A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
RobotfűnyírókHusqvarna robotfűnyírók

ASK_FOR_SKIN

ASK_FOR_SKIN_TEXT

ASK_SKIN_BUTTIN

Husqvarna Automower 430X (2020-as modell) 5 év garanciával

1 166 771 Ft
850 249 Ft

A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz A pénztárhoz
- 27%

Husqvarna Automower 430X (2020-as modell) 5 év garanciával

Katalógusszám.: 770134

Kedvezőbb árak előreátutalás esetén: 845 998 Ft

850 249 Ft
1 166 771 Ft Áfa-tartalom: inkl.

Ingyenes
ügyfélszolgálat

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos
adatátvitel

Husqvarna
57 dB(A)
13,2 KG

Vásároljon Husqvarna Automower 430X készüléket - Okos és megbízható robotfűnyíró

Vásároljon Husqvarna Automower 430X készüléket, ami a nagy pázsitot is egyszerűen levágja! A Husqvarna nagy teljesítményű és elegánsan kialakított robotfűnyírója szintén nagyon alkalmas a vásárlók magas igényeihez. A robotot az jellemzi, hogy különösen csendesen és alaposan dolgozik. Ez biztosítja a problémamentes használatot minden hétvégén, akár éjszaka is. Online áruházunkban a gyártó különféle modelljeit találja, köztük a nagy teljesítményű Husqvarna Automower 430X készüléket is. Ha Husqvarna Automower 430X készüléket vásárol, akkor egy kiváló minőségű modellre számíthat, amely számos funkcióval rendelkezik. Különösen könnyen használható és úgy van megtervezve, hogy könnyen vezérelhető legyen a praktikus okostelefon-alkalmazás segítségével. Ennek eredményeként a robotfűnyíró a legújabb modellek egyike, amely képes meggyőzni a vásárlóját a különleges funkcióival.Fedezze fel az online áruházunkat ha egyrobotfűnyírót szeretne vásárolni!
Vásároljon Husqvarna Automower 430X készüléket - Egy tökéletes megoldásért

A pázsit rendszeres karbantartásához mindig fontos, hogy a megfelelő szerszámokkal dolgozzon. Végül is aligha lehetséges hogy a pázsit tökéletes legyen egy kézifűnyíróval. Ezért ez a robotfűnyíró a megfelelő eszköz, ha azt szeretné, hogy a pázsit valóban egyenletesen és szép legyen. Az Automower 430X 135 percig képes dolgozni egyhuzamban ha teljesen fel van töltve, és sok más gyártóval összehasonlítva ez egy nagyon hosszú munkaidőnek felel meg. A 24 cm-es vágási szélességgel és a különlegesen éles szénacél pengével nagyon egyenletes képet és gyönyörű pázsitot kap. Az integrált lejtőkorrekció biztosítja azt is, hogy a pázsit mindig egyenletesen legyen levágva. Ezért hátradőlhet és pihenhet, és nem kell attól tartania, hogy a robot nem megfelelően nyírja a füvet. A pontosság különösen lenyűgöző a Husqvarna modellekben. A Husqvarna Automower vásárlásakor, számíthat a pontosságra, a minőségre és a láthatóan gyönyörű eredményre.

A Husqvarna 430X előnyei röviden

husqvarna Schnittbild Icon

Egyenletes és sűrű pázsit

A Husqvarna Automower 430X robotfűnyíró biztonságosan működik a különféle kertekben és optimális eredményt ér el. Ez a beépített dőléskompenzációs technológiának, valamint a szénacélból készült, rendkívül éles pengéknek köszönhető.

husqvarna Lautstärke Icon

Különösen csendes robotfűnyíró

58dB-el a Husqvarna Automower 430X rendkívül csendes, és éjjel is használható, anélkül, hogy zavarná az Ön vagy a szomszédai alvását.

husqvarna Wetter Icon

Időjárásálló a maximális hatékonyságért

A robotfűnyíró minden fontos része optimális burkolatban van, így az eső nem korlátozhatja a fűnyíró funkcióit. Ennek eredményeként a Husqvarna Automower 430X különösen rugalmas és képes optimálisan beállítani kaszálási idejét a pázsit növekedéséhez.

