A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
Robotfűnyírók

Robotfűnyírók

Vásároljon márkás gyártók robotfűnyíróit alacsony áron az online boltban

Termék
szűrés
Termékek szűrése Bezárás
169999 Ft Ft
-
1583999 Ft Ft
Több mutatása...
Kevesebb mutatása...

A Roboexpert online áruház robot fűnyíró - Ön kertjének legnépszerűbb fűnyírói

Egyre több ember választja ezt a lehetőséget a kézi fűnyírás helyett. A gyep rendbentartása sok ingatlantulajdonos amúgyis kevés szabadidejének nagy részét veszi el. A fűnyirás és a trágyázás a fő feladat a gyep gondozásában, a fünyírás pedig a kert rendben tartásához tartozik. Minél nagyobb a füves terület, a megfelelő gondozása annál nagyobb erőfeszítést és időt igényel, amely nem mindenki számára elérhető. Az ingatlan- és kerttulajdonosok számára, akik továbbra is egy gondozott kertet szeretnének, az automatikus fűnyíró időtakarékos alternatíva a hagyományos fűnyírókkal szemben. Az elmúlt években a robot fűnyírók iránti igény folyamatosan növekszik. Egyre több új funkciót látnak el, igy megkönnyítik illetve átveszik Öntől a kertészkedés feladatát. Miközben a robotfűnyíró automatikusan elvégzi a kerti munkát, Önnek lehetősége van hobbijára vagy más dolgokra fordítani az idejét. Ha Ön is robot fűnyírót szeretne vásárolni, keresse fel áruházunkat, ahol most különleges ajánlatainkat megtalálja! Áruházunkban nagy választékban talál robot fűnyíró kiegészítőket is!

Robotfűnyírók olcsón – Milyen előnyökkel rendelkeznek és milyen hátrányai vannak?

A robot fűnyíró legnagyobb előnye az óriási időmegtakarítás és az önálló munkavégzés. A robot úgy programozható, hogy bizonyos időpontokban önállóan kezdi meg és fejezi be munkáját. A kert tulajdonosának nem is kell jelen lennie ehhez. A robotfűnyíró halkan működik, nagyon energiatakarékos és gazdaságos. Az ár szempontjából a robot fűnyírók drágábbak, mint a hagyományos fűnyírók. Néhány robot fűnyíró nem tudja a meredek lejtőket megvágni. Ezt szem előtt kell tartania, mielött meg szeretné vásárolni a háztartási robotok egyikét. Különösen növekszik az érdeklődés a Husqvarna robotok iránt, mivel a svéd gyártó ezen a területen a világ piacvezetője kiváló minőségű termékeivel. A robot fűnyírók automatikusan felismerik az akadályokat és megkerülik azokat és a legtöbb eszköz sokkal energiatakarékosabb, mint a benzines fűnyírók. A robot fűnyíró beépített akkumulátorral működik, nem bocsát ki káros anyagokat, környezetbarát. Több készülék önállóan is eljut a töltőállomáshoz és automatikusan tölt fel, ami további időmegtakarítást jelent. A robot fűnyírók kezelése és üzemeltetése általában egyszerű, de a karbantartása kicsivel több idöt igényel, mint a kézi működtetésű fűnyírók. A robot fűnyíró programozása időt és türelmet igényel. Ezenkívül a javításokat általában nem tudja egyedül elvégezni, ehhez gyakran szakemberre van szükség. Néhány modellnek nehézséget okoznak sarkok, élek és lejtők is. Ezért fontos, hogy tanácsot kérjen és kapjon egy ilyen háztartási robot vásárlása előtt. Az árak meglehetösen eltéröek, attól függöen, hogy milyen funkciójú készülékre van szüksége. Az olcsóbb, alap tulajdonságú robotok már 600€ tól megvásárolhatók. A nagy teljesítményű motorral ellátott fűnyírók akár 3000 euróba is kerülhetnek. Egy robot árfekvése nyilván magasabb, mint egy normál fűnyíróé. Abból kiindulva, hogy az automata fűnyíró robotok iránti kereslet egyre nagyobb, az ára a jövőben biztosan csökkenni fog.

