Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk1

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Általános Szerződési Feltételek

§ 1 – Hatáskör

A következő általános szerződési feltételek vonatkoznak minden, a roboexpert GmbH & Co. KG (a továbbiakban roboexpert) online áruház és a megrendelő közötti jogi ügyletre. A társaságokra vonatkozó általános feltételek az összes jövőbeni ügyletre is vonatkoznak. Kifejezetten elutasítjuk a megrendelő minden olyan feltételét, amely eltér az általános szerződési feltételeitől. A megrendelő eltérő vásárlási feltételei csak akkor válnak a szerződés részévé, ha ezekben az egyedi esetekben azok érvényességét megerősítjük.

§ 2 – A szerződés létrejötte

A megrendeléseket az interneten, a www.roboexpert.hu webáruházunkon keresztül vagy telefonon fogadunk el. A rendelés lezárása után, azonnal küldünk Önnek egy visszaigazolást az összes szükséges részlettel e-mail formájában.

Megrendelése egy vételi ajánlatot tevő szerződés megkötésére vonatkozik. Az érvényes adásvételi szerződés jogilag csak akkor kerül megkötésre, ha mi vételi ajánlatát elfogadjuk. Ezt írásban igazoljuk vissza vagy a termék azonnal feladásra kerül. Azok a megrendelések, amelyeknél egy megtekintési/kipróbálási opcióval érkeznek, az adásvételi szerződés jogilag csak akkor kötődik meg, ha a 14 napos kipróbálási időszakon belül nem szolgáltatják vissza vagy ha a szerződést a számlaösszeg kifizetésével megerősítik, ezen időtartamon belűl. Felhívjuk figyelmét, hogy a telepítést igénylő készülékek vagy a használt robotok nem cserélhetők vissza.

Az esetleges további garanciákról és azok pontos feltételeiről információkat találhat a terméknél és az online áruház speciális információs oldalain. A garanciavállaló csak akkor érvényesítheti az 5 éves robotfűnyíró garanciális igényeit, ha a garancia időtartama alatt évente egyszer igazolható a hivatalos szakkereskedő általi szervizelés.

A szerződés nyelve magyar.

§ 3 – Árak és fizetési feltételek

Csak levonás nélküli kifizetéseket fogadunk el az alábbi számlaszámra átutalva:

roboexpert GmbH & Co.KG
IBAN: DE19300400000257870600
Swift-BIC: COBADEFFXXX
Commerzbank

Minden ár tartalmazza a törvényes 27%-os Áfát.

A termékek gondos csomagolásának és pontos kiszállításának költségeit mi fizetjük.

Megrendelésének kiszállítása Magyarországon belül ingyenes.

Külföldre (EU országok) történő szállítás esetén a szállítási költségek tételenként 8.000 és 50.000 Ft között változnak. Felhívjuk a figyelmét, hogy a külföldre történő (nem EU országok) szállításakor esetlegesen vám költséggel kell számolnia.

A szállítási kockázat fedezésére megfelelő biztosítással rendelkezünk.

Adatvédelmi közlemény

A Klarna felülvizsgálja és értékeli az Ön adatait, amennyiben szükség van rá felveszi a kapcsolatot más cégekkel és hitelintézetekkel is. Személyes adatait a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak és a Klarna adatvédelmielőírásainak kezelik.

§ 4 – Az áruk rendelkezésre állása

Ha a roboexpert-től megrendelt áru a megrendelés időpontjában nem áll rendelkezésre, a roboexpert fenntartja a jogot, hogy ne fogadja el az áru megrendelését, így nem jön létre szerződés. Erről az Ügyfelet tájékoztatni fogjuk. A már teljesített kifizetéseket azonnal visszatérítjük az Ügyfélnek. A cikkek feltüntetett árai csak a készlet erejéig érvényesek. Az akciós árak csak a rendelkezésre álló készlet erejéig érvényesek.

§ 5 – Szállítás, szállítási határidő

Az általunk megadott szállítási határidők csak hozzávetőlegesek és nem kötelező érvényűek. Pontos szállítási határidők egyedi megállapodás tárgyát képezik.

Konkrétan megadott szállítási határidő megállapodás hiányában, az online áruház akkor követ el mulasztást, ha a várható szállítási határidő már két héttel lejárt és a törvény előírásai szerint figyelmeztetést is kapott.

Ha egy bizonyos termék nem áll rendekezésre, akkor elküldjük Önnek azt a csereterméket, amit megrendelésében megjelölt azonos minőségű és árú termékként.

Fenntartás: Ha a beszállítónk a megrendelt terméket szerződéses kötelezettsége ellenére nem szállítja le nekünk, akkor jogunk van rendelésünket visszavonni. Ebben az esetben a megrendelőt azonnal értesítjük, hogy a terméket nem tudjuk szállítani és a már kifizetett vételárat azonnal visszatérítjük.

