A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
MárkákDolphin

ASK_FOR_SKIN

ASK_FOR_SKIN_TEXT

ASK_SKIN_BUTTIN

Dolphin E10 (2021-as modell)

247652 Ft
229999 Ft

A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz A pénztárhoz

Dolphin E10 (2021-as modell)

Katalógusszám.: 770093

Kedvezőbb árak előreátutalás esetén: 228849 Ft

229999 Ft
247652 Ft

Ingyenes
ügyfélszolgálat

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos
adatátvitel

Dolphin
6,3 Kg

Vásároljon Dolphin E10 készüléket (2020-as modell) - A medence tökéletes karbantartásához

Vásároljon Dolphin E10 készüléket: Ez a medencerobot rendkívül könnyű, kicsi és nagyon egyszerűen használható. Ideális bármilyen medence tisztításához és a kezdőknek számára is akik még nem használtak háztartási robotot. Különösen figyelemre méltó az egyszerű működtetés és a kis súly. Mivel a nagyon összetett robotok és a nagy súly gyakran problémákat okoznak a kezdők számára. Ezenkívül a medencerobotot csak be kell helyezni a medencébe, hogy hatékonyan megtisztítsa a padlót. Egy meglehetősen nagy súly szintén hátrány ebben a helyzetben.Online áruházunkban megtalálja a gyártó legújabb 2020-as modelljeit. A Dolphin nevű robotjai miatt a Maytronics a kiváló minőségű robotokról ismert, amelyek mindig könnyen kezelhetők és a legújabb technológiával vannak felszerelve. Ha Dolphin E10 készüléket vásárol, a medencéjét a jövőben sokkal gyorsabban és könnyebben megtisztíthatja. Mivel a medence egész évben történő tisztítása sok munkát igényel. Ezt az időt azonban jobban felhasználhatja más dolgokra is. Ez akkor lehetséges, ha Dolphin medencerobotot vásárol, és rendszeresen megtisztítja vele a medencét.Vásároljon Dolphin E10 készüléket - A kis medencék tisztításához

A Dolphin E10 egy max. 8 x 4 méteres medencéhez használható. Ilyen méret esetén a robot teljesítménye tökéletes, és a medence alját nagyon alaposan megtisztítja. Egy ilyen robot sokkal könnyebbé teszi a medence tisztítását belül és kívül is. Mivel ez mindig egy nagyobb időtöltéssel jár, és ez a munka mellett problémát jelenthet. Ezért van értelme, a beltéri és a kültéri medencék tisztítását egy ilyen robotra rábízni.Végül is egy nem jól karbantartott medence látványa nem a legszebb. A rossz vízminőség szintén nem megfelelő a bőr számára. Erőteljes és tartós medencerobotokkal , amelyet különösen könnyű használni, ezt a munkát nem kell elvégeznie, így több ideje marad a fontosabb dolgokra. Mindenki, aki valaha is rendszeresen tisztított már medencét, nagyra értékeli a megtakarított időt. Sajnos nem mindig marad a munka mellett idő a medence karbantartására. Végül is nyáron az a legjobb ha mindennap tudja használni a medencét.Fedezze fel termékkínálatunkat, ha medencerobotot szeretne vásárolni!

A Dolphin E10 különleges tulajdonságai

Dolphin E10 mit geöffneter Klappe

Könnyű kezelhetőség

A Dolphin E10 segítségével a víz gyorsan szennyeződésmentes lehet. A Dolphin E10 robot könnyen kezelhető és könnyű eszköz. A szűrőrendszer egy egyszerű hozzáféréssel van felszerelve, így gyorsan és egyszerűen eltávolítható és tisztítható.

dolphin e10 skizze

Hatékony tisztítási eredmények

A Dolphin E10 medencerobot kiváló és egyedi tisztítási eredményeket biztosít. Az aktív keferendszer gyorsan és alaposan eltávolítja az összes baktériumot és más algákat is. A szűrőrendszer hatékonyan és egyszerűen tisztítható. A Dolphin E10 robot képes hatékonyan összegyűjteni az apró szennyeződéseket és más szennyező anyagokat is, majd eltávolítani azokat.

dolphin e10 frontansicht

Könnyű eszköz

A Dolphin E10 kis súlyú, ezért könnyen felvehető vagy magával vihető. A készülék bárhol rugalmasan használható, és a nehezen elérhető helyeken is kivállóan tisztít.

