A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
SALE

ASK_FOR_SKIN

ASK_FOR_SKIN_TEXT

ASK_SKIN_BUTTIN

Husqvarna Automower 315X 5 év garanciával

874987 Ft
670319 Ft
Jelenleg nem kapható

A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz A pénztárhoz
- 23%

Husqvarna Automower 315X 5 év garanciával

Cikkszám: 770221

Kedvezőbb árak előreátutalás esetén: 666967 Ft

670319 Ft
874987 Ft
Jelenleg nem kapható

Ingyenes
ügyfélszolgálat

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos
adatátvitel

Husqvarna
58 dB(A)
9 Kg
22cm

Husqvarna Automower 315X (2020-es modell) - Teljesen automatikus robotfűnyíró a prémium kategoriából

Ha egy szép pázsitot szeretne fenntartani, ez a modell lehet a megfelelő megoldás. Az Automower nagy területet is megbízhatóan vág, és akár 40%-os emelkedőn is képes felmenni. A szűk és a csavart területek szintén nem jelentenek problémát az erős robotfűnyíró számára, mivel ilyenkor is tökéletes vágást biztosítanak. Az automatikus robotfűnyíróval sok időt és energiát takaríthat meg, amelyet sokkal kellemesebb tevékenységekre fordíthat. Az intelligens navigációnak köszönhetően a robotfűnyíró nem hagy nyomot, és mindig egy jól karbantartott pázsitot kap. A Husqvarna Automower a globális piacvezető a robotfűnyírók között van. Különösen megbízhatónak, robusztusnak és optimális vágási eredményt nyújtanak. A 315X az X-Line sorozat prémium modellje. A nagyteljesítményű Automower megbízhatóan nyírja még az összetett pázsitot is, és optimális vágási eredményt nyújt.

A Husqvarna Automower nagyon csendesen végzi munkáját, ezért vasárnap és éjszaka is használható. Az eső szintén nem jelent problémát a robot fűnyíró számára, bármilyen időben képes kaszálni.Az Automower számos intelligens technológiával rendelkezik. Ha meg akarja vásárolni az egyik nagy teljesítményű Husqvarna Automower 315X készüléket, akkor számos előnyét élvezheti. Ha nagy és összetett kerttel rendelkezik, a 315X lehet a megfelelő megoldás az Ön számára, és nagyszerű támogatást nyújt.Fedezze fel az online áruházunkat ha  robotfűnyírót szeretne vásárolni!!
Vásároljon Husqvarna Automower 315X készüléket és élvezze az előnyeit

A robotfűnyírók iránti kereslet az utóbbi években jelentősen megnőtt. Sok kert tulajdonos számára a fűnyírórobotok jó alternatíva a benzinüzemű fűnyírókhoz képest. Mivel a robotfűnyírók automatikusan vágnak, és sok munkát vesznek le a vásárlóik válláról. De melyik fűnyírórobot a megfelelő? A Husqvarna Automower különösen alkalmas komplexebb és nagyobb pázsithoz. A Husqvarna Automower 315X 1600 négyzetméteres kerteket, és akár 40% lejtőket is képes kezelni. A egyszerűen kialakított kijelző lehetővé teszi a készülék egyszerű kezelését. Hagyja, hogy az Automower dolgozzon Ön helyett, még akkor is ha távol van. Könnyen parancsokat adhat neki az okostelefonján keresztül, és beállíthatja az egyedi fűnyírási időket. Mivel a robot fűnyíró elektromosan működik, nincs káros kibocsátás. Így megóvhatja a környezetet is, ha egy elektromos kertirobotot vásárol, például egy Husqvarna Automower-t.

A Husqvarna Automower 315X előnyei

husqvarna am315x Neigung

Dőlésérzékelők

A beépített dőlésérzékelővel a Husqvarna Automower felismeri, amikor a felületek túl meredekek, és megváltoztatja az irányát, hogy megakadályozzák annak felborulását. Ha mégis felborulna a robot, a motor automatikusan kikapcsol. Ez nem csak energiát takarít meg, hanem megóvja a robotfűnyírót is a motor túlmelegedésétől.

husqvarna am315x Seitenansicht

Emelőérzékelők

Ha működés közben vagy bármilyen más ok miatt el akarja mozdítani a készüléket, a késpengék azonnal leállnak, amikor az emelőérzékelő észleli, hogy már nincs érintkezés a talajjal. Ez jelentősen csökkenti a balesetek kockázatát.

