A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
RobotfűnyírókSTIHL robotfűnyírók

STIHL robotfűnyírók

Vásároljon alacsony áron STIHL iMOW RMI robotfűnyírót az online áruházunkban

Termék
szűrés
Termékek szűrése Bezárás
286998 Ft Ft
-
857499 Ft Ft
Több mutatása...
Kevesebb mutatása...

Könnyű a gyepápolás - vásároljon online STIHL iMOW robotfűnyírókat, és élvezze előnyeit

A kert tulajdonosai tudják, hogy a fűnyírás mennyire időigényes. Ennek ellenére nem sok ember akar füvet nyírni. A STIHL iMOW robotfűnyíró segítségével hátradőlhet és ellazulhat, és hagyhatja, hogy az intelligens kerti segítő végezze el a munkát. Az intelligens robotfűnyírók a fűnyírók modern generációja. Bemutatjuk a STIHL iMOW-kat, és megmutatjuk az előnyeit!

STIHL iMOW robotfűnyíró útmutató

STIHL iMOW

A STIHL akkumulátoros iMOW robotfűnyírói az innovatív kerttechnika kiemelkedő példái. Ezek a környezetbarát és csendes alternatívák a klasszikus fűnyírók számára. A praktikus robotfűnyírók teljesen automatikusan vágják a meghatározott kertterületet, és nem állnak meg egyenetlen terepek előtt. A munka elvégzése után a STIHL robotfűnyíró visszatér a dokkolóra. Az iMOW az akkumulátort a következő használatra tölti fel, így bármikor készen áll a használatra, ha szeretné.

Duplán csiszolt kések

A kiváló minőségű mulcsozó kések duplán csiszoltak és biztosítják a gyep pontos vágását.
Ha működés közben felemeli az iMOW-t, a kések automatikusan leállnak.

Bildtitel

Egyenetlen terep

Húzó kerekeinek köszönhetően az iMOW-ok akár 45%-os lejtőkkel is képesek megbirkózni. Az "okos és gyors" mottóhoz híven a sebesség alkalmazkodik a színátmenethez az Adaptive Slope Speed ​​funkciónak köszönhetően. Bildtitel

Intelligens érzékelők

Az intelligens érzékelők észlelik az akadályokat a kertben. Az iMOW robotfűnyíró önállóan megkerüli őket. A mozgatható motorháztető a belső vezérlőpultot is védi. Bildtitel

Időjárásálló

Az iMOW-nak nem lesznek nedvesek a lábai - esőben is gond nélkül vághatja a füvet. Az aktív esőérzékelők segítségével meg tudja határozni, hogy meg kell-e szakítani az esőintenzitású vágást és milyen időtartamra. Bildtitel

Érdekli egy iMOW?

A Roboexpertnél megtalálja a STIHL iMOW robotfűnyírókat alacsony áron! Használja ki további szolgáltatásainkat!

A STIHL iMOW áttekintéshez

STIHL iMOW Előkészületek

Ha saját kezébe szeretné venni a telepítést, kérjük, vegye figyelembe a következőket:

Előkészületek

Az iMOW telepítése előtt a STIHL javasolja a 4-5 cm gyepmagasságot és az öntözést nagyon száraz talajon. Az iMOW S vagy L méretű telepítő készletén kívül rendelkeznie kell a kezelési utasítással. Egy darab papíron és egy tollon kívül a következő eszközökre is szükség van: kalapács, kombinált fogó és huzalszedő.

1. lépés: az alaprajz

A kert alaprajzának segítségével meghatározhatja a kívánt helyet a dokkolóállomás későbbi felszereléséhez. Meg kell rajzolnia a kerületi huzal menetét és a hozzá kapcsolt területet is. Fontos, hogy a határoló huzalt ne keresztben helyezze el.

2. lépés: az alapbeállítások

Az iMOW telepítő asszisztens egyszerűen használható, és segít az első telepítésben. Az összes telepítési beállítást és parancsot a robotfűnyíró tetején található LCD kijelző segítségével lehet elvégezni.

Bildtitel

3. lépés: a dokkolóállomás telepítése

Az iMOW dokkolója olyan, mint egy autó garázsa. Ez a fűnyírás kezdő és végpontja. Számos tényező játszik szerepet a kert megfelelő helyének kiválasztásában. Keressen egy árnyékos helyzetet a pázsit szélén, egyenletes felülettel. A töltőállomástól jobbra és balra legalább 60 cm távolságnak kell lennie. A falak mellett 88 cm távolságnak kell lennie. Az iMOW robotfűnyírója mindkét oldalról tölthető.
Az áramforrás nem lehet 10 méternél távolabb. A szállítási csomagban található szegek az alaplemez rögzítésére szolgálnak. A tápkábelt ezután a mellékelt kábelvezetőn keresztül vezetheti, és a fűnyírás területén kívül kell futnia. Amint a dokkolót ellátja árammal, a tetején lévő LED jelzőfény pirosan világít.

Bildtitel

4. lépés: a határoló vezeték

A határoló vezeték a gyep vágási területét vonja be. A dokkoló állomás jelöli a fektetés kezdőpontját, a határoló huzalt az alaplapon lévő vezeték kimenetéhez rögzítheti. Ettől a ponttól a huzalt derékszögben kell rögzíteni a dokkoló állomáshoz. Amint lefektette a vezetéket az elrendezése alapján, meg kell tartania a 28 cm távolságot a határ és a gyep széle között. 1 m távolsággal a határoló vezeték praktikus rögzítő, szegei teljesen a talajba rögzíthetők.