dolphin e10 vor einem Pool

CleverClean Scan-System

Az egyedi és újonnan kifejlesztett CleverClean Scan-System rendszerrel a szennyeződés alaposan és gyorsan eltávolítható. A szennyeződés gyorsan felismerhető, és a helyszínen könnyen és hatékonyan eltávolítható.

dolphin e10 seitenansicht

Modern megjelenés

A modern felszerelés és a kiváló minőségű kialakítás jellemzi a Dolphin E10 robotot. Az egyedi részletek különleges megjelenést adnak az eszköznek. A termék fekete és fehér színben is kapható.

dolphin e10 frontbürste

Aktív keferendszer

A Dolphin E10 robot különleges és egyedi jellemzői között szerepel az aktív keferendszer, amely szennyeződések, makacs foltok és baktériumok eltávolítására használható.

dolphin e10 mit ausgenommenen Filterkorb

A tisztítás típusának magyarázata

Az újonnan kifejlesztett és modern Dolphin E10 robot sokféle módon felhasználható a medencék hatékony tisztítására. A cleverClean Scan-System biztosítja az összes folt és egyéb szennyeződés alapos és gyors eltávolítását. Az aktív keferendszer eltávolítja az összes algát és baktériumot. A hatékony szennyeződés felhalmozóval a szennyeződés azonnal eltávolítható. A navigációs rendszert továbbfejlesztették, így könnyen felismerheti a közeli szennyező anyagokat, és azokat a lehető leggyorsabban eltávolíthatja a Dolphin E10 robot. A megfelelő program megjelenik a kijelzőn, és a felhasználó kiválaszthatja, vagy szükség szerint módosíthatja azt.

A Dolphin E10 egyéb fontos jellemzői

dolphin e10 filterkorb

Újonnan kifejlesztett szűrőrendszer

A Dolphin E10 robot szűrőrendszerét alaposan és egyszerűen meg lehet tisztítani, hogy semmi ne akadályozza a rendszeres használatot. A robot igény szerint használható, majd egy biztonságos helyen tárolható. A robot kicsi mérete miatt biztonságos lehet a polcon vagy más helyen tárolni.Olcsó megoldás a jól karbantartott medencékhez

A gondozott medence nagy szerepet játszik minden kertben és jol esik nyáron kihasználni az előnyeit. De ahhoz hogy rendszeresen élvezze az előnyeit, rendszeresen ki is kell tisztítania a medencét. Hogyha nincsen rendszeresen kitakarítva a medence az komoly egészségügyi gondokat is okozhat. Mivel a tiszta víz, szennyeződés, gombák és algák nélkül, különösen fontos az egészségnek, mert egyébként fennáll a betegségek vagy a bőrbetegségnek a veszélye. Tehát ha van egy medencéje, vagy egy medencét szeretne vásárolni, akkor ne felejtse el a takarítást és a karbantartást.Természetesen az összes tisztítási lépést kézzel is elvégezheti, vagy felbérelhet valakit a munka elvégzéséhez. De jobb, ha egy medence robotra támaszkodik, és nem kell többé magának elvégeznie ezt az időigényes és garantáltan bosszantó munkát. Ezért a jól karbantartott medencét mindenképpen rendszeresen tisztítani kell. Ez magában foglalja például a szennyeződés eltávolítását a medence padlójáról, valamint a víz tisztítását és szűrését. Egyébként erős és kevésbé bőrbarát tisztítószereket gyakran használnak erre a munkára. Ez egyáltalán nem szükséges, mivel a medencerobot ilyen eszközök nélkül is képes a tisztaság fenttartására. Különösen figyelemre méltó a Dolphin E10 esetében, hogy ez egy könnyű, olcsó robot, amely padlótisztításra alkalmas. A medence falait nem tudja megtisztítani ezzel a medence robottal, de a padló teljesen tiszta lesz. Meglehetősen kis költségvetésnél érdemes ezt a robotot választania.Hogyan működik a medencerobot?

