Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

 1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
 2. Egyszerű rendelési áttekintés
 3. Kényelmes adatkezelés
 4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

A garancia meghosszabbításának feltételei

A garancia meghosszabbításának feltételei

A roboexpertnél a szolgáltatást nagyon nagyra írjuk. A válogatott termékválaszték mellett, amely csak a legjobb és legerősebb otthoni használatra szánt robotokat, valamint kiváló minőségű kerti szerszámokat kínál, ügyfélszolgálatunkkal is szeretnénk Önt elégedetté tenni. Különösen, ha az általunk kínált termékek minőségéről és tartósságáról van szó, nagyon komolyan vesszük ígéretünket.

Mivel minden terméket alaposan tesztelünk és megvizsgálunk, mielőtt felvennénk a kínálatunkba, garantáljuk Önnek a nagy teljesítményt és a funkcionális minőséget. Hiba esetén a normál gyártói garancia után a garancia meghosszabbítására is számíthat. A roboexpert webáruház különböző cikkeihez hozzáadhatja a garancia kiterjesztést. Ha Husqvarna Automower fűnyírót vásárol webáruházunkban, a garancia 5 évre történő meghosszabbítását még ingyenesen is biztosítjuk. Tudjon meg többet alább!

Garanciabővítési ajánlatunk az Ön számára:

Ingyenes garanciabővítés 5 évre a Husqvarna Automowerekre

Ha a roboexpert webáruházban Husqvarna robotfűnyírót vásárol, a vásárláshoz ingyenesen kap egy 5 évre meghosszabbított garanciát. A garancia kiterjesztése a szokásos gyártói garancia után azonnal hatályba lép.

A Husqvarna Automower jótállási feltételei

A kiterjesztett garanciával a (normál) kétéves gyártói garancia a Husqvarna gyártójától 5 év garanciára meghosszabbodik magán használatra. A garancia jogosultja csak akkor érvényesítheti a jelen szerződésből eredő igényeit, ha a jótállás időtartama alatt be tudjuk bizonyítani, hogy meghatalmazott szakkereskedőként évente egyszer végeztek el szervizt. Műhelyünkben a roboexpert Winter Check-et is felajánljuk. Megvásárolhatja a Wintercheck beküldési csomagokat, amelyekkel postai úton küldheti el nekünk robotfűnyíróját. Erről további információt a szervíz csomagok alatti megfelelő cikkekben talál.

5 év garancia a robotfűnyírókra és a medence robotokra

Vásároljon garanciabővítést 5 év garanciát a robotfűnyírókra és a medence robotokra. A következő csomagok közül választhat:

Ha a garancia meghosszabbítása mellett lopásvédelmet is szeretne intelligens kerti segédeszközéhez, akkor ezeket a kombinált csomagokat kínáljuk Önnek:

Garanciális feltételek a fűnyíró- és medencerobotok esetében

Ahhoz, hogy a garancia keretében igényt nyújthasson be, a robotfűnyíró vagy a robotmedencetisztító megvásárlásától számított legfeljebb 30 napon belül a roboexpert webáruházban fel kell vennie a garancia meghosszabbítását. A kiterjesztett garancia megvásárlásával a robotfűnyíróra és a robotmedencetisztítóra vonatkozó (normál) két vagy egyéves gyártói garancia magánhasználat esetén 5 évre, kereskedelmi használat esetén pedig 3 évre meghosszabbodik. A garanciavállaló csak akkor érvényesíthet igényt e megállapodás alapján, ha a garancia időtartama alatt évente egyszer igazolja a hivatalos szakkereskedő által végzett szervizelést. Erről bővebb információt a megfelelő Wintercheck cikkekben talál a szervíz csomagok alatt.

Jótállási feltételek

Garanciális eset áll fenn, ha:

 • Tervezési hibák, törési hibák, öntési hibák, anyaghibák és gyártási hibák fordulnak elő
 • A centrifugális erő összetörést eredményez
 • Az impozíciók vagy más hatások a negatív nyomás miatt következnek be
 • A mérő-, vezérlő- vagy biztonsági eszközök meghibásodnak
 • A kár a gőzkazán vagy a készülék vízhiánya miatt következik be
 • A túlnyomás károsodáshoz vezet (kivéve a robbanást)
 • A földzárlat, rövidzárlat, túlzott áramerősség-növekedés, villámcsapás, ívek kialakulása, szigetelési hibák, túlfeszültségek stb. miatt keletkező elektromos energia a készülék károsodásához vezet

Az üzemeltetési hibák szintén a kiterjesztett garanciális fedezet keretében biztosítottak, amennyiben azok károsítják a készülék funkcióit, és nem áll fenn a használati utasításban foglaltak megsértése. Ilyen esetekben 30 000 forint önrész kerül felszámításra az ÁFÁ-val együtt.

Nem áll fenn garanciális eset, ha:

 • A kopó alkatrészek elhasználódása és károsodása
 • A készüléken olyan sérülések vannak, amelyek nem befolyásolják a műszaki használatot (karcolások, stb.)
 • A készülék helytelen üzemeltetése által okozott károk, illetve a szándékos vagy súlyosan gondatlan károk és megsemmisülések
 • A vevő vagy bármely más felhasználó cselekedetei vagy mulasztásai esetén
 • A készülék károsodása vagy megsemmisülése a nem megfelelő telepítés, nem megfelelő javítás/beavatkozás, nem megfelelő vagy szokatlan használat vagy a gyártó előírásainak nem megfelelő tisztítás, valamint a következők miatt következik be
 • Működési hibák léptek fel
 • Az akkumulátor problémái vagy meghibásodása esetén

A következőkre számíthat garanciális igény esetén

Ha a javítás műszakilag és objektíven lehetséges, nem gazdaságtalan, és a javítás költsége nem haladja meg az egység aktuális értékét, a javítást szakszerűen végezzük el. Az ezzel kapcsolatos költségeket a garancia keretében megtérítjük. Ha a javítás műszakilag vagy objektíven nem lehetséges, vagy gazdaságtalannak bizonyul, akkor Ön a jelenlegi érték erejéig azonos típusú és minőségű csereegységet kap. Ebben az esetben a sérült vagy megsemmisült eszközt vissza kell küldeni nekünk, és így a mi tulajdonunkba kerül. A tőlünk vásárolt egység forgalmi értéke az adásvételi szerződés megkötését követő harmadik év után összesen 80%. A negyedik évben a számla szerinti vételár 70%-a, az ötödik évben pedig 60%-a.

Telefonos ügyfélszolgálat

0680 - 019 608

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz

Tanácsadó

Wir arbeiten dran...