A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
RobotfűnyírókHusqvarna robotfűnyírók

ASK_FOR_SKIN

ASK_FOR_SKIN_TEXT

ASK_SKIN_BUTTIN

Husqvarna Automower 450X (2020-as modell) 5 év garanciával

1 604 447 Ft
1 238 999 Ft

A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz A pénztárhoz
- 23%

Husqvarna Automower 450X (2020-as modell) 5 év garanciával

Katalógusszám.: 770136

Kedvezőbb árak előreátutalás esetén: 1 232 804 Ft

1 238 999 Ft
1 604 447 Ft Áfa-tartalom: inkl.

Ingyenes
ügyfélszolgálat

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos
adatátvitel

Husqvarna
58 dB(A)
13,9 kg

Vásároljon Husqvarna Automower 450X készüléket - A nagy teljesítményű robotfűnyíró akár 5000 m²-ig is

Vásároljon Husqvarna Automower 450X készüléket , ha nagy kerttel rendelkezik, ez robotfűnyíró lehet a megfelelő választás az Ön számára. A robotfűnyíró mindent elvégez Ön helyett, hogy mindig tökéletes legyen a kertje. A Husqvarna robotfűnyírók a világ vezető robotfűnyíró robotjai. A Husqvarna robotfűnyírók különösen robusztusak és megbízhatóak. Az intelligens navigáció segítségével megtalálhatja az utat még a bonyolult és kanyargós területeken is. Abszolút megbízhatóan dolgozik a nagyobb méretű lejtőkön és keskeny területeken is. Az integrált érzékelők segítségével az Automower mindig megfelelően gondoskodik a kiváló vágásról. A robotfűnyíró zajszintje szintén nagyon alacsony, ezért nyugodtan használhatja, a robotfűnyírót éjjel és hétvégén is. Ez sok időt takarít meg Önnek, amelyet felhasználhat más, fontosabb dolgokra.

Egyre többen értékelik a háztartási robotok előnyeit, ezért egyre több ember szeretne egy ilyen robotfűnyírót vásárolni.  A Husqvarna Automower 450X bármilyen időjárásban képes dolgozni, úgy, hogy nagyon jó vágási eredményt érjen el. A legújabb modell 5000 m2-es területet is képes levágni, így különösen alkalmas a nagy és összetett kertekhez. A modell számos intelligens és hasznos funkcióval rendelkezik. Az Automower 450X költsége valamivel magasabb, mint a legtöbb más modellé, de az Automower 450X fejlettebb és valamivel jobb eredményeket is képes elérni mint az elöző modellek. Ha Husqvarna Automower 450X készüléket vásárol, olyan eszközt kap, amivel nagyon sok időt megtakarithat és nagyon jó eredményt kap a fűnyírás során.Vásároljon Husqvarna Automower 450X készüléket, és élvezze az előnyeit

Sokak szabadidejük nagy részét azzal töltik hogy lenyírják a füvet a kertben. A kert gondozásához azonban nem mindig van elég idő, főleg ha egy nagy kertet kell gondoznia. Ha ezentúl nem szeretne olyan sok időt a kertben tölteni fűnyírással, akkor érdemes fontolóra vennie egy Husqvarna Automower robotfűnyíró vásárlását. >

A Automower 450X az X-Line sorozat legújabb modellje, a
Husqvarna gyártótol. Ez az Automower akár 45%-os emelkedőket is képes kezelni, és különösen alkalmas nagy, 5000 m²-es pázsitra is. A vágási magasság szükség szerint állítható 20 és 60 mm között. Még az eső és a nedves felület sem jelent problémát az erős robotfűnyíró számára. A ház időjárásálló és robusztus. A nagy teljesítmény ellenére a robot nagyon csendesen végzi a munkáját. A zajszint legfeljebb 59 dB. Az eszköz kiterjedt biztonsági funkciókkal is rendelkezik, és az okostelefon-alkalmazás segítségével is kényelmesen vezérelhető. Az Automower nem termel káros kibocsátást, és kevés energiát fogyaszt. Ezért ez egy környezetbarátabb megoldás mint például egy hétköznapi kézi fűnyíró.