A medencerobot olyan kefékkel van felszerelve, amelyek áthaladnak a padlón, és ily módon alaposan megtisztítják azt. A robot számára azonban a falaknak egyeneseknek kell lenniük, a forma viszont nem számít milyen. Ezenkívül a kefék a speciális Active Brush rendszerrel működnek, amelyek különösen intenzíven tisztítanak. Ki kell emelni a medencerobot erős szűrőrendszerét is. Csak az alján vannak kefék, mivel ez a robot nem tisztítja a víz felületét. A tisztítási ciklus mindig 90 percet vesz igénybe, és a robotnak egy motorja van. A 6,3 kg-os robot nagyon egyszerűen használható.Külső vezérlés sajnos nem lehetséges, de a Maytronics gyártótól származó medencerobot gyorsan és egyszerűen használható. A medencerobot tápcsatlakozón keresztül működik, és egy 12 méter hosszú kábellel is rendelkezik. Szüksége van egy 12 voltos feszültségre, és ami azzal az előnnyel jár, hogy az akkumulátor néhány perc elteltével nem merül le. Csak a tápcsatlakozásnak kell a közelben lennie, és a kábelnél egy kis óvatosság szükséges. Mivel ha nem figyel a kábelre, könnyen eleshet benne. Maga a medencerobot mellett a szállítási terjedelem tartalmaz egy vezérlődobozt, egy megfelelő szűrőkosarat és egy kábelt. Ezért azonnal elkezdheti, és nem kell sokáig foglalkoznia komplex telepítésekkel.Alapos padlótisztítás: Fedezze fel a medencerobotok előnyeit

A Dolphin E10 megvásárlásával nagyon megbízható robotot kap a jól ismert Dolphin sorozatból. Végül is a dolphin medence robotokról ismert, hogy nagyon megbízhatóak és alaposak, és hosszú távon szabadítja meg vásárlóját a szennyeződésektöl. Ilyen módon nem kell többé aggódnia, hogy a medencét magának kell kitakarítania, és sokkal kevesebb problémája lesz a lehetséges robothibákkal, mintha egy nagyon olcsó modellt választana.Alapvetően az összes háztartási robot nagyon gyorsan kifizetődik, hogy ha nem egy ismeretlen gyártó legolcsóbb változatát választja, mivel ezek sokszor egy idő után hibásan is működhetnek, vagy akár csak tisztításuk nem olyan hatékony mint amit elvárna. Ezért az egyszerűbb funkciókkal, mint például a medence padló alapos megtisztításánál is fontos, hogy számithasson egy kiváló minőségű és megbízható medencerobotra. A Dolphin medencerobot teljesíti ezeket a követelményeket, mivel a sorozat összes modelljét úgy tervezték, hogy megfeleljen az elvárásoknak és valóban alaposan tisztítsa meg a medencét.A nagy teljesítményű robot speciális funkciói

A medencerobotot az első lépésben a nagyon modern megjelenés és a könnyű, igazán egyszerű kezelhetőség jellemzi. Ezen kívül van egy aktív keferendszere, amely eltávolítja a nagyon makacs szennyeződéseket is. Ezen felül a továbbfejlesztett szűrőrendszer és a CleverClean Scan-System nagyon alapos tisztítást biztosít. A medencerobot baktériumokat és algákat is eltávolít, és gyorsan működik. Végül, de nem utolsósorban, a gyártó úgy fejlesztette ki a továbbfejlesztett szűrőrendszert, hogy a kosár nagyon könnyen tisztítható legyen. Ezért nagyon megéri megvenni ezt a robot.Könnyű és hatékony háztartási robot

A Dolphin sorozat modelljeinél azt is ki kell emelni, hogy ez egy könnyű és egyszerűen használható robot. Mindössze 6,3 kiló és egyszerűen csak a medencébe kell tenni. Szüksége lesz hálózati csatlakozóra vagy hosszabbító kábelre a medence közelében, ha ez a csatlakozó nem érhető el. Ezután tegye a robotot a medencébe, kapcsolja be és egyszerűen hagyja, hogy a medencerobot elvégezze a munkáját. Ez automatikusan, alaposan és mindenekelőtt nagyon megbízhatóan működik. A hatékony tisztítás biztosítja, hogy a szennyeződések nemcsak az enyhe, hanem a nehéz szennyeződéseket is eltávolítja, és a továbbiakban nem kell aggódnia a földön lévő baktériumok miatt. Tehát, amikor megvásárolja a Dolphin E10 készüléket, akkor egy könnyű és hatékony robotot kap, amely mindenképpen megéri a pénzét.Medencerobotok és a takarítás új fajtája

