TESThttps://www.roboexpert.hu/medence-porszivo-robotok/
https://www.roboexpert.hu/medence-porszivo-robotok/
ᐅ Vásároljon medence porszívó robotokat olcsóbban " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Medence porszívó robotok

Vásároljon teljesen automata medence porszívó robotokat csúcsáron webáruházunkban

Bezárás
  • Rendezés

  • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Medence porszívó robotok a Roboexpert online áruházban - a higiénikusan tiszta vízért, nagyobb erőfeszítések nélkül

Különösen a forró nyári napokon nincs is annál jobb dolog, mint a saját medencében való kikapcsolódás és pihenés. De a saját medence tisztítása is sok munkát igényel. Egy medence robot nagy erőfeszítések nélkül segíti a medence tisztántartását. Csupán pár óra elteltével egy tiszta medencét talál. Az USA-ban a medencetisztító szakma a medence tulajdonosok nagy száma miatt alakult ki. Hosszú távon azonban ez a szolgáltatás nagyon drága és időigényes, ezért van szükség olyan eszközökre, amelyek ezt a funkciót automatikusan elvégzik. A medencetisztító robotok ezért egyre népszerűbbek.

Fedezze fel a Roboexpert széles választékát, és élvezze a medencetisztító robotok előnyeit

Ha korábban Önnek kellett megtisztítania a medencét, akkor tudja, mennyi időbe és energiába telik mire végez vele. A medencerobot megszabadíthatja Önt ettöl az unalmas munkától. Annak érdekében azonban, hogy eldöntse, melyik az Önnek megfelelő robot, gondolja át, hogy a medence melyik részét kívánja megtisztítatni a robottal. A műszaki részletek és a modellek ugyanis ezen alapulnak. Különösen praktikus az a robot, amelyik az Ön felügyelete nélkül is önállóan dolgozik. A medence méretétől és típusától függően minden igényhez megtalálja nálunk a megfelelő modellt. Ezek a robotok hasonlóak a porszívórobothoz, automatikusan lemerülnek a medencébe és megtisztítják a medence alját és a falakat. Ezzel megkönnyíti az Ön munkáját és nem kell olyan sok időt töltenie a medence kitakarításával. Ha szeretne vásárolni egy ilyen háztartási robotot, akkor figyelnie kell néhány részletre. A legfontosabb dolog az, hogy tudja, mit szeretne a robottal megtisztíttatni. Ha a robotot csak a medence aljának tisztítására szeretné használi, akkor általában elegendő egy kicsi és egyszerű modell. Ha egy acélfalakkal rendelkező medencéje van, akkor egy olyan medence robotot vásároljon, aminek PVC keféi vannak. A rozsdamentes acél medencéknél viszont sokkal praktikusabb a habkefével ellátott úszómedence-robot.

Végre lehet egy medencéje, ami könnyen takarítható.

Szeretett volna mindig is egy saját medencét és a sok munka miatt mindig tartózkodott ettől a lehetőségtől? Ezért érdemes megvásárolni ezeket a háztartási medence robotokat. Mert egy ilyen medencével a legnagyobb munka nem feltétlenül maga az építés. Főleg a forró nyári napokon éri meg egy ilyen medence. 40 fokos melegben sok kerttulajdonos minden bizonnyal olyan medencére vágyik, amely tökéletes hűsölést biztosít. Egy medence tulajdonos legnagyobb gondja a takarítás, mivel egy medencénél nem elég csak beleengedi a vizet és kéthavonta egyszer kitakarítani. Egy ilyen medencét többször kell tisztitani, a vízböl pedig a szennyeződéseket eltávolítani.

Hogyan működik a medencetisztítórobot?