husqvarna am315x PIN Code

PIN-kódos védelem

A PIN-kód lezárás például a gyerekek érdekében a balesetek 100%-os megakadályozását is jelenti. Ezenkívül a PIN-kód funkció védi a harmadik fél által elvégzett beállítások megváltoztatását is, ha el akarnák vinni a robotot.

husqvarna am315x Logo

Lopás elleni védelem

Ha a Husqvarna Automower 315X a kijelölt területen kívűl van (például lopás esetén) hangos riasztási hang hallható.

husqvarna am315x fernbedienung

Írányítás

A Husqvarna Automower 315X az okostelefon segítségével vezérelhető és működtethető.

husqvarna am315x Unterseite

Vágás és műtrágyázás egyidejűleg

Az éles vágópengék a legkisebb vágást eredményezik, amelyet szinte láthatatlanul szétszornak a pázsiton.

husqvarna am315x im Garten

Navigációs és kaszálási folyamat

A Husqvarna Automower 315X robotfűnyíró szabad mozgási mintázattal és intelligens orientációs rendszerrel rendelkezik. Tevékenységi körét határkábelekkel lehet meghatározni, hogy ezen határvonalakon belül mozogjon. Az akadályok vagy a keskeny területek, például virágágyások, a határolóvezeték segítségével eltávolíthatók a vágási területről. Ha van egy kis út a mozgási tartományán belül, akkor áthalad rajta, hogy a vágást ismét egy másik ponton folytathassa. Ha egy lökhárítóval felszerelt robotfűnyíró akadályba ütközik, például egy medencének vagy pázsiton fekvő tárgyakba, akkor automatikusan megváltoztatja az irányt, amikor hozzáér. Mivel a Husqvarna Automower 315X időjárási védelemmel rendelkezik, folytatja a munkát, még ha esik is, miközben más modellek abbahagyják a munkát, és visszamennek a töltőállomásra. A Husqvarna Automower 315X az akkumulátor lemerülésekor megy a töltőállomásra. A minimális töltési határ elérésekor automatikusan folytatja a munkát. Az akkumulátor automatikusan feltöltődik. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, a robotfűnyíró újra elindul, és befejezi a fűnyírást. Ezután visszamegy a töltőállomásra, ahol a következő fűnyírási időpontig vár.

Egyéb tulajdonságok

husqvarna am315x GPS

Integrált GPS

Az integrált GPS nemcsak az eszköz aktuális helyzetének meghatározását teszi lehetővé, ami különösen hasznos lopás esetén. A fűnyírás során a terület adatait műholdas csatornán küldi el, és regisztrálja a Husqvarna robotfűnyíró, annak érdekében hogy felismerje, ahol már levágta a füvet és ennek megfelelően be tudja állítani a vágási mintát. Ily módon elkerülhetőek a kettős útvonalak. A pázsit így gyorsabban vágható, és energiatakarékosabb is.

husqvarna am315x Appsteuerung

Okostelefon vezérlés

Az Automower® Connect funkcióval bárhonnan bármikor kapcsolatba léphet a Husqvarna Automower 315X készülékkel az okostelefon segítségével. Ez lehetővé teszi a beállítások megváltoztatását, a robotfűnyíró manuális be- és kikapcsolását, és természetesen a pontos hely megadását. Ez egy alkalmazáson keresztül történik, amely ingyenesen letölthető.A 315X előnyei a kertben

Sok előnyt nyújt a kerttulajdonosok számára a Husqvarna 315X, mivel így nagyon sok időt spórolhatnak meg. De nem csak Ön jár jól ezzel a robottal, hanem a kertje is előnyöket élvez egy robotfűnyíró használatakor, ezért ezeket kissé közelebbröl is szemügyre kell venni. Egy megfelelően karbantartott pázsit nemcsak elegendő vizet, hanem mindenekelőtt a megfelelő gondozást is igényli. Egy robotfűnyíró rendszeresen le tudja könnyedén vágni a füvet, és meggátolja a gyomnövények növekedését, valamint a gyakran jelenlévő mohák kiküszöbölését. A mulcsozó technológia, amellyel a robotfűnyírók, mint például az Automower rendelkezik, szintén nagyon fontos. A levágott füvet nem szívják vagy gyűjtik be, hanem a talajon maradnak. Ez a lenyírt fű természetes műtrágyaként szolgál, védi a pázsitot a kiszáradástól és fontos tápanyagokat szolgáltat.A Husqvarna Automower használatával az is nagyon fontos, hogy a pázsiton keresztüli navigáció véletlenszerű és nem mindig azonos. Ezzel a módszerrel nem keletkeznek merev vonalak a pázsiton, és ha a pázsit véletlenszerűen van levágva, szebbé válik. Ez a fűnyíró a rendszeresen gondozott pázsitról gondoskodik, és hogy jobban nézzen ki, egészségesebb legyen, és határozottan több szabadidőt biztosít Önnek. A kerttulajdonos számára az előnye az időmegtakarítás, valamint a sok energiát igénybe vevő fűnyírás átadása a robotnak. Ily módon az emberek, akárcsak a természet, profitálnak ha egy ilyen robotfűnyírót vásárol. Ez különösen igaz egy teljesen automatikus modellre, mint például a Husqvarna Automower esetében. Amikor egy Husqvarna Automower-t vásárol, kiváló minőségű és intelligens készüléket kap, amely kiválóan alkalmas az összetettebb kertekre is.

