A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
Masterfeed

ASK_FOR_SKIN

ASK_FOR_SKIN_TEXT

ASK_SKIN_BUTTIN

Husqvarna Automower 105 (2020-as modell) 5 év garanciával

364 365 Ft
246 999 Ft

A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz A pénztárhoz

Husqvarna Automower 105 (2020-as modell) 5 év garanciával

Katalógusszám.: 770130

Kedvezőbb árak előreátutalás esetén: 245 764 Ft

246 999 Ft
364 365 Ft Áfa-tartalom: inkl.

Ingyenes
ügyfélszolgálat

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos
adatátvitel

Husqvarna
58 dB(A)
6,7 Kg

Husqvarna Automower 105 - Szerezze meg a tesztgyőztest

Van egy kisebb kertje, amelyet rendszeresen gondoznia kell? Akkor szerezze meg a Husqvarna kezdő szintű modelljét, amely számos különleges tulajdonsággal rendelkezik. Az Automower 105 készüléket 600 m2-es pázsitterületre tervezték, ezért nagyon alaposan és gyorsan vágja a füvet. Egyedülálló vágórendszere három éles, szénnel ellátott pengével garantálja a gondosan ápolt, egyenletes pázsitot. A vágási magasság egyénileg állítható. Ez lehetővé teszi a pázsit sűrű növekedését és hogy ne száradjon ki, különösen a forró napokon.

AHusqvarna Automower modelleket a világ vezető robotfűnyírógyártója készítí. Különösen megbízhatóak, nagy teljesítményűek és mindig tökéletes vágási eredményt nyújtanak. Az Automower 105 a robotfűnyíró termékcsoport legkisebb modellje a Husqvarnától. Kompakt és könnyű. A súlya 6,7 ​​kg. Elsősorban kisebb pázsitokra használják. AHusqvarna robotfűnyíró különösen csendesen vág, mindössze 58–61 db hangerővel, és senkit, sem Önt, sem a szomszédait nem zavarja. Így probléma nélkül használható vasárnapokon, ünnepnapokon, vagy akár még éjszaka is. Még esős időben sem jelent problémát, mert minden időjárási körülményben megbízhatóan dolgozik. Ha Husqvarna Automower 105készüléket szeretne vásárolni, akkor számos előnyét élvezheti, főleg ha kisebb, egyszerű pázsitja van.Vásároljon Husqvarna Automower 105 készüléket és élvezze az előnyeit

Az integrált kompenzációs technológia segítségével a Husqvarna Automower 105 optimálisan rögzíti a terepet, és így hatékonyabb munkát végez még a meredekebb területeken is. A Husqvarna robotfűnyírónak még a 25%-os emelkedő és a keskeny részek sem jelentenek problémát. Különösen a keskeny részek nem okoznak neki problémát, mivel az érzékelői segítségével ügyesen navigál, és ezeken a területeken is nagyon alaposan dolgozik. Ezzel a módszerrel nyugodtan hátradölhet, és élvezheti ahogy a robot elvégzni a munkát Ön helyett. Az automatikus robotfűnyíró használatának és a kevesebb erőfeszítésnek köszönhetően több ideje van más tevékenységekre. A sok előnye miatt egyre többen akarnak vásárolni robotfűnyírót.

A Husqvarna 105 különleges előnyei

husqvarna Schnittbild Icon

Egységes vágás

Az integrált kompenzációs technológiának köszönhetően a Husqvarna robotfűnyíró optimálisan képes felmérni a terepet, és így optimálisan vágni a meredekebb területeket.

husqvarna Wetter Icon

Vízálló

A Husqvarna Automower 105 időjárásálló burkolattal rendelkezik, amely a robot összes fontos részét lefedi. Ez megóvja az esőtől, a fűmaradványoktól és a portól, valamint lehetővé teszi hogy tudjon dolgozni még rossz időben is.

husqvarna Laustärke Icon

Nagyon csendes

A Husqvarna robotfűnyíró mindössze 58-61 dB-es zajszinttel különösen csendes, és nem zavarja Önt, és a szomszédait sem. A különösen alacsony zajszintnek köszönhetően éjjel is könnyen használható.

husqvarna Neigungs Icon

A magas emelkedők leküzdése

A Husqvarna Automower 105 akár 25%-os emelkedőket is képes kezelni. Az integrált kompenzációs technológiának köszönhetően mindig egyenletes a vágás.

husqvarna automower Icon

Könnyen kezelhető

A könnyen kezelhetőség jellemzi a Husqvarna 105 készüléket, mivel egy optimálisan és könnyen kezelhető irányitófelülete van.