A robot fűnyíró előnyei röviden:

✔ óriási időmegtakarítás ✔ nagyon csendes ✔ önálló munka végzés és feltöltés ✔ Rendszeres fűnyírás = kimagasló gyep minőség ✔ akadályok érzékelése ✔ nem hagy fű maradványokat maga után ✔ kevesebb karbantartás (nincs olajcsere és motorkopás) ✔ környezetbarát

A robot fűnyíró hátrányai röviden:

✘ magasabb beszerzési költségek a hagyományos fűnyírókhoz képest ✘ bizonyos modeleknél problémák adódhatnak lejtőknél és domboknál ✘ bonyolultabb telepítés ✘ problémák a sarkokkal és az élekkel ✘ kisállatok megsérülhetnek ✘ a behatárvezeték egyszeri, de időigényes lerakása ➤ (robot fűnyíró lerakási szolgáltatás a Roboexpert-től) ✘ Lopáskockázat ➤ (robot fűnyíró robotvédelem a Roboexperttől)

Roboexpert robot fűnyírók - Megfizethető, teljesen automatikus megoldás az Ön kertjéhez

Egy nagy és gondozott pázsit, vonzza a figyelmet. Különösen a nyári hónapokban a legjobb a kertben maradni és élvezni a napsütést. A gyep akkor különleges, ha valóban jól karbantartott és nem vadul nő. A gyep gondozása általában sok időt vesz igénybe és ez - a sokszor stresszes mindennapokban, a munka, a család és a barátok mellett – sokszor megeröltetö. Ideális megoldás lehet egy robotfűnyíró vásárlása vagy marad a fűnyírással való idöpocsékolás. Persze lehetőség van egy kertészt, kertrendezöt is keresni. A megbízhatóság vagy például a fizetés miatt, a kerttulajdonos jelenléte szükséges. Ezek miatt tartják sokan a teljesen automatizált megoldást sokkal praktikusabbnak. Mellesleg a robot fűnyíró akkor is tud dolgozni, ha Ön úton van. Nem számít, ha nyaral, a munkahelyén van vagy csak az ágyban - olyan nincs, hogy a robot ne tudna valamiért dolgozni. Egy erős viharban azonban a robot fűnyíró megsérülhet. Ezenkívül a robot fűnyíró bármikor tud dolgozni, így karbantartja a gyepet. Ezt az eljárást a programozási lehetőség teszi lehetővé. A legtöbb kiváló minőségű robotfűnyírót napi vagy heti szinten programozhatja. Ezután a robot mindig pontosan akkor indul, amikorra beállította hogy el kell kezdenie, és nagyon megbízhatóan, pontosan végzi a munkáját. Ezenkívül egy robot sokkal pontosabban dolgozik, mint egy ember, és valóban egy egyenletes, tiszta vágást csinál. A megtakarított idő óriási, mert a jövőben nem kell többé saját magának elvégeznie ezt a munkát, és nem kell magának is ott lennie.

Roboexpert robot fűnyírója - Hogyan működik a robot fűnyíró?

A robotfűnyíró beépített akkumulátorral működik és automatikusan vágja le a a kijelölt füves területet. Ha szükséges, a robot önállóan a töltőállomáshoz megy és feltölti saját magát. Ezek a szorgalmas gépek az 1990-es évek óta segítik az embereket. A modernebb technológia és a további fejlesztések eredményeként, egyre inkább használják háztartásokban is. A robot fűnyírók a talajtakaró rendszer szerint működnek. Összegyűjtik a levágott füvet, felaprítják majd szétszórják a gyepen. A levágott, aprított fű sok tápanyagot tartalmaz és műtrágyaként is szolgál. Így nincs szükség a levágott fű összegyűjtésére, ami további időmegtakarítást jelent a kerttulajdonos számára. A robotfűnyíró számos allergiás beteg számára is hasznos, mivel így nem maguknak, kézzel kell a füvet vágni. Ahhoz, hogy a robot tudja, melyik helyen kell a füvet levágnia, az üzembe helyezés előtt a területet ki kell jelölni. A határok kijelöléséhez szükséges vezetékeket, kábeleket a robot megvásárlása után tartozékként szállítjuk, amelyeket a kertben elhelyezheti. A robot programozásától függően akár naponta is működtethető, és így állandóan biztosítja a rövid gyepet. A munkafázisok mindig váltakoznak a töltési fázisokkal. A fázisok időtartama az eszköz akkumulátorától függhet.