§ 6 – Elállási jog

14 napon belül joga van anélkül felmondania a szerződést, hogy meg kéne indokolnia. Vegye fel velünk a kapcsolatot a roboexpert.hu felmondja az adásvételi szerződést. A lemondási idő az áruk kézhezvételétől számított 14 nap. Kérjük, vegye figyelembe a további információkat és a visszavonással kapcsolatos információkat a www.roboexpert.hu oldalon. Az áruk cseréje használat után nem lehetséges. Az online boltban elérhető összes terméket a végfelhasználó a szokásos mértékben ellenőrizheti / értékelheti (ellenőrizheti az áruk jellegét, tulajdonságait és a működését, normál értékesítési feltételek mellett, helyhez kötött szak áruházakban) és az áruk átvétele után. A már használt termékek cseréje (a készülék használatra utaló jelek, karcolások, kopások, amelyek a készüléken találhatók ) nem lehetséges vagy csak értékcsökkenés mellett lehetséges. Fenntartjuk a jogot az ilyen esetek ellenőrzésére. Ön viseli az olyan áruk visszaszállításának közvetlen költségeit, amelyeket nem lehet csomagküldéssel küldeni (terjedelmes áruk, áruszállítási áruk stb.). Azon áruk szállítási költsége, amelyeket nem lehet csomagként küldeni, a becslések szerint legfeljebb 85.000 Ft. Az elállási jogának érvényesítésekor kapcsolatba kell lépnie velünk, a roboexpert GmbH & Co. KG-vel, Hauptstr. 25, 49326 Melle, e-mail: info@roboexpert.hu, egyértelmű nyilatkozattal (pl. levélben vagy e-mailben küldött üzenetben) a szerződés felmondásáról. Használhatja a mellékelt visszavonási űrlapot, de ez nem kötelező. A lemondási határidő betartása érdekében elegendő, ha a lemondási határidő lejárta előtt elküldi a felmondási jogról szóló értesítését. Az árut kérjük az alábbi címre küldje: roboexpert GmbH & Co. KG, Zum Gut Heiligendonk 6, 40472 Düsseldorf. Az áruk értékvesztéséért csak akkor kell fizetnie, ha az eszköz ellenörzésekor nyilvánvalóvá válik, hogy ez az értékvesztés a termék alap jellegének, tulajdonságainak, müködésének figyelmenkívül hagyása miatt következett be.

§ 7 – Tulajdonjog fenntartása

Minden leszállított termék a vételár teljes kifizetéséig az online áruház tulajdonában marad.

§ 8 – Jótállás

Ha a szállított termékek láthatóan hibásak beleértve a szállítási károkat is, kérjük azonnal értesítsenek minket. Ennek elmulasztása nem jár következményekkel törvényes jogait illentően. Amennyiben az általunk szállított termékek sérültek, a vevő törvényes jótállása illeti.

§ 9 – Adatvédelem

Minden Ön által megadott személyes adatot bizalmasan kezelünk, csak akkor adjuk tovább harmadik személynek, ha a szerződés teljesítésében részt vesz.

§ 10 – Fizetőképesség ellenőrzése

A számlával való fizetési módnál az ügyfél hozzájárul, hogy a roboexpert GmbH & Co. KG az ügyfél hitelképességének ellenőrzése céljából a hitelintézetektől bekérje a személyes adatokkal kapcsolatos információkat.

A roboexpert GmbH & Co. KG adatkérése az ügyfél által megadott adatokra és a szerződésen kívüli ügyletekkel kapcsolatos információk (negatív bejegyzések) céljából történik. Az ügyfélnek módjában áll a hitelinformációs cégtől az őt érintő, tárolt adatokkal a hitelképességéről információt kapni.

§ 11 – Jogfenntartás

Amennyiben a vevő korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a szállításkor nem vette át (ez nem vonatkozik arra az esetre, amikor elállási jogát érvényesítette), illetve a csomag feladásáról értesítve lett, mégsem kerestette azt. Ebben az esetben áruházunk a megrendelésnél fizetési módként a vételár és a szállítási költségeket előreátutalással szabhatja meg.

§ 12 – Jogérvényesítés

A vevő a termékkel vagy az eladó üzleti tevékenységével kapcsolatos kifogásait az alábbi elérhetőségeken teheti meg:

roboexpert GmbH & Co.KG
Ügyvezető igazgató: Andre Kohlmann
Árpád fejedelem útja 26 – 28
1023 Budapest

Telefon: 0680-019 608
Telefax: H.-Cs. 10-13 h / 13.30-17.30 h | P. 10-13.00 h / 13.30-17 h

A szerződések üzleti célja az általunk kínált termékek eladása a www.roboexpert.hu oldalon.