husqvarna Sensoren Icon

Beépített emelő- és ütésérzékelők

A Husqvarna 105 beépített emelő- és ütésérzékelőkkel van felszerelve. Amint akadályba ütközik, megváltoztatja az irányt és folytatja munkáját. Az emelőérzékelőnek köszönhetően jelentősen csökken a sérülés veszélye. Amint a robotot felemelik, azonnal leállítja magát.

husqvarna automower105 im Garten

Optimalizált navigáció

A robotfűnyíró szabad mozgasminta szerint nyírja a füvet. Amint akadályba ütközik, fordul egyet és egy véletlenszerű irányba halad tovább. Ez, valamint a kompenzációs technológia biztosítja, hogy a teljes pázsit egyenletesen legyen levágva és minden pont rögzítve legyen. A Husqvarna 105 az érzékelőivel észleli a szűk részeket és önállóan megtalálja az utat, úgy hogy ne ütközzön bele semmibe.

Egyéb tulajdonságok

husqvarna Energieverbrauch Icon

Alacsony energiafogyasztás

A maximális hatékonyság mellett a Husqvarna 105 robotfűnyíró csak 20W-ot fogyaszt a gyep vágásakor. Ez különösen gazdaságossá és hatékonnyá teszi.

husqvarna Spurrillen Icon

Nem hagy nyomot

A Husqvarna Automower® a technológiájának köszönhetően nem hagy nyomot a füvön.Egységes gondozás, időtöltés nélkül

Talán már észrevette: Amikor a füvet egy kézi fűnyíróval vágja, előfordul az hogy nem egyenletesen vágja le a füvet. Ez meglehetősen rontja a pázsit megjelenést, és nem ritka, hogy a fűnyíró nyoma megmarad a füvön. Ennek elkerülése érdekében van úgy beállítva a robot hogy ez ne forduljon elő. Továbbá érdemes kiváló minőségű pengéket használni, amelyek biztosítják az egyenletes vágást. Ha megvásárolja a Husqvarna 105 készüléket, egy egyenletes, tiszta, és gondozott pázsit várhat Önre. Egy robotfűnyíró pontosabban és mindenekelőtt egyenletesebben működik, mint egy fűnyíró amit tolni kell. Egy nagyobb területnél hamarabb megfigyelhető a különbség.Végül, de nem utolsósorban, fontos hogy mennyi időt spórol meg egy ilyen robottal. Az erőfeszítés valójában rendkívül alacsony és az első telepítés után, meglátja mennyi időt sporol egy ilyen robottal. Ha belegondol hogy mennyi időt töltött el fűnyírással és ezt az időt mennyivel jobb lett volna mással eltölteni. Természetesen az így megspórolt időt kényelmesebben töltheti. Van elég olyan feladat, amelyeket nem lehet elhalasztani. Ezért van értelme a lehető legtöbb időt megtakarítani, és a fontosabb feladatokat elöbb elvégezni. Egy robotfűnyíró praktikus és nagyon egyszerű megoldás a kert gondozására.Hogyan működik az Automower?

Az Automower egy műszakilag kifinomult eszköz. A szállítási tartalom magában foglalja a robotfűnyírót, a töltőállomást, a kilenc pótkést, a használati útmutatót és az alacsony feszültségű tápkábelt. Ezenkívül szükség van egy másik határolóvezetékkel ellátott készletre is, amelyet a Husqvarna Automower telepítéséhez használnak. A határolóvezetéket a kertben kell beállítani, hogy az Automower a lehető legjobb kaszálási eredményeket érje el. Ehhez nagyon alaposan előre kell terveznie, és a helyszínen végre kell hajtania a megfelelő intézkedéseket. A helyszínt erre fel kell készíteni és el kell távolítani az akadályokat. Ezzel a fűnyírás is könnyebb lesz. Amikor a robotfűnyíró be van kapcsolva, a szabad mozgasminta szerint nyírja a füvet. Ez megakadályozza, hogy nyomok maradjanak a gyepben. Az éles pengékkel a robot tökéletes, egyenletes pázsitot biztosít minden irányba. Az Automower 105 vágási magasságát egyénileg állíthatja 20-50 mm között. Nem kell aggódnia a levágott fű összeszedése miatt sem. A talajon marad, és természetes műtrágyaként szolgál. Ez rengeteg időtmegtakarítást jelent a hagyományos kézi fűnyírókkal szemben, függetlenül attól hogy elektromos vagy benzinmotoros.A Husqvarna Automower 105 beépített ütközésérzékelőkkel van ellátva, hogy a fűnyírás zökkenőmentesen haladjon. Ha akadályba ütközik, akkor automatikusan megváltoztatja az irányt, és ezért nem okoz kárt. Ezen felül az Automower kellemesen csendes, mindössze 58-61 db a zajszintje. Ezért könnyedén használhatja a robotfűnyírót éjszaka vagy vasárnap és ünnepnapokon anélkül, hogy bárkit komolyan zavarna. Ha az akkumulátor tele van, az Automower kb. 70 percig képes működni. Ezalatt óránként körülbelül egy 43 négyzetméteres területet képes levágni. Ha a fűnyírás befejeződött, vagy az akkumulátor kapacitása kevés, a robot kereső kábel segítségével automatikusan visszatér töltőállomására, hogy ott feltöltse magát. A normál töltési idő kb. 50 perc. Ezután, a korábbi helyzettől függően, a Husqvarna Automower 105 automatikusan folytatja a fűnyírást.Hivatalos videó az Automower robotfűnyírók funkcióiról és használatáról:
Mi különbözteti meg a Husqvarna Automower készüléket a többi robotfűnyírótol?

