Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

 1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
 2. Egyszerű rendelési áttekintés
 3. Kényelmes adatkezelés
 4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk1

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

-9 %

Husqvarna Automower 415X 2021-es modell

Cikkszám: 770873 Alacsonyabb árat látott? Árfigyelő aktiválása

Elfogyott

Array ( [0] => Array ( [site_stoerer_icon] => award [site_stoerer_text] => Meghosszabbítás
5 éves garanciáig ) [1] => Array ( [site_stoerer_icon] => [site_stoerer_text] => ) [2] => Array ( [site_stoerer_icon] => truck [site_stoerer_text] => Ingyenes szállítás
17500 Ft-tól ) [3] => Array ( [site_stoerer_icon] => undo [site_stoerer_text] => 14 napos
elállási garancia ) )

Ingyenes szállítás
17500 Ft-tól

14 napos
elállási garancia

A legfontosabb

Az új Husqvarna Automower 415X egy megbízható, professzionális robotfűnyíró közepes méretű kertekhez, akár 1500 m²-ig. Az Automower 415X a sikeres Automower 315X helyébe lép, és kiegészíti a sikeres X-Range robotnyíró sorozatot.

Husqvarna Automower 415X (2021-es modell) – professzionális eszköz közepes méretű kertekhez, 1500 m²-ig

Az új Automower 415X a professzionális Husqvarna X-Range sorozat erőteljes robotfűnyíró gépe, és bonyolultabb, legfeljebb 1500 m²-es területekkel rendelkező kertek számára ajánlott. A GPS által támogatott navigáció és az Automower Connect modul segítségével az okostelefonon keresztül bármikor ellenőrizheti robotfűnyírójának helyét és tevékenységét. A kívánt fűnyírási időket és a vágási magasságot egyénileg is meghatározhatja. A követelményektől függően a Husqvarna robotfűnyíró váltogat a különböző minták között. Szűk területeken az átjárok szisztematikus vágását alkalmazza, erősen benőtt területeken az Automower 415X a spirál funkciót használja. Az új Husqvarna modell problémamentesen elsajátítja a 45%-os maximális lejtőket is. Intelligens fűnyírójának további előnye - minden időjárásban elvégzi a dolgát!


Hamarosan megvásárolhatja intelligens kertészeti segédeszközét online áruházunkban, és kihasználhatja az ajánlatunk előnyeit!

Husqvarna 415X robotfűnyíró - erőteljes, optimalizált X-Range utód

A Husqvarna Automower X-Line az egyik legsikeresebb professzionális robotfűnyíró a piacon. Az X-Range modern kialakítása lenyűgözi a vásárlókat. A narancssárga dísztárcsáival, a jobb láthatóságot biztosító LED fényszórókkal és az elülső védelmével. De nemcsak a kinézete más az új Automowernek. Bemutatjuk a technikai jellemzőket és újításokat:

Intelligens Target Height funkció

Mit der target height funktion wird der Rasen stufenweise gemäht

Az új Target Height funkcióval optimalizált a fűnyírás. A kés magassága fokozatosan csökken, és finomabb vágású fűszál marad a gyepen, amely jobban megtermékenyül.

Elektromos vágási magasság beállítása

die neue Schnitthöhenverstellung ist elektrisch

Az új Automower 415X elektromos vágásmagasság-beállítással rendelkezik. Ezeket rugalmasan beállíthatja fűnyírás előtt vagy közben a kijelzőn keresztül vagy a Connect alkalmazás segítségével. A vágókés kézi beállítása nem szükséges.

Fagyvédelem és időzítő

der Automower 415X ist wetterfest

A fagyvédelem és az időzítő kombinációja javítja a fű minőségét. Az Automower felismeri az időjárást, munkáját a fű növekedéséhez igazítja és fagyban felfüggeszti a fűnyírási intervallumokat a fű védelme érdekében.

Praktikus AREA SWITCH-BOX

Mit der neuen AREA SWITCH-BOX können Sie Ihrem Automower bestimmte Arbeitsbereiche zuweisen oder blockieren

Az új Husqvarna AREA SWITCH-BOX segítségével mostantól feloszthatja kertjét olyan területekre, amelyeket az Automower 415X felismer. Ily módon meghatározza a robotfűnyíró pontos munkaterületét.

FOTA szoftverfrissítés

Az Automower 415X "Firmware over the air" frissítéssel van ellátva. Ez a teljesen automatikus szoftverfrissítés biztosítja, hogy robotfűnyírója mindig naprakész legyen.