Szépen gondozott gyep a kerti segítővel

A robotos fűnyirás után a gyep ápoltabb, tisztább, mint mikor a levágott füvet egyszerűen összegyüjtik. Így sokkal kevesebb hulladék keletkezik, praktikusabb is. A hagyomanyos módon levágott füvet a munka végeztével az előírások szerint kell megsemmisíteni. Az éles pengék megfelelő ápolása és a vágáshoz előkészítése a pázsit kinézete egyenletes lesz. Akinek valaha is füvet kellett nyírnia, tudja, mennyire nehéz a klasszikus fűnyíróval mindenhol egyenletesen levágni a füvet. A robot fűnyíróval sokkal könnyebb a kertet ápolni. Ezen túlmenően egy ilyen robotfűnyíró használata jóval kevesebb erőfeszítést jelent. A fűnyíróval történő vágás nemcsak több időt, hanem több energiát is igényel, különösen a nagyobb füves területnél. A jövőben már nem kell ezt a kimerítő munkát egyedül elvégeznie. A robot fűnyíró beépített érzékelőivel nem tér le az útjáról, nem kell attól tartania, hogy hirtelen a kerítésbe ütközik vagy a tóba esik. Ez háztartási robotok egyik nagy előnye. A fünyirás gyakoriságát is figyelembe veszi és a vágási magasságot is beállítja magának. Ritkább használat esetén a maximális vágási magassággal rendelkezö robotot érdelmes vásárolnia. Ha rövid füvet szeretne, akkor a legalacsonyabb vágási magassággal rendelkező eszköz a legajánlottabb. A nyírási idő is beállíthatható, mikor végezze el a robot a munkáját. Számos robotnak különféle fünyírási programjai vannak és egy meghatározott rendszer szerint végzik el a munkájukat. Természetesen senki sem tudja megvédeni Önt a robot fűnyíró lopásától, ezért most exkluzív szolgáltatást kínálunk Önnek. Fedezze fel a robot fűnyírók lopásgátló lehetőségeit az online áruházunkban.

Innovatív robot fűnyírók - a háztartási robotok műszaki adatai

Ha robot fűnyírót szeretne vásárolni, néhány szempontot érdemes megfontolnia. A magasabb árkategóriába tartozó fűnyírórobotok gyakran fejlettebb érzékelőkkel rendelkeznek. Ez különösen fontos a nem egyenletes és kanyargós fűterületeknél. A téglalap alakú gyephez azonban elegendő egy olcsóbb eszköz. Sok robot esőérzékelővel van ellátva, amikor elered az eső, automatikusan visszatérnek a fedett töltőállomáshoz és később fejezik be a munkát. A robot fűnyíró további fontos kérdése a biztonság. Mivel az éles pengék pontosan és különösen gondossággal vágják le a füvet, sérüléseket is okozhatnak. Ezért vannak olyan speciális funkciók és érzékelők, amelyek minimalizálják a sérülések kockázatát és biztosítják ne jelentsenek veszélyt sem a gyermekekre, sem a háziállatokra. A robot fűnyírók felemeléskor vagy leeséskor mindig abbahagyják az adott munkát. A pengék azonnal leállnak, hogy ne történjen baleset, például az ujjai ne sérülhessenek meg. Ez esetben a pengék blokkolódnak, a kód feloldásához be kell írnia egy kódot. Ez a magas biztonsági védelem teszi lehetövé, hogy a kisgyerekes háztartásokban is veszély nélkül lehessen használni a robotokat. Ezekben a háztartásokban sokkal kevesebb az idő ezekre a tennivalókra. A robot egy célszerű megoldásokat, amivel időt takaríthatunk meg. A magas színvonalú robotok lopás védelmére is támaszkodhat. Egy ilyen robot fűnyíró a típustól függően, nem éppen olcsó, igy Ön sem szeretné, ha megpróbálnák ellopni a készüléket. Nem olyan egyszerűen ellopni egy ilyen robotot. A legtöbb eszköz riasztási jelzést ad, ami biztosítja, hogy az illetéktelen személyek gyorsan kiverjék a fejükből ezt az ötletet.


KAPCSOLAT

Fel