A robot kémiai tisztítószerek nélkül tisztítja meg a medence falait és a medence vizét. Egy ilyen robotnak integrált szűrőrendszere van, amely kiszűri a szennyeződéseket és megtisztítja a medence oldalát és alját. Ennek elvégzéséhez gumihevederrel rendelkezik, amellyel megfelelõ tartást biztosít magának. A robot szűrőrendszere összeszedi a szennyeződést így biztosítja a tiszta vizet. De nemcsak a szennyeződés eltávolítása fontos! A robot megakadályozza a tisztítás során, a baktériumok terjedését. A legtöbb robotnak különféle tisztítási programjai vannak, amelyeket a szennyezés mértékétől és a medence méretétől függően lehet beállítani. Sok robotnak van beépített időzítője is, miután az előre beállított idő elteltével kikapcsolják magukat és ezzel energiát spórolnak. A robot tulajdonosának csak a kefék cseréjéről és a szűrőtisztításról kell gondoskodnia, az összes többi munkát automatikusan a háztartási robot végzi.

Mire kell figyelni egy egyszerűbb és egy komplexebb robotnál?

Van néhány kulcsfontosságú különbség a robotokban, amelyeket vásárláskor szem előtt kell tartania. Nem csak kábeles, hanem beépített akkumulátorral meghajtott robotok is vannak. A legnagyobb különbség mégis az, mekkora felületet kell megtisztítania a robotnak. Ebböl adódik a különbség az egyszerűbb és a komplexebben működő modellek között. Az egyszerű modell általában csak a padló tisztítását végzi. Ez nagyon fontos egy medencében, mert egy bizonyos szintig kiszűri a vizet. Egy ilyen medencetisztító robottal lényegesen kevesebb munkája lesz a jövőben, mint eddig. Vannak olyan medencerobotok is, amelyek nemcsak az aljzatot, hanem a falakat és a vízfelületet is megtisztítják. Ezzel a módszerrel a vízfelületen lévő szennyeződéseket és baktériumokat is eltávolítják. A medence falait a kefék tisztítják, ugyanúgy, mint a padlót és nagyon intenzíven. Különösen egy nagyobb medencében nem mindegy, mennyire tiszták a falak és a vízfelület. Ezért hasznos, ha nem kizárólag csak a padló tisztítására koncentrálunk.

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a segítőknek?

Sok medence robotnak beépített akkumulátora van, más eszközök kábellel és vezérlőegység vannak ellátva. Az automatikus medencetisztító áram nélkül működik, a robot vásárlása előtt célszerü átgondolnia, milyen szűrőteljesítményü eszközt szeretne. A kiváló minőségű modellek mindenekelőtt alaposak és megbízhatóak a medence tisztításában. Fontos az is, hogy különböző kefékkel rendelkezzen és könnyen kezelhető legyen. Ebben az esetben nagyon jól jön a távirányító. Arra is érdemes figyelni, hogy a robot milyen energiatakarékos munkát végez. Ezenkívül a robot karbantartása a lehető legegyszerűbb. Mellesleg, egy jó medence robotnak legalább 16 köbméter kapacitással kell rendelkeznie.

Találja meg a legjobban illő medencerobotot a medencéjéhez.

Fontos figyelni a megfelelő funkciókra és tulajdonságokra. Igy pontosan tudja, mire számíthat és nem is érheti Önt csalódás. Például a medence pontos mérete nagyon fontos, hogy a kiválasztott robot teljesen ki tudja tisztítani medencéjét. A másik fontos szempont szivattyú és a meghajtás a modell kiválasztásában. Például nincs szüksége hálózati csatlakozásra egy akkumulátorral működö medence robothoz. Ez esetben a robot addig működik, amíg le nem merül az akkumulátor és újra kell töltenie a robotot. Ha egy olyan robotot vásárol ami kábellel van ellátva, akkor nem kell a töltéssel foglalkoznia. Ehhez azonban hálózati csatlakozásnak kell lennie a közelben és hosszabbító kábel is használható. Egy ilyen kábel balesetet is okozhat, ha elkerüli figyelmét a kábelt és megbotlik benne.