husqvarna Automower Icon

Iidőjárás-időzítő

Az időjárási időzítővel a Husqvarna Automower 430X robotfűnyíró állandóan szép vágást kínál Önnek, mivel a fűnyírási időt az adott időjáráshoz és a pázsit növekedéséhez igazítja. Ha csak minimálisan növekszik, akkor automatikusan csökken a munkaideje.

husqvarna Spurrillen Icon

Automatikus érzékelők

A Husqvarna Automower 430X a beépített érzékelők segítségével felismeri a szűk helyeket, és ügyesen navigál át rajtuk. Ezzel változtatja a vágási irányt annak érdekében, hogy garantálja az egyenletes vágást nyomok nélkül.

husqvarna App

Vezérlés okostelefonon keresztül

Könnyen vezérelheti az Automower 430X készülékét a vezérlőpulton keresztül, vagy használja az Automower® Connect okostelefon alkalmazást. Ez lehetővé teszi a robot kényelmes irányítását, valamint ha ellopják a robotot, pontosan látja a robot helyét.

husqvarna Energieverbrauch Icon

Alacsony energiafogyasztás

A Husqvarna robotfűnyírók lényegesen gazdaságosabb, mint a hagyományos fűnyírók. Például az Automower 430X modell csak 30W-ot fogyaszt a fűnyírás során.

husqvarna automower430x im Garten

Intelligens GPS navigáció

A Husqvarna Automower 430X rendelkezik GPS navigációval, amely lehetővé teszi hogy érzékelje, hogy mely területekkel végzett már, és ahol még vágnia kell. Vannak olyan területei, ahol a robotfűnyírónak különösen alaposan kell kaszálnia? Akkor helyezze a robotot pontosan ezekre a pontokra, és válassza ki a spirál üzemmódot. Ezzel a speciális móddal spirálisan levágja a területet, majd automatikusan visszakapcsol. Navigáláskor mindig követi a hároló huzalt, és így garantálja a rendkívül alapos vágási eredményt.

Egyéb különlegességek

husqvarna automower 430x

Új, jól átgondolt vágási technika

A Husqvarna fűnyírórobotjait úgy tervezték, hogy csak kicsit, de annál gyakrabban vágják le a füvet annak érdekében, hogy egyenletesen szép pázsitja legyen. Ezzel a módszerrel sűrűbben fog nőni a pázsitja.

husqvarna Sicherheits Icon

Intelligens emelési és ütésérzékelők

Az ütésérzékelőknek köszönhetően a robotfűnyíró azonnal felismeri az akadályokat, és folytatja a fűnyírást egy másik, véletlenszerűen kiválasztott irányban. Az emelési érzékelők további biztonságot nyújtanak, mivel a robotfűnyíró azonnal kikapcsol, és a pengék leállnak, amint a robot felborul vagy felemelkedik.Vásárolja meg a Husqvarna Automower 430X készüléket hogy több szabadideje legyen

Egy saját kertet gyakran nagyon sok időbe telik rendbetenni, illetve levágni a füvet. A kertnek azonban vannak hátrányai, amelyeket figyelembe kell venni, főleg akkor ha egy olyan házat vásárol aminek nagy kertje van. Mivel a kertészkedés sok időt vehet igénybe, olyan időt, amely talán nem mindig áll rendelkezésre a mindennapi élet mellett. Végül is sok más dolgot kell elintézni, amelyek sokkal fontosabbak lehetnek, mint a fűnyírás. A megfelelő és mindenekelőtt a rendszeres karbantartás nélkül egy ilyen kert gyorsan tele lehet gyommal. Talán a legegyszerűbb egy olyan kert, amiben kevés a virág, mivel a pázsitot így könnyebben karbantarthatja. A pázsitot rendszeresen karban kell tartani, főleg a nyári hónapokban. Ha ez a rossz időben nem lehetséges, vagy például elfelejti, akkor az kinézete a pázsitnak gyorsan romolhat.Ezen a ponton jön egy robotfűnyíró a képbe. Mivel ha megvásárolja a Husqvarna Automower 430x készüléket, a továbbiakban nem kell magának a fűnyírással foglalkoznia és több időt spórol meg. Hagyja, hogy a robotfűnyíró elvégezze a munkát, és még egy nagy pázsit esetén is egységes és ápolt megjelenést kap, amelyhez nagyon sok időre lenne szüksége, ha ezt egy kézi fűnyíróval csinálná. Ez az erős robotfűnyíró egyik legnagyobb előnye. Mivel időt spórol meg más dolgokra, és nem kell többé a pázsittal foglalkoznia. A Husqvarna robotfűnyíró nem csak kicsi, gyorsan levágható területeken alkalmas. Ezt a robotfűnyírót akár 3200 négyzetméter nagy területeken is használhatja. Ez valóban egy nagyon nagy pázsit, amely egyébként sok időt igényel a karbantartás szempontjából. Ki kell emelni azt a tényt is, hogy a robotfűnyíró nagyon alacsony energiafogyasztással rendelkezik a nagy teljesítményű motor ellenére. Nem kell aggódnia a magas áramszámlák miatt, ha rendszeresen használja, vagy feltölti a készüléket.Hivatalos Husqvarna videó az Automower robotfűnyírók funkcióiról és használatáról:
A nagy teljesítményű robotfűnyíró előnyei