Új kommunikációs módok

Az okostelefon, a Connect modul és a robotfűnyíró közötti Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően teljes irányítást élvezhet az Automower felett, amikor éppen nem tartozkodik otthon. Ugyanez vonatkozik a helyszínre is, amelyet mindig továbbít Önnek. A vezérlés hangparancsokkal is lehetséges az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással. A fűnyírási tevékenységeket kombinálhatja a Gardena Smart rendszerrel is. Így csatlakoztathatja a két kertkarbantartási rendszert, és az öntözést a fűnyíráshoz igazíthatja.
A Husqvarna Automower előnyei a videóban

Meggyőzte a Husqvarna Automower 415X?

Akkor jegyezze fel a Husqvarna márkagyártó új X-Line robotfűnyíróját! Hamarosan elérhető lesz a kínálatunkban! Addig választhat a többi Husqvarna készülék közül.

Az összes Husqvarna Automowerhez

A Husqvarna Automower 415X előnyei összefoglalva

Az új technikai funkciók mellett az Automower 415X lenyűgözi a Husqvarna robotfűnyírók ismert tulajdonságaival. Nálunk egy pillanat alatt megtalálja az összes fontos részletet és információt:

der Husqvarna Automower hat ein benutzerfreundliches Bedienfeld

Felhasználóbarát kijelző

Az intelligens fűnyíró beállításait a nagy felbontású LCD kijelző és a praktikus billentyűzet segítségével végezheti el. Csak annyit kell tennie, hogy kinyitja a robotfűnyíró tetején található védőfedelet. A grafikus menü használata egyszerű.

der Automower 415X fährt selbstständig zur Ladestation

Automatikus töltés

Az Automower 415X lítium-ion akkumulátorral működik. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, és fűnyírás után a robotfűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomására. A lefektetett keresőkábelek vezetik, és megtalálja a legrövidebb utat.

In engen Passagen wechselt der Automower 415X in ein systematisches Mähmuster

Az átjárók szisztematikus vágása

Az Automower 415X egy szabad minta alapján vágja a füvet, és elmenti azokat a területeket, amelyeket már levágott. A szisztematikus átjáró érzékelés különösen praktikusnak bizonyul, mivel a Husqvarna Automower keskeny átjárókat is észlel és automatikusan csíkmentes, szisztematikus mintára vált.

Husqvarna Automower 415X hat Stoß- und Hebesensoren

Emelő- és ütésérzékelők

Ha az Automower 415X készülékét felemeli vagy megdönti, akkor az integrált érzékelők felismerik. Az éles kés penge azonnal leáll. A robotfűnyíró is észleli az akadályokat és csökkenti sebességét, amint hozzájuk közeledik. Ütközés esetén a gumipuffer elnyeli az erőket, és az Automower korrigálja a menetirányát.

der Husqvarna Automower 415X hat einen GPS-Diebstahlschutz

GPS lopáskövetés

Ha az Automower 415X a kertjének olyan területén van, amely nem nyitott az Ön számára, vagy ha nincs otthon, akkor nem kell aggódnia a tolvajok miatt. A GPS követés funkcióval a robotfűnyíró helye mindig ellenőrizhető. Van egy PIN-kód védelem is, amint az Automower felemelkedik.

Stark bewachsene Stellen mäht der Automower 415X spiralförmig

Spirálfunkció

Az egyenletes fűnyírás másik garanciája a spirális vágásminta. Az Automower 415X automatikusan átvált a spirál funkcióra, amikor erősen benőtt fűvel találkozik, és többször lerövidíti a fűszálakat, amíg el nem éri a kívánt vágási magasságot.⏩ Mióta van forgalomban a Husqvarna Automower 415X (2021-es modell)?

Az új Husqvarna Automower 415X robotfűnyíró 2021 februárjától kerül piacra.

Az új Husqvarna Automower 415X már 2021 februárja óta van forgalomban. Ez a népszerű Husqvarna Automower 315X utódja.

Több információ »⏩ Mennyibe kerül az Automower 415X, és hol lehet olcsón megvásárolni?

ᐅ Az új Husqvarna Automower 415X (2021-es modell) ára az évszaktól és a piaci helyzettől függően változik.

✦ A Roboexpert online áruházban megkapja az Automower 415X-et, abszolút alacsony áron✦, és számos nagy előnyben részesülhet!

Több információ »⏩ Miért vásároljak Automower 415X-et?

Az új Automower 415X készülékkel megbízható robot fűnyírót kap a neves Husqvarna márkától.

Ezek szólnak az Automower 415X mellett:

✅ Profi eszközt keres, de nem olyan nagy a kertje? Az új Automower 415X olyan felhasználók számára alkalmas, akiknek kisebb, összetett kertjük van. Az összehasonlítható professzionális eszközöket gyakran nagyobb területekre tervezik, a kisebb modellek kevesebb energiával rendelkeznek. Az Automower 415X készülékkel a Husqvarna egyetlen eszközben egyesíti a kívánt követelményeket.
✅ A Husqvarna 415X olyan magánfelhasználók számára ajánlott, akik vissza akarnak térni a professzionális modell funkcióira és minőségére. Ezenkívül a megbízható robotfűnyíró a megfelelő választás a komplex és közepes méretű, 1500 m²-es kertekhez.
✅ Az Automower 415X innovatív funkciói optimalizált kertkarbantartást garantálnak a különböző kihívásokhoz, például lejtőkhöz, átjárokhoz és erősen benőtt területekhez.