Így fektetheti le a határoló huzalt

STIHL iMOW telepítő csomag

Fontos: Az üzembe helyezéshez telepítő csomagra van szükség. Nálunk megtalálja!

STIHL Telepítő csomag S STIHL Telepítő csomag L

STIHL iMOW Kezelés

A STIHL iMOW robotfűnyíró intelligens vágási tervet hoz létre az optimális eredmény érdekében. Tehát támaszkodhat az intelligens kerti segítő rendszeres segítségére. A praktikus iMOW robotfűnyíró alkalmazás segítségével (típustól függően) rugalmasan irányíthatja a munkafolyamatokat otthonról vagy útközben. Ezen felül előhívhatja a teljesítményadatokat vagy a karbantartási információkat. Egyéni igényeitől függően hozzáadhatja a munkaidőt és ellenőrizheti őket. A lítium-ion akkumulátor megbízható akkumulátor-élettartamot garantál, így iMOW-ját heti 15-20 órában lehet használni. 15, 20 és 60 mm közötti vágási magasság-beállítás közül választhat.

STIHL iMOW modellek

A STIHL robotfűnyírók kínálatában megtalálható az RMI sorozat és a VIKING iMOWs. Az RMI sorozat az iMOW 4 és az iMOW 6 modellekből áll, mint például az RMI 422 P és az RMI 623. A különböző verziók alkalmazásvezérléssel, hangparancsokkal vagy intelligens otthoni rendszerekkel vannak felszerelve. A megfelelő iMOW kiválasztásakor alapvetően figyelembe kell venni a gyep méretét. Az iMOW 4 modellek a STIHL kisebb iMOW-i közé tartoznak. Területük legfeljebb 1700 négyzetméter. Az iMOW 6 modellek igényesebb, legfeljebb 5000 négyzetméteres pázsitokon használhatók. A VIKING gyártó 1992 óta a STIHL vállalatcsoport része. Az eszközöket 2019 óta kizárólag STIHL márkanév alatt árusítják.

Bildtitel iMow RMI 422 P
Bildtitel iMow RMI 632 P

STIHL iMOW GYIK

Van még kérdése a STIHL iMOW robotfűnyírókkal kapcsolatban?
A GYIK segíthet Önnek! Ha nem, forduljon hozzánk bizalommal!

⏩Hogyan működik egy STIHL robotfűnyíró?

A STIHL iMOW robotfűnyírók teljesen automatikus robotfűnyírók, amelyek gondoskodnak a fű gondozásáról az intelligens technológiával. Alján két kétélű kés található, amelyek 20–60 cm magasságig levágják a füvet. Kiválaszthatja egyéni kívánt magasságát.

Az iMOW telepített dokkolója vezérlőközpontként szolgál. Jeleket küld a lefektetett határvezetéken keresztül, amelyeket az iMOW feldolgoz. Ezekkel a jelekkel a robot felismeri és feldolgozza a területet.

Több információ »

⏩ Milyen különböző STIHL robotfűnyíró modellek léteznek?

Itt találja meg az összes STIHL robotfűnyírót:

Hogy melyik modell illik a kertjéhez, az a terület méretétől és sajátosságától függ. Tudjon meg többet itt!

» A STIHL robotfűnyíró online áruházba

⏩ Az iMOW robotfűnyíró rendelkezik lopásvédelemmel?

Ha az iMOW-t 10 másodpercnél hosszabb ideig emeli a fogantyún, akkor biztonsági PIN-kódot kér a robot. Lopás esetén, hogy egy percen belül nem írják be a helyes PIN-kódot, az iMOW automatikus rendszere kikapcsol. Ezenkívül bekapcsol egy riasztó.

Az iMOW robotfűnyíróknak három további biztonsági szintje van, amelyeket beállíthat:


alacsony: A robotfűnyíró és a dokkolóegység közötti kommunikáció aktív. PIN kódot kér, hogy a gyári beállításokat ne lehessen akaratlanul visszaállítani.
közepes: Visszaállítási zár + időzár. Ha valaki megpróbál megváltoztatni egy beállítást, akkor PIN-kódot is kér, ha egy hónapnál hosszabb ideig nem adott meg PIN-kódot.
magas: Visszaállítási zár, időzár + állandó PIN lekérdezés. Függetlenül attól, hogy a mikor kérte (biztonsági szintű közegben) utoljára a PIN-kódot, a PIN-kódot minden alkalommal meg kell adnia, amikor módosítja a beállításokat.

Az MI 422 PC, RMI 422 PC, MI 632 C, MI 632 PC, RMI 632 C és RMI 632 PC szintén rendelkezik GPS védelemmel. Ha ez aktiválva van, a robotfűnyíró tulajdonosát az alkalmazáson keresztül tájékoztatja, amint elindítja a mentett területen kívül.

Több információ »

Meggyőzte a STIHL robotfűnyíró?

Vessen egy pillantást a STIHL termékpalettájára, és keresse meg személyes robotfűnyíróját!

Az összes STIHL robotfűnyíró megtekintése

KAPCSOLAT

Fel