A Husqvarna Automower 430X a nagyobb területekre is alkalmas, és a lejtők sem jelentenek problémát a munka során. Fontos megemlíteni, hogy a robot nagyon csendesen dolgozik. Mindössze 58 decibel zajszintjével nem kell aggódnia, hogy a szomszédait zavarja munka közben. Mindenesetre ez egy nagy előnye. Ezenkívül a robotfűnyíró elektromosan működik. Ellentétben a benzinmotoros fűnyírókkal, nem kell aggódnia a kibocsátások miatt. Ez hosszú távon is előnye, mivel a jelenlegi környezetvédelem miatt a benzinüzemű modellek hosszú távon nem jo megoldást jelentenek. Érdemes nemcsak a jelenre gondolni, hanem közvetlenül a jövőre is nézve, jó döntés vásárolni egy ilyen kis segítőt.További érdekes tény, hogy a robotfűnyíró időjárásálló és különösen robusztus felépítésű. A Husqvarna Automower készüléket az jellemzi, hogy az eső és más időjárási körülmények nem befolyásolják. Ez egyértelműen megkülönbözteti a Husqvarna robotfűnyírót sok más gyártótól. Mivel a legtöbb robotfűnyíró esőnél vagy ha sok a nedvesség nem tud dolgozni, mert nem annyira védettek. De további előnyei is vannak: érzékelőinek és időjárásálló szerkezetének köszönhetően a Husqvarna Automower képes pontosan beállítani a kaszálási időtartamot az időjáráshoz. Ez azt jelenti, hogy a robotfűnyíró sokkal jobban felismeri, amikor éppen sürgősen szükséges a fűnyírás, és amikor a füvet ritkábban kell vágni. Ez a technológia mindenképpen óriási előnye a robotnak. Az erős érzékelők nagyon nagy előnyt jelentenek, mivel a robotfűnyíró ezzel hatékonyan működik. A Husqvarna Automower 430X ezért szintén nagyon jól felismeri a szűkületeket, és karcsú megjelenése miatt ennek megfelelően képes navigálni.Az Automower 430X előnyei röviden:

✔ akár 45%-os emelkedőket is képes kezelni

✔ a mulcsozó rendszer miatt nem szükséges a fűmaradványok összeszedése

✔ több szabadidő

✔ rendszeres kaszálás = gondozott pázsit

✔ tökéletes pázsit allergiás betegek számára

✔ környezetbarát

✔ Okostelefon-alkalmazáson keresztül irányithatóA robotfűnyíró, ha igényes pázsitot szeretne

