot. Ha egy olyan robotot vásárol ami kábellel van ellátva, akkor nem kell a töltéssel foglalkoznia. Ehhez azonban hálózati csatlakozásnak kell lennie a közelben és hosszabbító kábel is használható. Egy ilyen kábel balesetet is okozhat, ha elkerüli figyelmét a kábelt és megbotlik benne.


KAPCSOLAT

Fel