A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
RobotfűnyírókHusqvarna robotfűnyírók

Husqvarna robotfűnyírók

A Husqvarna Automower és a telepítőkészletek kényelmesen rendelhetők online

Termék
szűrés
Termékek szűrése Bezárás
259999 Ft Ft
-
1598999 Ft Ft
Több mutatása...
Kevesebb mutatása...

Husqvarna robotfűnyírók a Roboexpert online áruházban - innovatív technológia, hatékony teljesítmény

Időmegtakarító megoldás a gondozott gyephez. A Husqvarna cég a nagyon jó minőségű robotfűnyíróiról ismert, amelyek sok praktikus funkcióval vannak felszerelve. Hosszú ideig nyírhatja vele a füvet a kertben és nem fogja megbánni. Online áruházunkban széles választékot talál, különféle változatokban. A gyártó nagy teljesítményű robotfűnyírókat kínál, amelyeket a pontos és jól átgondolt tervezés jellemez. Ha egy Husqvarna robotot vásárol, kiválaszthat egy olyan modellt, amely pontosan megfelel az Ön és kertje igényeinek. Egy robotfűnyíró vásárlásánál sok más dolog is szerepet játszik magán a márkán kívül, amelyekről itt többet megtudhat.

Hogyan működik a Husqvarna robotfűnyíró?

A Husqvarna robotfűnyírók újratölthető akkumulátorral működnek, így töltőállomást igényelnek. A legjobb, ha időjárásálló helyet talál, amelynek könnyen elérhetőnek kell lennie a robot számára. A robotfűnyíró vágó pengékkel rendelkezik és a beállítástól függően vágja a füvet. Különböző vágási magasságok állíthatók be, mivel nem mindig ugyanaz a gyepmagasság szükséges. Hogy a robot ne hagyja el a kijelölt irányt, a helyes utját, a terület vezetékkel kijelölhetö számára. Ezeket a vezetékeket kiegészitöként lehet használni, ugyanakkor a robot az érzékelőkkel is felismeri a helyes útját. A vezeték elhelyezéséhez kihasználhatja a Husqvarna robotfűnyírók speciális szolgáltatásának előnyeit is. A fűnyírórobot a füvet önállóan, véletlenszerűen vágja, elkerülhetö, hogy nyomokat hagyjon a gyepen. Az ütközésérzékelők biztosítják, hogy a robotfűnyíró ne menjen neki semminek és hogy ne essen bele például a medencébe. Alapvetően egy robotfűnyíró alacsony zajszinttel, kb. 55-65 decibel között működik, a modelltől függően. Ez azt jelenti, hogy egy ilyen robot sokkal halkabb, mint a hagyományos fűnyírók. Különösen a klasszikus benzinmotoros fűnyírók nagyon hangosak a fünyíráskor – nemcsak nekünk kellemetlen zaj, a szomszédok is hallják. A Husqvarna robotfűnyíró automatikusan vezet a töltőállomáshoz, ha az akkumulátor lemerült. Ez azt jelenti, hogy nem kell a robotot keresnie és magának a töltőállomásra vinnie.

A Husqvarna robotfűnyírók speciális funkciói

A Husqvarna robotfűnyírók néhány speciális funkciót tartalmaznak, ezért érdemes megemlíteni ezeket. Például a nem éppen olcsó robotoknak van egy beépített riasztórendszere, amivel már nem olyan egyszerű ellopni. Ezenkívül mindegyik robotot a otthoni használatra tervezték, ennek megfelelően könnyen használható - és programozható. Végül, de nem utolsósorban, a robot fűnyírók időjárásállóak és esőben is működhetnek, anélkül hogy tönkremennének. A beépített késekkel rendelkező robot biztonságossága is fontos, ezt nem felejtették el. Ez azt jelenti, hogy a robot felemelésekor azonnal zárolja magát, a pengék leállnak. Hogy a munka folytatódhasson, robotfűnyírót a PIN-kód megadásával lehet feloldani. Kíváncsi gyerekkel a házban is nyugodtan használhatja a Husqvarna robotfűnyírókat. Amennyiben a kések tompák lesznek, könnyen kicserélhetők.