Nem minden kert azonos és ugyanúgy nő. Néhány kert több gondozást és időt igényel, mint a többi. Különösen igaz ez a nagy területekre. De még a sok sarkokkal, szögekkel és keskeny terekkel rendelkező kertekben is nagyobb a követelmény. Sok esetben a kertész ilyen kertekben dolgozik, mert egyébként a munka egyszerűen túl sok lenne. A Husqvarna robotfűnyíróval nyugodtan hátradőlhet a jövőben. Mivel a robotot pontosan olyan kertekhez készitették, amelyek nagy területtel rendelkeznek, valamint lejtőket és keskenyebb területeket foglalnak magukba. A speciális érzékelők pontosan észlelik ezeket a szűk átjárókat, majd segítik a robotfűnyírót, hogy nagyon ügyesen át tudjon haladni rajta. Ezenkívül a robot az ilyen keskeny területeken is megváltoztatja az irányát, így biztosítva az egyenletes vágást. Ennélfogva a pázsit pontos vágása a keskenyebb pontok ellenére is lehetséges, és a jövőben már nem kell hosszú időt töltenie ezekkel a dolgokkal.Csak az a fontos hogy az Automower 430X jól be legyen állítva. Ez magában foglalja többek között a határolóvezeték helyes lefektetését, mivel ezek még ilyen nagy ingatlan esetén is nagyon fontosak. Mivel a robotnak tudnia kell, hogy hol kell füvetnyírni, és hol nem. Ezután beprogramozhatja a megfelelő időpontokat, és fel kell állítania a töltőállomást egy megfelelő helyre. Ennek a helynek olyannak kell lennie, hogy kissé védett legyen az időjárástól és könnyen elérhető legyen a robot számára. A hosszú élettartamú erős akkumulátor miatt a robotfűnyíró egy ideig aktív, mielőtt a töltőállomás felé indulna. Az akkumulátor lehetővé teszi a robotfűnyíró folyamatos fűnyírását akár 135 percen át is.Elegáns kialakítás nagy területekhez

Egyes esetekben a kertek valóban nagyok, még a terület szempontjából is, és ezért nagyon hosszú idő rendbe tenni. A robot könnyen levág egy akár 3200 négyzetméter területet, és ezért egy nagyon erős robotnak tekintik. Ilyen területeken és egységes vágásnál fontos, hogy a robotfűnyíró megfeleljen a követelményeknek. Egyértelműen ez a helyzet a jól ismert Husqvarna gyártó modelljeivel. A praktikus segítőnek a lejtők sem okoznak problémát a gyepen. Maximum 45% lehetséges a robot felborulása nélkül. A Husqvarna Automower 430X ezért jól használható nagy és dombos kertekben. Természetesen a háztartási robot nagyon hasznos sík területeken is. Összességében a robotnak igazán alacsony az energiafogyasztása. Csak 30 watt, tehát egyértelműen különbözik a hagyományos fűnyíróktól. Klasszikus fűnyíróval a kezdeti költségek alacsonyabbak, de az idő múlásával a költségek növekednek. Nem is beszélve az időröl amit eltölt a fűnyírással.Vásárolja meg a Husqvarna Automower 430X készüléket, és élvezze a sok funkcióját

A jól átgondolt funkciók különösen észlelhetők az Automower készülékben, és biztosítják, hogy a munka különösen könnyű legyen. Többek között az okostelefonon keresztüli vezérlés nagyon praktikus ezzel a modellel. Különösen nagyobb területek esetén nem lenne praktikus mindig odasétálni a robotfűnyírójához, vagy további beállításokhoz keresni a készüléken. Érdekes az is, hogy ez a robotfűnyíró valóban időjárásálló modell. Ha egy nagyobb vihar során esőcsepp esik rá, az nem jelent problémát a robot számára, és nem kell félnie a további károktól. A robot intelligensen működik, és GPS-funkciójával arra is figyel, hogy mely területeket csinálta meg, és melyeket kell még megcsinálnia. Ily módon, a véletlenszerű vezérlésnek köszönhetően a pázsit különösen egyenletes lesz.Éles pengék - Nagyobb biztonság a Husqvarna robotfűnyíróval

A robotfűnyíró éles pengékkel van felszerelve hogy a füvet a megfelelő módon tudja levágni. Pontosan ezek a pengék hamar veszélyeztethetik a biztonságot. Ezt is figyelembe vették a robotfűnyíró tervezésekor, mivel a biztonság nagyon fontos a gyártó számára. A biztonságot speciális emelőérzékelők garantálják, mivel a robotfűnyíró felemeléskor azonnal leáll. A pengék azonnali leállításával egyértelműen minimalizálódik a sérülés kockázata, ilyen módon akkor sem veszélyes, ha például a házban gyerekek is vannak. Mivel a gyerekek kíváncsiak lehetnek ha egy ilyen robotfűnyírót látnak, és megpróbálhatják felemelni. Szerencsére nem kell aggódnia az éles pengék által okozott sérülések miatt. Miután a pengék leálltak az emelő érzékelök miatt, a robotot csak egy kód megadásával lehet újraindítani.A Husqvarna Automower 430X vásárlása - Amit figyelembe kell vennie vásárláskor