Hogyan működik a robot?

A Husqvarna 315X megbízhatóan, csendesen és hatékonyan végzi a munkáját. A telepítéshez le kell fektetnie egy határolóvezetéket. Ezeket a kertbe kell telepíteni, hogy az Automower a lehető legjobb eredményeket érje el. A robot üzembe helyezésekor véletlenszerűen kaszál, megakadályozva a nem kívánt vonalak kialakulását. A robot éles késekkel vágja a füvet minden irányból, majd a pázsiton hagyja a levágott füvet. A lenyírt fű természetes műtrágyaként szolgálják. Ez azt jelenti, hogy a lenyírt füvet nem kell utána eltakarítani. Ez további időmegtakarítást jelent a kerttulajdonos számára. A pázsit levágásához 20–60 mm közötti vágási magasságot állíthat be.Hivatalos videó az Automower robotfűnyírók funkcióiról és használatáról:
Husqvarna Automower robotfűnyíró: A bevált kaszálási elv
A Husqvarna Automower számos érzékelővel rendelkezik. Ha fűnyírás közben akadályba ütközik, akkor automatikusan megváltoztatja az irányt, anélkül, hogy kárt okozna. Az Automower emellett különösen alacsony, mindössze 60 dB-es hangerővel végzi munkáját. A háztartási robot tehát éjjel és ünnepnapokon is nyugodtan használható. Ha az akkumulátor tele van, az Automower 315X kb. 70 percig képes dolgozni. A 315X modell kb. 73 m²-et képes levágni óránként, 5 m²-rel többet, mint az Automower 315. Ha az akkumulátor kapacitása nagyon alacsony, a robot automatikusan vezet vissza a töltőállomáshoz és tölti magát. A átlagos töltési idő itt körülbelül 60 perc. Az Automower ezután automatikusan visszatér a munkához, és megbízhatóan befejezi azt.Akár egy 1600 négyzetméteres pázsithoz is alkalmas

Ha Husqvarna 315-et vásárol, akkor kap egy nagy teljesítményű modellt, amely akár 1600 négyzetméter méretű területet is képes karbantartani. Természetesen a robot 1000 vagy 1300 négyzetméteres területeken is alkalmazható, viszont nagyobb pázsit esetén válasszon egy másik modellt. Így mindig megtalálja pontosan azt a modellt, amely passzol a kertjéhez. 70 perces üzemidővel a teljesen automatikus robot nagyobb területeket is egyhuzamban vág, amíg nem kell újratöltenie magát. A töltéshez is automatikusan vezet oda, tehát nem kell aggódnia, hogy a kertben keresie kell a robotját. A robot súlya mindössze 9 kg és ezért biztosan nem esne nehezére a robot a töltőállomáshoz vinnie, de a fejlett technológia miatt ez nem szükséges. Alapvetően a Husqvarna összes funkciója arra szolgál, hogy a pázsit a lehető leghatékonyabban legyen levágva és hogy a robot automatikusan működjön. Ez szintén nagyon jól megvalósult, így a programozás és az üzembe helyezés után nyugodtan pihenhet, mert a robot elvégzi Ön helyett a munkát.Az Automower nagy előnye a hangerő, amivel a robotok dolgoznak. Csak 58 decibel a robot hangereje, ezért nem kell félnie attól hogy zavarná a szomszédokat, mert a robot nagyon csendesen dolgozik, és ezért bármikor használható. A Husqvarna 315X megvásárlásával nem csak a szomszédai részesülnek a nagyobb nyugalomban, hanem természetesen Ön is. Ezenkívül nem kell figyelnie hogy meddig nyírja a füvet, mint a hagyományos fűnyíróknál a nagy zaj miatt. Mivel a robot maximálisan 58 decibellel dolgozik, így a környezetnek nem kell szenvednie a magas zajtól.A robot speciális funkciói!