Husqvarna robotfűnyíró vásárlása – amit figyelembe kell vennie vásárlás elött

Ha Husqvarna robotfűnyírót szeretne, néhány fontos dolgot kell szem előtt tartania a vásárláskor. Nagyon fontos, hogy tudjuk a gyep méretét és a terep jellegét. Egy olcsóbb modell, mint például az AM 105, akár 600 m²-es területeken is dolgozhat. A sorozat más modelljei akár 1000 vagy akár 3000 m²-t is könnyen lenyírnak. A robot választásánál a gyep méretén kívül, annak lejtése és alakja is nagy jelentöséggel bír. A keskeny, éles sarkok és a nagyon meredek terület egyértelműen speciális és erős modellt igényel. Ezért szükséges tudnia a füves terület méretét, formáját, sajátosságait A vásárlásnál fontos átgondolni, milyen funkciójú robotot szeretne, sok különféle robotot talál nálunk. Természetesen minnél több funkcióval rendelkezik a termék, annál költségesebb . A Husqvarna minden modellje programozható. Az alkalmazáson keresztül történő irányítás ugyanolyan érdekes, mint amikor a robot önállóan megy a töltőállomásra. Ez csak néhány a sok elönyböl, amelyek miatt a Husqvarna robot fűnyíró annyira népszerű és sokféle változatban elérhető. Online áruházunkban megfelelő kiegészítőket is talál, mint például a gyártó kiváló minőségű cserealkatrészeit.

Husqvarna robotok vásárlása - fedezze fel a piacvezető gyártó robotfűnyíróit

A Husqvarna robotfűnyíró vásárlása több, mint megéri. Mivel ezek a Husqvarna márkájú kis segítők kiváló minőségűek, praktikusak sokkal pontosabban működnek, mint a hagyományos fűnyírók. A kicsi robotfűnyírók a kertjébe olyan helyekre beférnek, amelyek általában nem érhetők el. Mint például a bokrok alatt vagy a kert legkisebb sarkai. Ha Husqvarna robot fűnyírót vásárol, sok időt takaríthat meg, ami a robot fűnyírók egyik legnagyobb előnye. Valószínűleg még mindig tölti az Ön számára értékes szabadidejét fűnyírással, egy hagyományos fűnyíróval.

Vásároljon Husqvarna robotfűnyírókat - nagy teljesítmény, alacsony ár

Ha úgy dönt, hogy tőlünk vásárol egy Husqvarna robot fűnyírót, akkor a legjobb áron a Husqvarna AM 105 modellt találja online áruházunkban. Ez a modell különösen hasznos, ha kis kertje van. Ez a robotfűnyíró akár 600 m²-es területen is működhet. A gyepét gyorsan és alaposan levágja rövid időn belül, így az mindig egyenletesnek és rendezettnek látszik, mintha minden nap füvet nyírna. Ezen túlmenően az Automower 105 speciális vágórendszerrel és éles szénacél pengékkel van ellátva, amely biztosítja, hogy rövid idő alatt sűrű és egyenletesen nővö fűve legyen. A robot fűnyíró könnyen elérheti azokat a helyeket a kertjében, amelyek nehezen elérhetőek. Ezenkívül a Husqvarna 105 akár 25% -os emelkedőkön is képes felmenni, mindössze 20 wattot fogyaszt, és ellenáll minden időjárási körülménynek.

Robotfűnyíró vásárlás - közepes kertekhez

Ha valamivel nagyobb kertje van, ezek a robotfűnyírók jó megoldások az Ön számára. A legolcsóbb modellünk a Husqvarna Automower 315. Ez egy kicsit drágább, mint a Husqvarna 310, de már 1500 m²-es területeken is használható. A fogyasztás és a lejtés szempontjából ugyanakkor ugyanolyan teljesítménnyel rendelkezik, mint az Automower 310. Az Automower 315 különleges tulajdonsága azonban a speciális nyírási technológia, amelyet a nehezen megközelíthető helyekre öszpontosít. Itt spirálisan levágja ezeket a keskeny helyeket. Ez funkció különösen alkalmas kerti bútorok esetében, tehát minden maradhat a helyén. A Husqvarna robot fűnyírók zajszintje mindössze 60 dB, ezért éjjel-nappal használhatja. A Husqvarna Automower 315X már a magasabb árkategóriába, a Husqvarna Automower robotfűnyírók prémium osztályához tartozik. Speciális Li-Ion akkumulátorával különösen nagy teljesítményű, ezért akár 70 percig is képes működni, akár 1600 m²-es terület levágására is alkalmas. A beépített időzítő, dátum kijelző és 19 gomb mellett a Husqvarna AM 315X teljesen automatikusan működik. A robotot a világ bármely pontjáról az interneten keresztül kényelmesen vezérelheti és a PIN-funkciója megvédi az illetéktelen személyek vagy gyermekek hozzáférésétől. A Husqvarna Automower 420 készülék nagyjából ugyanabban az árkategóriában kapható. Ez már 2200 m²-es területeken is alkalmazható és jóval többet tud, mint az Automower 315X. Ez a robot akár 45% -os lejtésnél is képes a fünyírásra, ezért bármilyen kertben nagyon jó. Ez a robot teljes egészében az okostelefonon keresztül működtethető. A speciális alkalmazásnak köszönhetően szinte mindent beállíthat és vezérelhet. A robot mindössze 30 wattot igényel.


KAPCSOLAT

Fel