A Husqvarna modellt különféle jellemzők jellemzik, amelyeket figyelembe kell venni vásárláskor. Mindenekelőtt, mint minden Husqvarna modell, ezt a robotfűnyírót valóban a könnyű használatra tervezték, nem csak úgy, hogy vizuálisan jól nézzen ki. Az összes funkciónál fontos volt, hogy könnyen beállíthatók legyenek. A nagy gombok, az egyszerű programozás és a robot akár heti beállításának lehetősége is hozzátartozik a praktikus funkciókhoz. Ezen felül arról is híres ez a robot, hogy egy nagyon egyenletes vágást biztosít. Így a pázsit egységesebb és sűrűbb lesz.

Ezenkívül a robotfűnyíró úgy működik, hogy a lenyírt füvet nem összegyűjti, hanem a levágott fű a talajon marad. Ez tápanyagokat biztosít, és még a pázsit is szebb lesz tőle. Végül, de nem utolsósorban, a pázsit csodálatosan lágy és kellemes illatú lesz. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a robot egy nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, ezért szünet nélkül egy órán keresztül képes dolgozni. Amikor az akkumulátor közel van a lemerüléshez, ez a robotfűnyíró az intelligens rendszernek köszönhetően egyedül visszamegy a töltőállomáshoz. Tehát nem kell magának emiatt aggódnia, és időt is spórolhat.A Husqvarna robotfűnyíró speciális funkciói

A Husqvarna Automower 105 kezelőpanelje egy LCD kijelzővel van ellátva, emellett egy menüvel és 15 gombbal. Nagyon egyszerű kezelni, és az időmérő segítségével egyedi beállítási lehetőségeket kínál. Be lehet állítani hogy meddig dolgozzon a robot és milyen gyakran. Tehát különféle lehetőségek állnak rendelkezésre a pázsit lehető legjobb vágási eredményeihez. Egy lopás elleni riasztóberendezés is be van építve az eszközbe és védi azt az illetéktelen személyek ellen is.

A Husqvarna Automower robotfűnyíró teljesen időjárásálló. Esőben is jól működik, különösen akkor, ha a gyep a szokásosnál gyorsabban növekszik. A gyártó által kifejlesztett burkolat nemcsak esős időben védi az Automower 105 készüléket, hanem a fűmaradványok és a por ellen is. A Husqvarna Automower másik pluszpontja a beépített emelőérzékelő. Különösen biztonságossá teszi a robotot. Amint a robot felemelkedik, azonnal leállítja a fűnyírást és egy riasztójelzés hallható. Csak akkor lehet kikapcsolni, ha helyes PIN-kódot ad meg. Ez minimalizálja a sérülés kockázatát.A biztonság a legfontosabb: vásárolja meg a Husqvarna Automower 105 készüléket

Balesetek mindig előfordulhatnak a házban és a kertben. Különösen a kerti szerszámokkal, elektronikus eszközökkel és éles pengékkel kombinálva szinte elkerülhetetlen, hogy baleset történjen. Éppen ezért a Husqvarna Automower számos olyan speciális funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják a biztonságot és a lehető legegyszerűbb kezelést teszik lehetővé.

