Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Lemondási feltételek

Az elállási jog

14 napon belül joga van anélkül felmondania a szerződést, hogy meg kéne indokolnia. Vegye fel velünk a kapcsolatot a Roboexpert.hu felmondja az adásvételi szerződést. A lemondási idő az áruk kézhezvételétől számított 14 nap. Kérjük, vegye figyelembe a további információkat és a visszavonással kapcsolatos információkat a www.roboexpert.hu oldalon. Az áruk cseréje használat után nem lehetséges. Az online boltban elérhető összes terméket a végfelhasználó a szokásos mértékben ellenőrizheti / értékelheti (ellenőrizheti az áruk jellegét, tulajdonságait és a működését, normál értékesítési feltételek mellett, helyhez kötött szak áruházakban) és az áruk átvétele után. A már használt termékek cseréje (a készülék használatra utaló jelek, karcolások, kopások, amelyek a készüléken találhatók ) nem lehetséges vagy csak értékcsökkenés mellett lehetséges. Fenntartjuk a jogot az ilyen esetek ellenőrzésére.

Ön viseli az olyan áruk visszaszállításának közvetlen költségeit, amelyeket nem lehet csomagküldéssel küldeni (terjedelmes áruk, áruszállítási áruk stb.). Azon áruk szállítási költsége, amelyeket nem lehet csomagként küldeni, a becslések szerint legfeljebb 85.000 Ft. Az elállási jogának érvényesítésekor kapcsolatba kell lépnie velünk, a Roboexpert GmbH & Co. KG-vel, Hauptstr. 25, 49326 Melle, e-mail: info@roboexpert.de, egyértelmű nyilatkozattal (pl. levélben vagy e-mailben küldött üzenetben) a szerződés felmondásáról. Használhatja a mellékelt visszavonási űrlapot, de ez nem kötelező. A lemondási határidő betartása érdekében elegendő, ha a lemondási határidő lejárta előtt elküldi a felmondási jogról szóló értesítését.

A felmondás következményei

Ha felmondja ezt a szerződést, az összes befizetést amit Ön átutalt nekünk, beleértve a kézbesítési költségeket is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek abból adódnak, hogy más típusú szállítást választott, mint az általunk kínált legolcsóbb kézbesítés), azonnal, de legkésőbb a felmondása kézhezvételétöl számított 14 napon belül, visszatérítjük Önnek, olyan fizetési módon, amilyet az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha Önnel kifejezetten másként állapodtunk meg. A visszautalásra nem számítunk fel díjat. A visszafizetést csak a visszaküldött áru megérkezése vagy a feladási igazolás kezhezvétele után tudjuk indítani.

A terméket azonnal, de legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor értesített minket a szerződés elállásáról, vissza kell nekünk küldenie. A határidőt fenntartjuk, ha az áru a 14 napos határidő lejárta előtt adta el.

Az áruk visszaküldésének közvetlen költségeit Ön viseli, ideértve azokat az árukat is, amelyeket nem lehet csomagként küldeni (terjedelmes áruk, áruszállítási áruk stb.). Azon áruk szállítási költsége, amelyeket nem lehet csomagként küldeni, a becslések szerint legfeljebb 80.000 Ft.

Az árut kérjük az alábbi címre küldje: Roboexpert GmbH & Co. KG, Zum Gut Heiligendonk 6, 40472 Düsseldorf, Németország. Az áruk értékvesztéséért csak akkor kell fizetnie, ha az eszköz ellenőrzésekor nyilvánvalóvá válik, hogy ez az értékvesztés a termék alap jellegének, tulajdonságainak, müködésének figyelmenkívül hagyása miatt következett be.

Elállási űrlap

Ha vissza szeretne lépni a szerződéstől, kérjük töltse ki ezt az űrlapot, és küldje vissza hozzánk.

Az elállási űrlaphoz