Mielőtt vásárolna egy Husqvarna Automower 430X készüléket, néhány dolgot figyelembe kell vennie. Mivel minden kerthez van robotfűnyíró, amely tökéletesen illeszkedik egy ilyen modell. Az itt bemutatott modell minden olyan kerttulajdonos számára alkalmas, akiknek magas elvárásaik vannak a teljesítmény és az eredmények szempontjából. Ez a robot különösen alkalmas nagyon nagy, 3200 négyzetméteres területre is. Könnyen kezelhető modellt keres, amely különösen csendesen működik és éjjel is használható? Akkor ez a modell jó döntés lehet, és valóban nem követ el hibát a Husqvarna Automower megvásárlásával. Ha egy ilyen robotfűnyírót szeretne vásárolni amely megfelel az Ön követelményeinek, akkor egy bizonyos összeget ki kell érte fizetnie, ami nem egy olcsó dolog. Ezért a többi robotfűnyíró sokkal alkalmasabb kisebb területekre, amely a fű tiszta vágását is biztosítja.


GYIK: Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések a Husqvarna Automower 430X készülékről:


Mekkora területre alkalmas az Automower 430X?

A Husqvarna Automower 430X egy 3.200m²-es területre alkalmas.

További információk »Mennyibe kerül az Automower 430X?

A Husqvarna Automower 430X jelenlegi 2020-as modellje 2.320,00 €-ba kerül.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a "Automower 430X" készüléket alacsony áron

Az ár a szezontól vagy a piaci helyzettől függően változhat!

További információk »Milyen műszaki részleteket tartalmaz a Husqvarna Automower 430X?

✦Gyártó: Husqvarna 
✦Maximális lejtés: 45% 
✦Maximális terület: 3.200m² 
✦Funkció: teljesen automatikus 
✦Üzemidő: 135 perc 
✦Zajszint: 57 dB

További információk »Hol lehet megvásárolni a Husqvarna Automower 430X készüléket?

Számos barkácsbolt és műszaki áruház kínál a Husqvarna Automower 430X készüléket. Az árstruktúra és a magasabb beszerzési költségek miatt ezek az áruházak sokkal drágábbak, mint az online áruházak, ezért a legtöbb ember az  interneten keresztül vásárol robotot.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a Husqvarna Automower 430X készüléket alacsony áron! ✦

További információk »Hogyan telepíthetem a Husqvarna Automower 430X-et?

Mielőtt működésbe tenné az Automower 430X készüléket, elötte le kell fektetnie egy korlátozó kábelt. Ezen a módon a robot pontosan tudja, melyik területet kell kaszálni, és ezzel egyidejűleg megvédi az ágyásait.✦ Fedezze fel a Husqvarna Automower 430X robotot a Roboexpert online áruházban! ✦

További információk »Műszaki adatok: Husqvarna Automower 430XGyártó: Husqvarna
Maximális lejtés: 45%
Maximális terület: 3.200m²
Funkció: teljesen automatikus
Üzemidő: 135 perc
Zajszint: 57 dB

Tulajdonságok / Teljesítmények

 • Akkumulátor Lítium-ion 5200 mAh Esőérzékelő Van
 • Garancia igen Gyártó Husqvarna
 • Idő és hét programozás igen Kijelző LCD Kijelző
 • MPN 967 85 28-12 Max. lejtés 45%-ig
 • Működési idő 135 perc Szín Szürke
 • Súly 13,2 KG Terület 3200 m²-ig
 • Töltési idő 65 perc Vezetőhuzal 2

Vágórendszer

 • Akkumulátor töltése automatikus Kés típusa 1 vágórendszer 3 pengével
 • Kések száma 3 Vágási magasság 20-60 mm
 • Vágási szélesség 24cm Vágórendszer zavaros

Medence információk

 • Árgarancia igen

Biztonság

 • Emelő és dönthető érzékelő Igen PIN kód Igen
 • Riasztó igen Ütközésérzékelő Igen

Méretezés és hangszin

 • Hangerő 57 dB(A) Méret 72x56x31
Értékelések a hozzá tartozó megjegyzésekkel

Ehhez a termékhez nincs értékelés / hozzászólás.

Olcsóbb ajánlatot talált?

3500 Ft-al olcsóbban adjuk Önnek a terméket, mint a konkurrencia!

Elküldés

KAPCSOLAT

Fel