A Husqvarna Automower 450X robotfűnyíró előnyei

husqvarna Messer

Kiváló vágás

A Husqvarna Automower 450X három extra éles pengével rendelkezik, amelyek szénacélból vannak. Ezek a füvet minden oldalról levágják, és így kiváló, egyenletes vágást biztosítanak.

husqvarna automower Icon

Intelligens időjárás-időzítő

Az integrált időjárási időzítő mindig beállítja automatikusan a fűnyírási időt az időjárási körülményekhez és a pázsit növekedéséhez. Így mindig egy szép és egészséges pázsitot kap.

husqvarna Sicherheits Icon

Lopás elleni védelem

Annak biztosítása érdekében, hogy idegen emberek ne tudják használni a robotfűnyírót, riasztásvédelemmel, PIN-kóddal, telepítési zárral és időzárral van felszerelve. Ha a készülékét ellopták, akkor erről azonnal értesül az okostelefon-alkalmazáson keresztül. Ezenkívül a robotfűnyíró csak a PIN-kóddal használható, és a csak ezzel a kóddal kapcsolható ki a riasztó. Az idõzárral beállíthat rendszeres idõközöket, amikor ismételten be kell írni a PIN-kódot, hogy idegenek ne tudják használni a robotot.

husqvarna App

Irányírás a vezérlőpulton vagy az alkalmazáson keresztül

A Husqvarna Automower 450X kényelmesen kezelhető az "Automower® Connect" okostelefon alkalmazás segítségével. Használhatja a robot adatainak lekéréséhez, riasztáshoz, ha ellopják, vagy irányíthatja, függetlenül attól, hol tartózkodik. Akkor is irányíthatja a robotot hogyha például nyaral, és külföldön tartózkodik!

husqvarna Lautstärke Icon

Különösen csendes és környezetbarát

Mivel a Husqvarna robotfűnyíró elektromosan működik, nincs káros kibocsátása. Ezenkívűl az Automower® 450X különösen alacsony zajszinttel rendelkezik, csak 59dB-el, így olyan csendes, hogy akár éjszaka is képes dolgozni. Nem zavarja sem az alvást, sem a szomszédait.

husqvarna Wetter Icon

Időjárásálló robotfűnyíró

A Husqvarna robotfűnyírónak az összes fontos elemét lefedték és védik az esőtől, a fűmaradványoktól és más szennyeződésektől is. Tehát bármilyen időjárási körülményhez alkalmazkodhat és garantálja az optimálisan karbantartott pázsitot.

husqvarna automower450x im Garten

Optimalizált GPS navigáció

A Husqvarna robotfűnyíró egy intelligens GPS-vezérelt navigációval van felszerelve. Ennek köszönhetően mindig tudja, hogy hol vágta már le a füvet és hol kell még levágnia. A határolóvezetéknek köszönhetően, amelyet az igényeinek megfelelően elhelyezhet, a Husqvarna Automower 450X pontosan tudja, melyik területen kell vágnia a füvet és mikor kell csökkentenie a sebességét. Az érzékelők segítségével felismeri az akadályokat és korlátozásokat, és hamar kikerüli azokat.

A Husqvarna Automower 450X további előnyei

husqvarna Steigung Icon

Emelkedők

A Husqvarna Automower 450X akár 45%-os emelkedőket is képes megoldani, és a lejtősebb terepen is kiváló, egyenletes vágást biztosít.

husqvarna automower450x

Emelési és dőlési érzékelők

A Husqvarna robotfűnyírók emelő és dőlési érzékelőkkel vannak felszerelve. Ilyen módon azonnal érzékel a készülék bármilyen billenést vagy emelést, és azonnal megállítja a pengeket. Ezzel a berendezéssel jelentősen minimalizálható a sérülés kockázata.Vásároljon Husqvarna Automower 450X készüléket: A megoldás akár 5000 négyzetméteres területekre is

Egy igazán nagy ingatlanja van, amelyhez egy hatalmas kert is tartozik? Ebben az esetben éri meg egy robotfűnyíró vásárlása, mert egyébként a pázsit gondozása nagyon sok időt vehet igénybe. Különösen akkor, ha a pázsit több ezer négyzetméter nagy. Megvásárolhatja a Husqvarna Automower 450X készüléket, ha nagy pázsitja van és gondozni szeretné nagyobb erőfeszítések nélkül. Mivel ez a robotfűnyíró 5000 négyzetméteres területeken is alkalmazható.Természetesen a modellnek csak akkor van értelme, ha a pázsit területe 3500 vagy 4000 négyzetméter körül van. Sokkal kisebb területeknél használhat egy olyan modellt, amelyet a kisebb területekre tervezték. Ezért fontos, hogy vásárlás előtt fontolja meg melyik modellre van szüksége. Végül is egy megfelelő Husqvarna Automower vásárlása szorosan összefügg a pázsit méretével. Így biztos lehet benne, hogy a pázsithoz a megfelelő robotfűnyírót vásárolja meg, és nem hoz rossz döntést. Még mindig nem biztos benne hogy melyik robot az Ön számára a megfelelő? Ebben az esetben forduljon az egyik munkatársunkhoz, aki szívesen segít Önnek kiválasztani a megfelelő Husqvarna robotfűnyírót.Az Automower 450X előnyei röviden:

✔ akár 45%-os emelkedőket is képes kezelni

✔ akár 5.000 négyzetméteres területekre is

✔ a mulcsozó rendszer miatt nem szükséges a fűmaradványok összeszedése

✔ több szabadidő

✔ rendszeres fűnyírás = gondozott pázsit

✔ tökéletes gyep allergiás betegek számára

✔ környezetbarátVásároljon Husqvarna Automower 450X készüléket, a környezetbarátabb megoldást

A környezetvédelem és a környezetbarát felszerelések, rendkívűl fontos dolgok napjainkban. Egyre több ember szeretné védeni a környezetet, és ezért a robotfűnyírók egyre érdekesebbé válnak. Végül is egy robotfűnyírót mindig újratölthető akkumulátorral szerelik fel, és ezért környezetbarát módon is feltölthetők. A fogyasztás is nagyon alacsony, és kétségtelenül sok más eszközt is lehagy ezzel a fogyasztással. A Husqvarna Automower 450X megvásárlásával kap egy nagy teljesítményű, alacsony energiafogyasztású modellt, amely nagyon környezetbarát is. Végül is ezzel a robotfűnyíróval nincsen káros kibocsátás, mint például a benzinmotoros fűnyíróval szemben. Ezért a jövő, a környezet és természetesen az energiaköltségek szempontjából megéri robotfűnyírót vásárolni.A nagy előnye a robotnak még az, hogy a robotfűnyíró a nagy teljesítmény ellenére nagyon csendesen működik, és ugyanakkor kevés energiát fogyaszt. Mivel a Husqvarna Automower 450X akár 45%-os emelkedőkön és a fent említett 5000 négyzetméteren is képes dolgozni. Ehhez korábban egy nagyon erős fűnyíróra volt szükség, amely hangosan működött és sok benzint fogyasztott. Most ezt jobban és csendesebben megteheti a robotfűnyírók új, erőteljes és környezetbarát modelljeivel. Ennek előnyei vannak a környezet és természetesen a saját pénztárcájának számára.Hogyan működik a Husqvarna Automower?

Az Automower telepítéséhez határoló kábelekre van szükség, amelyeket a kertben kell letenni. A határolóvezeték és a töltőállomás felszerelése után a robot üzembe helyezhető. A robotfűnyíró véletlenszerűen mozog a füvön, nem hagy vonalakat vagy egyentelen területeket a pázsiton. Az erős akkumulátor lehetővé teszi a robot számára, hogy akár 260 percig is képes legyen dolgozni, a töltési idő kb. 75 perc. Ha az akkumulátor töltése nagyon alacsony, a robot automatikusan a töltőállomás felé veszi az irányt. Ehhez a szállítási terjedelembe tartozó töltőállomást könnyen hozzáférhető helyen kell felállítani. A robotfűnyíró levágja a füvet minden irányból, majd a pázsiton hagyja a levágott füvet. Ennek eredményeként a pázsitot természetesen megtermékenyíti, és a lenyírt fű összeszedése ezután nem szükséges. Ez további időmegtakarítást jelent a kerttulajdonos számára. A cserepengék szintén a szállítási terjedelemben vannak; rendszeresen cserélje ki a robotfűnyíró kopott pengéit. Az Automower automatikusan felismeri az akadályokat a beépített ultrahangos érzékelőkön keresztül, és megbízhatóan megkerüli azokat. Az akadályok megérintésekor az ütésérzékelők automatikusan megváltoztatják az Automower irányát. A GPS funkcióval az Automower mindig kiszámítja az optimális kaszálási útvonalat. Az Automower az útvonalat az emelési és döntési érzékelőkkel segíti.Hivatalos videó az Automower robotfűnyírók funkcióiról és használatáról:
Vásároljon Husqvarna Automower készüléket és bízza a fűnyírást az intelligens robotra