Az Automower 315X bármilyen helyről vezérelhető egy alkalmazás segítségével. Az integrált GPS-támogatásnak köszönhetően mindig pontosan tudja hogy helyileg hol tartózkodik a robot. A Connect modul segítségével bármikor megadhat az Automowernek indítási, leállítási és parkolási parancsokat. A robot LED-es fényszórókkal rendelkezik, amelyek garantálják a jobb irányítást és a láthatóságot. Például, ha hibás működés lép fel, a jelzőfény automatikusan villogni kezd. A Husqvarna 315X szintén kiváló rendszerrel rendelkezik, kommunikálhat a robottal a Google Home vagy az Amazon Alexa segítségével, és hangparancsokat is küldhet neki. Így megadhat a robotnak olyan parancsokat is mint például start, stop és hogy menjen vissza a töltőállomáshoz. A GPS által támogatott navigáció segítségével az Automower felismeri, mely területeket már kaszálta, és ennek megfelelően beállítja működési módját.A Husqvarna Automowerrobot fűnyíró időjárási időzítővel is rendelkezik, ennek a funkciónak köszönhetően a robot beállítja a fűnyírás gyakoriságát az évszaktól és az időjárástól függően. Ezenkívül a Husqvarna Automower számos fontos biztonsági funkcióval is rendelkezik. A beépített emelőérzékelőknek köszönhetően hangos riasztási hangjelzés hallható, amikor a robotot felemelik, csak a helyes PIN-kóddal képes újra kikapcsolni azt. Az érzékelők csökkentik a sérülések kockázatát is. Mert amint a robot felborul, vagy felemelkedik, a kés forgása azonnal megáll.Vásároljon Husqvarna robotokat - Intelligens robotok távirányítóval

Ha Husqvarna Automower 315X készüléket vásárol, intelligens, teljesen automatikus és könnyen irányítható modellt kap. Mivel itt dolgozhat a távirányítóval, és használhatja okostelefonját a gyártó alkalmazásával. Ezzel a móddal nem kell odamennie a robothoz, hogy felállítsa vagy újraprogramozza. A kijelzőn keresztüli kezelés természetesen szintén lehetséges és nagyon egyszerűen végrehajtható. Azonban a modern vezérlés az alkalmazáson keresztül általában még inkább előnyben részesített, és szintén lényegesen kényelmesebb, mint a klasszikus kijelzőn keresztüli vezérlés esetén. Többé nem kell otthon lennie, hogy működésbe hozza robotfűnyíróját, amint hazaér egy gondozott pázsit vár magára.A megoldás dombos kertekhez

Nem minden kert sík, tehát egy bizonyos lejtésű dombos kerthez egy nagyobb teljesítményű robotfűnyíró szükséges. Az Automower 315X legfeljebb 40% -os lejtésű pázsithoz is használható, ezért a dombosabb kertekben is jól alkalmazható. Fontos szemügyre venni a kertet, mert ha a robot kis teljesítményű és nem tud felmenni a dombon, akkor leborulhat, majd azonnal abbahagyhatja a munkát, amíg újra fel nem oldják a PIN-kóddal. Ezért különös figyelmet kell fordítania a lejtős terület méretére, és ha megfelelő, akkor nyugodtan megvásárolhatja a Husqvarna Automower 315X készüléket, ha a terület maximális lejtése 40%.

Ezen felül a robotfűnyíró nagyobb kertekben is használható, legfeljebb 1600 négyzetméteres pázsittal. Egy még nagyobb kertnél érdemes átváltani más modellre a Husqvarna termékcsaládbol, máskülönben a teljesítmény nem lesz elegendő. Ezen a ponton az az előnye, hogy minden kerthez megfelelő robotfűnyírót talál nálunk. A területet és a lejtőket azonban mindig figyelembe kell venni, tehát a Husqvarna Automower 315X vásárlása előtt mindig ellenőrizze, hogy mekkora a terület. Ily módon megmentheti magát egy helytelen vásárlásától is, amely később elégedetlenséghez vezethet.Mit kell figyelembe vennie a 315X vásárlásánál

315X-et szeretne vásárolni? Akkor feltétlenül figyeljen néhány fontos részletre. Itt fontos szerepet játszik a terület mérete és jellege. Az Automower 315X akár 1600 m²-es területeket is képes levágni, és különösen alkalmas összetett kertekhez. Az akkumulátor kapacitása körülbelül 70 perc, de az Automower általában kevesebb időt vesz igénybe a kaszáláshoz. Ez természetesen a kert méretétől is függ. Ha most egy Husqvarna Automower készüléket szeretne vásárolni, akkor hosszú időtartama lesz, ha rendszeresen karbantartja a robotfűnyírót.


