A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
RobotfűnyírókYard Force robotfűnyírók

Yard Force robotfűnyírók

Vásároljon Yard Force robot fűnyírókat - a legjobb választás

Vásároljon Yard Force robotot és válassza a legjobb megoldást. A gyártó robotjai azonnal kitűnnek narancssárga és szürke kialakításukkal, és meggyőzik Önt teljesítményükkel. A robotok sok speciális funkcióval vannak felszerelve. A Yardforce robotfűnyíró nagyon megbízhatóan működik, és egyszerűen csak azt teszi, amit tennie kell. Online áruházunkban a gyártó különféle modelljeit találja meg. Ha Yardforce robotfűnyírót szeretne vásárolni, mindig figyeljen az Ön számára érdekes modellek pontos funkcióira. A pázsit magassága szintén nagyon fontos szerepet játszik - a Yardforce modellek akár 50%-os lejtőkön is képesek működni. Ezért vásároljon robotfűnyírót, hogy a jövőben sok időt takarítson meg.

A Yard Force robotok funkciói

A Yard Force robotok egy trágyázó rendszerrel vannak felszerelve. Ez azt jelenti, a levágott fű nem kerül eltávolításra. A talajon marad és természetes műtrágyaként szolgál. A legtöbb robotnyíró manapság ilyen rendszerrel van felszerelve, mivel ez a lehetőség nagyon megfelelőnek bizonyul. Az Yard Force robotokat a pázsiton kell telepíteni. A vágási magasságot is kell választani. A vágási szélesség áltaban 18 cm. Természetesen ez a vágási szélesség nem olyan széles más modellekhez képest, de akár egy 600 négyzetméteres pázsitot is le tud vele vágni. A robotok érzékelőkkel és határvezetékkel működnek, amelyeket előre kell telepíteni. Ezért töltene kell némi időt ennek a vezetéknek a telepítésével, és ez az utolsó jelentős feladat a következő néhány évben. A telepítés után végezze el a robot konfigurálását, és hagyja, hogy a robot elvégezze Ön helyett a munkát.

A Yard Force robotnyírók különleges tulajdonságai

De pontosan mi különbözteti meg a Yard Force robotnyírókat, miért olyan különlegesek? Egyrészt a robotok nagyon kedvező áron kaphatók. Ezek azonban nem olyan modellek, amelyek nagyon különleges funkciókat kínálnak a technológia szempontjából. Másrészt, a robotok akár 50%-os lejtőket is képesek kezelni, tehát akkor is alkalmasak a kertjéhez, ha az átlagnál meredekebb lejtői vannak. A robotok automatikusan visszatérnek a töltőállomásukra, és csaknem két órát vesz igénybe a teljes feltöltés.

A kertjéhez megfelelő robot fűnyíró kiválasztásának fontos kritériumai

Most felmerül a kérdés, hogyan lehet pontosan kiválasztani a megfelelő robotfűnyírót. A fűnyíró vásárlásakor és kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont az ár. Pontosan mit kell tudnia a robotjának? Szeretne különleges funkciókat, például programozást, esőérzékelőket és különféle üzemmódokat? Különösen az esőérzékelők kétségkívül nagyon praktikusak az esős területeken, ezért ez a funkció szinte nélkülözhetetlen. Mivel ilyen érzékelőkkel az új segítő, további segítség nélkül visszatérhet a töltőállomáshoz. Az érzékelő ellenére az ilyen típusú robotokat úgy tervezték, hogy az időjárási körülményektől függően dolgozzanak.


KAPCSOLAT

Fel