A fent említett emelési érzékelő biztosítja, hogy a robot felvételekor a pengék azonnal leálljanak és ne folytassák a munkát. Ez az azonnali megállás nagymértékben csökkenti a sérülések kockázatát, és biztosítja, hogy ezekkel a pengékkel ne történjen baleset. Annak érdekében, hogy a robotfűnyíró utólag tovább folytathassa a munkát, a PIN-kódot is be kell ütnie. Ugyanez vonatkozik a lopásgátló védelemre is, ha a robotot egyszerűen elviszik, riasztójelzés hallható, és ezt először ki kell kapcsolni. Ezért nem kell aggódnia hogy baleset éri Önt a robot használása közben, mert teljesen biztonságos. Olyan háztartásban is használható, ahol gyerekek is vannak. Az a legfontosabb, hogy találjon egy megfelelő megoldást, amivel időt spórol meg és rendben tartja a pázsitot.Olcsó modell intelligens funkciókkal

A Husqvarna Automower robotfűnyírósorozat a gyártó egyik legnépszerűbb terméke, és egyértelműen lenyűgözi hosszú élettartamával, teljesítményével és változatos funkcióival a vásárlóit. Ennek ellenére ezeknek a robotfűnyíróknak is meg van az ára. A könnyebb és kisebb Automower 105 a sorozat egyik olcsóbb terméke. Online áruházunkban a legkedvezőbb áron találja meg ezt a modellt, így még többet takaríthat meg a szokványos vételárhoz képest. Tehát ha egy Husqvarna Automower 105 készüléket vásárol akkor egy viszonylag olcsó robotfűnyírót kap, amely számos funkcióval rendelkezik. A funkciókhoz az érzékelők is hozzátartoznak, amelyek mindig reagálnak az akadályokra. Ez azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy a robotfűnyíró megsérül a kertben, vagy egy falnak üzközik. Az érzékelők mellett az időjárásálló szerkezet és a rendkívül csendes működés is különös jelentőséggel bír.
GYIK: Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések a Husqvarna Automower 105 készülékről:


Mekkora területre alkalmas az Automower 105?

A Husqvarna Automower 105 egy 600m²-es területre alkalmas.Milyen műszaki részleteket tartalmaz a Husqvarna Automower 105?

✦Gyártó: Husqvarna 
✦Maximális lejtés: 25% 
✦Maximális terület: 600m² 
✦Funkció: teljesen automatikus 
✦Üzemidő: 70 perc 
✦Zajszint: 58 dBHol lehet megvásárolni a Husqvarna Automower 105 készüléket?

Számos barkácsbolt és műszaki áruház kínál a Husqvarna Automower 105 készüléket. Az árstruktúra és a magasabb beszerzési költségek miatt ezek az áruházak sokkal drágábbak, mint az online áruházak, ezért a legtöbb ember az  interneten keresztül vásárol robotot.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a Husqvarna Automower 105 készüléket alacsony áron! ✦Hogyan kell telepíteni a Husqvarna Automower 105 készüléket?

Mielőtt működésbe tenné az Automower 105 kászüléket, elötte le kell fektetnie egy korlátozó kábelt. Ezen a módon a robot pontosan tudja, melyik területet kell kaszálni, és ezzel egyidejűleg megvédi az ágyásait.✦ Fedezze fel a Husqvarna Automower 105 robotot a Roboexpert online áruházban! ✦Műszaki adatok: Husqvarna Automower 105Gyártó: Husqvarna
Maximális lejtés: 25%
Maximális terület: 600m²
Funkció: teljesen automatikus
Üzemidő: 70 perc
Zajszint: 58 dB

Tulajdonságok / Teljesítmények

 • Akkumulátor Lítium-ion 2100 mAh Esőérzékelő Nincs
 • Garancia igen Gyártó Husqvarna
 • Idő és hét programozás igen Kijelző LCD Kijelző
 • MPN 967 64 54-12 Max. lejtés 25%-ig
 • Működési idő 70 perc Szín Szürke
 • Súly 6,7 Kg Terület 600 m²-ig
 • Töltési idő 50 perc Vezetőhuzal 1

Vágórendszer

 • Akkumulátor töltése automatikus Kés típusa 1 vágórendszer 3 pengével
 • Kések száma 3 Vágási magasság 20-50 mm
 • Vágási szélesség 17cm Vágórendszer zavaros

Medence információk

 • Árgarancia igen

Biztonság

 • Emelő és dönthető érzékelő Igen PIN kód Igen
 • Riasztó igen Ütközésérzékelő Igen

Méretezés és hangszin

 • Hangerő 58 dB(A) Méret 55x39x25
Értékelések a hozzá tartozó megjegyzésekkel

Ehhez a termékhez nincs értékelés / hozzászólás.

Olcsóbb ajánlatot talált?

3500 Ft-al olcsóbban adjuk Önnek a terméket, mint a konkurrencia!

Elküldés

KAPCSOLAT

Fel