A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
RobotfűnyírókMcCulloch robotfűnyírók

McCulloch robotfűnyírók

Vásároljon McCulloch robotfűnyírót alacsony áron az online áruházban

Termék
szűrés
Termékek szűrése Bezárás
267999 Ft Ft
-
369799 Ft Ft
Több mutatása...
Kevesebb mutatása...

Vásárolja meg McCulloch robotfűnyíróját - a könnyű megoldás

A háztartási robotok egyre népszerűbbek. A hagyományos benzines fűnyírókkal ellentétben a fűnyíró robotok hosszú távon, az olcsóbb és gyorsabb megoldás. A McCulloch 2008 óta a Husqvarna része. A McCulloch márka az innovatív formatervezés és a nagy teljesítmény szinonimája. Az automatikus fűnyírók kiváló minőségűek és alacsony áron is már kaphatók. Megbízható működésüknek köszönhetően a robot fűnyírók folyamatos karbantartást biztosítanak, és éjjel-nappal is képesek dolgozni. A McCulloch különféle modellekkel és különböző műszaki funkciókkal rendelkező robot fűnyírók széles skáláját kínálja ügyfeleinek. A McCulloch nagy teljesítményű robot fűnyírókat kínál Önnek, ha robotfűnyírót szeretne vásárolni. Amíg a robot gondoskodik a pázsitról, addig maga csak dőljön hátra és pihenjen.

Vásároljon McCulloch robotfűnyírót - milyen előnyei vannak?

Ha robot fűnyírót vásárol, akkor szükség esetén minden nap használhatja. A McCulloch-t a minőség és a tartósság különbözteti meg a többi robottol. Akár reggel, akár késő este, a McCulloch robotfűnyírók gondoskodnak arról, hogy a pázsit minden körülmények között mindig gondozott legyen. Önnek nem kell semmit tennie. A McCulloch robotfűnyírók önállóan, alacsony zajszinttel vágják le a füvet, így éjszaka is használhatók. A McCulloch robotok rugalmasan használhatók, és még a lejtős területeken is kiválóan dolgoznak. Az integrált időzítő funkció lehetővé teszi a robot fűnyíró programozását a kívánt munkaidőre. A robot beprogramozható a kívánt időpontra és az Önnek legmegfelelőbb hétköznapokra. A McCulloch robotoknak számos funkciója van. Tehát széles választék közül választhat, és megtalálhatja azt a modellt, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek és követelményeinek. Nagyon csendesen végzik munkájukat, ezért probléma nélkül éjszaka is dolgozhatnak. A robot fűnyíró pengéi levágják a füvet, a levágott fű a talajon marad, és természetes műtrágyaként szolgál. A McCulloch robotok könnyű karbantartani. Az eső sem akadálya a robot megfelelő működését. Viharos időben és heves esőzésekben a robotot legjobb esetben védett helyre kell vinni. Az optimális vágási minőség fenntartása érdekében a pengéket rendszeresen cserélni kell. A vágási magasság szükség szerint beállítható.

Hogyan működnek a McCulloch robot fűnyírók?

A robot megbízhatóan és teljesen automatikusan végzi a munkáját, felismeri az akadályokat és automatikusan elkerüli azokat. Ezzel rengeteg időt takarít meg. A mulcsozó funkcióval és az új, innovatív vágórendszerrel egy gondozott és egészséges pázsitot élvezhet. A McCulloch robotfűnyírói akár egy 5000 m²-es területen is dolgozhatnak, és könnyedén képesek még keskeny területeket is pontosan levágni. A robotok könnyen kezelhetők és ugyanolyan könnyen programozhatók. A robotfűnyíróját, akár a kanapéről is konfigurálhatja, az alkalmazás és Bluetooth segítségével. A szállítás egy töltőállomást, tartalék késeket és tápegységet, valamint csatlakozókat tartalmaz. Az akkumulátor töltési ideje körülbelül egy óra, amely után a robot automatikusan elindul a töltőállomáshoz és újratöltődik, mielőtt folytatná a munkát. A McCulloch robotfűnyírók különösen csendes robotok, ezért hétvégén vagy este is használhatók.

A McCulloch robot fűnyírók műszaki adatai

A McCulloch robotok naponta használhatók, szünetekre van szükségük az akkumulátorok újratöltéséhez, de ne aggódjon, ehhez nincs szükségük Önre. Az akkumulátor lemerülése után a robot automatikusan elindul a töltőállomáshoz. A töltési idő viszonylag rövid, 50 perc töltés elegendő. Az automatikus fűnyíró használata egyszerű, és az utasítások egyszerűen beállíthatók. A határolóvezeték segítségével meghatározhatja a kívánt munkaterületet. Az akadályokat el kell távolítani, hogy a robot tudja, hol kell dolgozni. A robotoknak számos biztonsági érzékelőjük van, amelyek lehetővé teszik az akadályok észlelését és az irány megváltoztatását. Emellett megakadályozzák az ütéseket és az esetleges károkat. A robot fűnyírók akár 35%-os lejtőkkel is képesek megbirkózni. A kívánt területek meghatározásához határolóvezetékek állnak rendelkezésre. Az automatikus fűnyíró emelő- és dőlésérzékelőkkel is fel van szerelve. A sérülések elkerülése érdekében a kés leáll, amint felemelte a robotot. A robotok lopás ellen is védettek. Néhány McCulloch robotnak van egy riasztórendszere is, amely jogosulatlan hozzáférés esetén riasztást jelez.

Vásároljon McCulloch robotfűnyírót - mit kell tudnia a robotról?

Ha McCulloch robotfűnyírót szeretne vásárolni, akkor ellenőriznie kell, hogy a modell megfelelő-e a pázsitjához. Egyes modellek jobban megfelelnek kis területeken, mások nagyobb pázsiton is használhatók. A McCulloch robotoknak különböző programjai vannak. A programot hozzá kell igazítania a kívánt területhez. Ezenkívül egyes robotok nem tartalmaznak esőérzékelőt. Noha a burkolat időjárásálló anyagból készült, a sérülések elkerülése érdekében a robotot heves esőzések során védett helyen kell tárolni. Az esőérzékelőkkel felszerelelt robotok automatikusan visszatérnek a töltőállomáshoz.


KAPCSOLAT

Fel