GYIK: Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések a Husqvarna Automower 315X készülékről:


Mekkora területre alkalmas az Automower 315X?

A Husqvarna Automower 315X egy 1.600m²-es területre alkalmas.

További információk »Mennyibe kerül az Automower 315X?

A Husqvarna Automower 315X jelenlegi 2020-as modellje 1.732,00 €-ba kerül.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a "Automower 315X" -t alacsony áron

Az ár a szezontól vagy a piaci helyzettől függően változhat!Mi különbözteti meg a Husqvarna Automower 315X készüléket az Automower 315 készüléktől?

A Husqvarna Automower 315X egy kissé nagyobb területen is képes dolgozni.1.600m²-es területet képes megdolgozni az "Automower 315X", 100m²-el többet mint az Automower 315 ami 1.500m²-et tud megdolgozni. Ezen felül a Husqvarna néhány módosítást végzett az " X-Line sorozat " kialakításában és jellemzőiben.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a Husqvarna Automower 315 készüléket alacsony áron! ✦Milyen műszaki részleteket tartalmaz a Husqvarna Automower 315X?

✦Gyártó: Husqvarna 
✦Maximális lejtés: 40% 
✦Maximális terület: 1.600m² 
✦Funkció: teljesen automatikus 
✦Üzemidő: 70 perc 
✦Zajszint: 58 dBHol lehet megvásárolni a Husqvarna Automower 315X készüléket?

Számos barkácsbolt és műszaki áruház kínál a Husqvarna Automower 315X készüléket. Az árstruktúra és a magasabb beszerzési költségek miatt ezek az áruházak sokkal drágábbak, mint az online áruházak, ezért a legtöbb ember az  interneten keresztül vásárol robotot.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a Husqvarna Automower 315X készüléket alacsony áron! ✦Hogyan telepíthetem a Husqvarna Automower 315X-et?

Mielőtt működésbe tenné az Automower 315X készüléket, elötte le kell fektetnie egy korlátozó kábelt. Ezen a módon a robot pontosan tudja, melyik területet kell kaszálni, és ezzel egyidejűleg megvédi az ágyásait.✦ Fedezze fel a Husqvarna Automower 315X robotot a Roboexpert online áruházban! ✦

További információk »Műszaki adatok: Husqvarna Automower 315XGyártó: Husqvarna
Maximális lejtés: 40%
Maximális terület: 1.600m²
Funkció: teljesen automatikus
Üzemidő: 70 perc
Zajszint: 58 dB

Tulajdonságok / Teljesítmények

 • Akkumulátor Lítium-ion 2,1 Ah Akkumulátor töltése automatikus
 • Esőérzékelő Nincs Gyártó Husqvarna
 • Hangerő 58 dB(A) Idő és hét programozás igen
 • Kijelző LCD Kijelző Külső vezérlés Automower Connect App vezérlés, Alexa, Google Asszisztens
 • MPN 967 85 27-12 Max. lejtés 40%-ig
 • Működési idő 70 perc Szín Szürke
 • Súly 9 Kg Terület 1600 m²-ig
 • Töltési idő 60 perc Vezetőhuzal 1

Vágórendszer

 • Kés típusa 1 vágórendszer 3 pengével Kések száma 3
 • Vágási magasság 20-60 mm Vágási szélesség 22cm
 • Vágórendszer zavaros

Biztonság

 • Emelő és dönthető érzékelő Igen Riasztó igen
 • Ütközésérzékelő Igen

Méretezés és hangszin

 • Méret 63x51x25

Szállítás összessége

 • A csomag az alábbiakat tartalmazza
  • 9 tartalék kés
  • Husqvarna Automower 315X
  • Töltőállomás
  • kisfeszültségű-elektromoskábel
  • Üzemeltetési útmutató
Értékelések a hozzá tartozó megjegyzésekkel

Ehhez a termékhez nincs értékelés / hozzászólás.

Olcsóbb ajánlatot talált?

3500 Ft-al olcsóbban adjuk Önnek a terméket, mint a konkurrencia!

Elküldés

KAPCSOLAT

Fel