Ha Husqvarna Automower készüléket vásárol, akkor nem kell attól tartania, hogy megint sok időt kell töltenie a kertben. Éppen ellenkezőleg, mivel a jelenlegi robotfűnyírókat úgy tervezték, hogy automatikusan és további segítség nélkül vágják le a füvet. Különösen fontos a robotok GPS-sel történő vezérlése, hogy a robotfűnyíró mindig pontosan tudja, hogy hol volt, és hol kell még a pázsitot lenyírni. Beprogramozhatja a robotot úgy is, hogy beállít egy pontos időt, amikor a robotnak dolgoznia kell. Így nem kell mindennap beállítania a robotot, amikor szeretné használni.A roboton lévő érzékelők szintén fontosak és érdekesek. Például az ütközésérzékelőkkel nem kell attól tartania, hogy a robot egy virágágyásba, a tóba, az utcára, vagy a kerítés felé vezet. Ez megvédi a környezet a károsodásoktol, és természetesen magát a robotfűnyírót is. A Husqvarna Automower 450X vásárlásánál azt is meg kell emliteni, hogy érzékelökkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a munka és a kések is azonnal leálljanak, amikor a robot leesik vagy felemelkedik. A feloldáshoz egy PIN kódot kell megadnia, amelyet Ön határozhat meg. Végül, de nem utolsósorban, ez a modell hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, és akár 260 percet is tud dolgozni, anélkül hogy fel kéne töltenie. Az integrált időjárási időzítőnek köszönhetően a robot azt is tudja, mikor kell többet dolgozni, és mikor nem olyan sürgős.A Husqvarna Automower különleges tulajdonságai

Az Automower új alkalmazásának köszönhetően a háztartási készüléket bármikor és bárhonnan vezérelheti. Tehát nem kell semmiért aggódnia, és az Automower teljesen automatikusan elvégzi a munkát. A Husqvarna Automower GPS támogatással rendelkezik, és okostelefonjával beállíthatja a robot fűnyírási idejét és beállíthatja a munkaidőt. Az Automower 450X modellnek van egy Connect modulja, amely lehetővé teszi a leállítási, indítási és parkolási parancsok okostelefonon keresztül történő elküldését a robotfűnyíróhoz. A Husqvarna Automower időjárási időzítővel is rendelkezik; ez a vágási gyakoriságot az időjárási viszonyokhoz igazítja. Például az Automower tavasszal gyakrabban vágja a füvet, mivel a fű gyorsabban növekszik. A háztartási robot különféle biztonsági funkciókat is tartalmaz, tehát lopás ellen is védett, és PIN-kóddal biztosítja a lopás meggátolását. Például, ha a robot felemelkedik, az emelési érzékelők felismerik a helyzetet, és riasztójelzés hallható. A robot LED-es fényszórókkal is rendelkezik, ezért sötétben és éjszaka is képes vágni a füvet. A szomszédok éjszakai alvását sem zavarja, mert a modell maximális hangereje 59 dB.Vásároljon Husqvarna Automower 450X készüléket: Csendes, időjárásálló és erős robotfűnyíró

Egy robotfűnyíró esetén a vételár a választék és a teljesítmény függvényében növekszik. Más szavakkal: egy nagyobb kerthez drágább és ennek megfelelően erősebb robotfűnyíró szükséges, mint egy kisebb kertnél. Ha Husqvarna Automower 450X készüléket vásárol, akkor egy különösen nagy teljesítményű modellt kap, amely valójában akár egy 5000 négyzetméteres területre is alkalmas. Még a különösen nagy és összetettebb kertek sem okoznak neki problémát, nyugodtan dőljön hátra és élvezze ahogyan a robot Ön helyett dolgozik.Azt is meg kell jegyezni, hogy ez egy alacsony zajszintű robotfűnyíró. Mindössze 59 decibel hangerővel nem kell aggódnia, hogy a szomszédai szolnának azért mert hangos a robot. Ezen túlmenően, ilyen alacsony hangerő mellett, akár éjszaka is dolgozhat a robot, hiszen nem zavar senkit. Egy modern fűnyírórobottal, mint például a Husqvarna legújabb modelljével, nem kell többé aggódnia a korlátozásoktól. Inkább állítsa be az Önnek legmegfelelőbb fűnyírási időt. Végül, de nem utolsósorban, ez a robotfűnyíró is időjárásálló, és eső esetén nem fog olyan gyorsan megrongálódni, mint a hagyományos fűnyírók. Ha Husqvarna Automowert vásárol, akkor nem kell attól tartania, hogy csak rövid ideig fog működni a robot, vagy hogy rövid idő elteltével már nem lesz használható. Azonban egy garázs nagyon hasznos a robot számára. Mivel előfordulhat, hogy a valóban nagyon robusztus kerti segítő vihar vagy nagyon szélsőséges időjárás esetén megsérül.Vásároljon Husqvarna Automower 450X készüléket - Amit vásárláskor figyelembe kell vennie