Számos különbség van az egyes medencerobotok között, amelyeket egy modell megvásárlása előtt kicsit alaposabban meg kell vizsgálni. Ellenkező esetben gyorsan előfordulhat, hogy a végén elégedettlen lesz, és egy cserén fog gondolkozni. A legnagyobb különbség a medencerobotok között, hogy a medence belsejében különböző területeket lehet megtisztítani. Az egyszerű, könnyű és megfizethető modellek, mint például a Dolphin E10, csak a medence alját tisztítják, és például a falakat nem. A kefék megszabadítják a szennyeződésektől a medence alját, még a makacs szennyeződéseknek sem lesz esélye a robottal szemben. Minden medencerobot sikeresen kiszűri a vizet, és biztosíthatja, hogy a víz minősége jelentősen javuljon.Ezenkívül számos medencerobot a falakat és még a víz felületét is megtisztítja. Ha egy medencerobotot szeretne amely a falat és a viz felszínét is megtísztitja, akkor egy nagyobb teljesítményű robotra van szüksége. Ha megvásárolja a Dolphin E10 készüléket, akkor kap egy egyszerűbb modellt, amely megtisztítja a padlót és kiszűri a vizet.Szeretne egy erősebb robotot, amely megtisztítja a falakat és a víz felszinét is? Ehhez valamivel nagyobb költségvetésre van szüksége, és használhat más Dolphin robotokat is. Például a Dolphin E20 nagyon megbízhatóan tisztítja a falakat is a padlón kívül, és nem sokkal drágább, mint az itt bemutatott modell. Medencerobotot keres, amely mindezt meg tudja tenni, és megbízhatóan eltávolítja a szennyeződést a víz felszinéről? Akkor érdemes megfontolnia az E25 modell megvásárlását, mert ez egy különösen erős modell ami eltávolítja a szennyeződéseket, baktériumokat és algákat is a tisztítási folyamat részeként. Tehát mindig az Ön ízlésétől, igényeitől, költségvetésétől és utoljára, de nem utolsósorban a medencétől függ, melyik a megfelelő lehetőség. Mielőtt vásárolna, gondolja át alaposan, hogy mit kíván a jövőbeli háztartási robotjától, és mely területeket szeretné vele megtisztitani. A nap végén elégedett lesz, mivel a kívánt helyek tiszták lesznek.Amit vásárláskor figyelembe kell venni

Annak érdekében, hogy végül a megfelelő medencerobotot vásárolja meg , néhány alapvető szempontot figyelembe kell venni a vásárlás előtt. Mindenekelőtt ez azt jelenti, hogy nem minden robot alkalmas minden medencére. Fontos szempont mindenekelőtt a medence mérete, valamint az formája és az anyag, amelyből a padló készült. Mindig figyeljen ezekre a pontokra a medencerobot vásárlása előtt, hogy a végén ne csalódjon, és valóban úgy tudja használni a robotot, ahogy kívánja.Egy Dolphin E10 vásárlásakor néhány fontos adatot különösen fontos figyelembe venni. Mivel ez a medencerobot különösen alkalmas egy 8 x 4 méter nagyságú medencéhez. Ennek megfelelően a modell teljesítménye nem elég erős egy nagyobb medencéhez. Más szavakkal: a kisebb méret miatt a rendkívül nagy medencék nem használható. Ezenkívül ez a Dolphin medencerobot a padló tisztítására készült. A víz felületét nem tisztítja meg, ehelyett sok különböző alakú medencében a padlót sikeresen megtisztítja. Ide tartoznak mind a téglalap alakú, mind az ovális medencék, és a szabad forma szintén könnyen tisztítható. A padló anyaga sem jelent problémát a robotnak. A Dolphin E10 ezért ideális olyan medencékhez, amelyek nem túl nagyok és ahol csak a padlót kell megtisztítani. Ha a követelményeket teljesíti, akkor hosszú ideig élvezheti a medencerobotját és a hozzá tartozó tiszta medencét.

Tulajdonságok / Teljesítmények

  • Elérhető 2021-01-20 00:00:00 Felületek Csempe, fólia, poliészter, vasbeton, festett beton
  • Gyártó Dolphin Kábel hossza 12 m
  • Meghajtó rendszer 2 kerékvezető Motorok száma 1
  • Robot tápfeszültsége 24 V Szín fehér
  • Súly 6,3 Kg

Medence információk

  • Kefék Active Brush System Medence alakja Téglalap alakú, szabad forma
  • Medence mérete max. 8x4 m Medence típusa Privát medence egyenes falakkal
  • Medencefenék Lapos, kissé lejtős, eltérő dőlésű Szűrő 100 µ
  • Takarítási területek csak padló Tisztítási ciklusok időtartama 90 perc.
Értékelések a hozzá tartozó megjegyzésekkel

Ehhez a termékhez nincs értékelés / hozzászólás.

Olcsóbb ajánlatot talált?

3500 Ft-al olcsóbban adjuk Önnek a terméket, mint a konkurrencia!

Elküldés

KAPCSOLAT

Fel