Ha Husqvarna Automower 450X készüléket szeretne vásárolni, néhány szempontot kell figyelembe vennie. Megfelelő-e a modell a kerthez? A pázsitnak az összetétele itt is nagy szerepet játszik. Az Automower 450X különösen alkalmas nagyon nagy és összetett gyephez, és a nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően akár 260 percig is képes vágni a füvet, töltés nélkül. A legtöbb modell nem képes erre a teljesítményre. Maga a robotfűnyíró töltési ideje kb. 65-75 perc. Azt is figyelembe kell vennie, hogy a modell rendelkezik-e az Önnek szükséges funkciókkal. Az Automower számos funkciót és különleges extrákat tartalmaz. Ha vásárol egy ilyen nagy teljesítményű robotfűnyíró modellt, akkor az eszközt rendszeresen karban kell tartani. Ez az egyetlen módja, hogy hosszú élettartalma legyen a robotnak. A Husqvarna különféle szolgáltatási csomagokat is kínál az Automower karbantartásához, tisztításához és tárolásához.


GYIK: Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések a Husqvarna Automower 450X készülékről:


Mekkora területre alkalmas az Automower 450X?

A Husqvarna Automower 450X egy 5.000m²-es területre alkalmas.

További információk »Mennyibe kerül az Automower 450X?

A Husqvarna Automower 450X jelenlegi 2020-as modellje 3.058,00 €-ba kerül.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a "Automower 450X" készüléket alacsony áron

Az ár a szezontól vagy a piaci helyzettől függően változhat!

További információk »Milyen műszaki részleteket tartalmaz a Husqvarna Automower 450X?

✦Gyártó: Husqvarna 
✦Maximális lejtés: 45% 
✦Maximális terület: 5.000m² 
✦Funkció: teljesen automatikus 
✦Üzemidő: 260 perc 
✦Zajszint: 58 dB

További információk »Hol lehet megvásárolni a Husqvarna Automower 450X készüléket?

Számos barkácsbolt és műszaki áruház kínál a Husqvarna Automower 450X készüléket. Az árstruktúra és a magasabb beszerzési költségek miatt ezek az áruházak sokkal drágábbak, mint az online áruházak, ezért a legtöbb ember az  interneten keresztül vásárol robotot.

✦ A Roboexpert online áruházban megtalálja a Husqvarna Automower 450X készüléket alacsony áron! ✦

További információk »Hogyan telepíthetem a Husqvarna Automower 450X-et?

Mielőtt működésbe tenné az Automower 450X készüléket, elötte le kell fektetnie egy korlátozó kábelt. Ezen a módon a robot pontosan tudja, melyik területet kell kaszálni, és ezzel egyidejűleg megvédi az ágyásait.✦ Fedezze fel a Husqvarna Automower 450X robotot a Roboexpert online áruházban! ✦

További információk »Műszaki adatok: Husqvarna Automower 450XGyártó: Husqvarna
Maximális lejtés: 45%
Maximális terület: 5.000m²
Funkció: teljesen automatikus
Üzemidő: 260 perc
Zajszint: 58 dB

Tulajdonságok / Teljesítmények

 • Akkumulátor Lítium-ion 10,4 Ah Esőérzékelő Van
 • Garancia igen Gyártó Husqvarna
 • Idő és hét programozás igen Kijelző LCD Kijelző
 • MPN 967 85 30-12 Max. lejtés 45%-ig
 • Működési idő 260 perc Szín Szürke
 • Súly 13,9 kg Terület 5000 m²-ig
 • Töltési idő 75 perc Vezetőhuzal 3

Vágórendszer

 • Akkumulátor töltése automatikus Kés típusa 1 vágórendszer 3 pengével
 • Kések száma 3 Vágási magasság 20-60 mm
 • Vágási szélesség 24cm Vágórendszer zavaros

Medence információk

 • Árgarancia igen

Biztonság

 • Emelő és dönthető érzékelő Igen PIN kód Igen
 • Riasztó igen Ütközésérzékelő Igen

Méretezés és hangszin

 • Hangerő 58 dB(A) Méret 72x56x31
Értékelések a hozzá tartozó megjegyzésekkel

Ehhez a termékhez nincs értékelés / hozzászólás.

Olcsóbb ajánlatot talált?

3500 Ft-al olcsóbban adjuk Önnek a terméket, mint a konkurrencia!

Elküldés

KAPCSOLAT

Fel