Több információ »⏩ Mely területekre alkalmas az Automower 415X?

A Husqvarna Automower 415X legfeljebb 1500 m²-es területekre készült.

Különleges tulajdonságai:

Target Height funkció: Az Automower 415X szakaszosan vágja a füvet, és kisebb fűszálakat hagy a talajon, ami jobb minőségű műtrágyát eredményez.
Elektromos vágási magasság beállítás: Könnyedén beállíthatja a fű magasságát tetszés szerint a kijelzőn vagy az Automower Connect segítségével okostelefonjával.
Fagyálló: Ha aktiválja a fagyvédelmet a Husqvarna robotfűnyíróján, akkor érzékeli a fagypont közeli hőmérsékletet. Megkerüli a fűnyírási időt és védi a füvet, mivel a befagyott füvet nem szabad levágni.
Időjárásálló: A prémium típusú robotfűnyíróval már nem kell aggódnia az időjárás miatt - az Automower 415X akkor is levágja a füvet, ha esik.
Automatikus átjáró-felismerés: Az Automower 415X problémamentesen elsajátítja a kemény terepet. A megbízható navigációval és a szisztematikus átjárási funkcióval az Automower a megfelelő minták között vált.

Több információ »⏩ Mi a különbség az Automower 415X és az Automower 315X között?

✅ Az Automower 415X a rendkívül sikeres Automower 315X utódja. A 415X 2021 tavaszától veszi át a 315X helyét a Husqvarna robotfűnyírók kínálatában.
✅ A Husqvarna 415X-et elődjéhez képest új technikai jellemzőkkel optimalizálták. Ez magában foglalja a Target Height funkciót, az elektromos vágási magasság beállítását, a fagyvédelmet és a FOTA szoftverfrissítést.

Több információ »⏩ Mi a különbség az Automower 415X és az Automower 405X között?

✅ Az Automower 405X a legkompaktabb X-Range modell magánfelhasználók számára. A legalkalmasabb egy összetettebb, 600 m²-es kerthez. Ezzel az új modellel megbízható és viszonylag olcsó professzionális eszközt kap.
✅ Az Automower 415X és 405X a Husqvarna új X-Range modelljei. Ugyanazok a funkciók, csak az ajánlott kertméret különbözik. A 415X közepes méretű kertekhez alkalmas 1500 m²-ig, míg a 405X 600 m²-es kertekhez.

Több információ »⏩ Milyen technikai részletekkel rendelkezik az Automower 415X?

Műszaki adatok összefoglalva:

Gyártó: Husqvarna
Maximális lejtés: 45%
Maximális terület: 1500 m²
Funkció: teljesen automatikus
Akkumulátor típus: Lítium-ion

Több információ »⏩ Hol találok megfelelő alkatrészeket az Automower 415X készülékhez?

Számos Husqvarna kiegészítő kapható az Automower számára. Ide tartoznak az Automower garázsok, cserélhető burkolatok és tartalék kések. Az Automower 415X-hez megfelelő pótalkatrészeket az online áruházunkban is talál.

» Husqvarna robotfűnyírók és kiegészítőkAz összes Husqvarna Automower

Tudjon meg többet a Husqvarna Automower-ről és keresse meg a kertjéhez megfelelő robotfűnyírót!

Az összes Husqvarna robotfűnyíró

⏩ Kérdése van még a robotfűnyírókkal kapcsolatban?

Alacsony árú ajánlatokkal és tanácsokkal rendelkező robotfűnyíró kategóriánkban megválaszoljuk a robotfűnyírókkal kapcsolatos összes általános kérdését. Mint például:

 • Mi az a robotfűnyíró?
 • Hogyan működik a robotfűnyíró?
 • Melyik robotfűnyírók a legjobbak?
 • Milyen márkájú robotfűnyírók vannak?
 • stb.
A robotfűnyíró ajánlatokhoz és tanácsokhoz

Tulajdonságok / Teljesítmény

 • Tömeg13,00 kg
 • MárkaHusqvarna
 • GyártóHusqvarna
 • Terület1500 m²-ig
 • Akkumulátor töltéseautomatikus
 • Külső vezérlésAutomower Connect App vezérlés
 • Max. lejtés45%-ig
 • AkkumulátorLítium-ion
 • A csomag az alábbiakat tElektromoskábel, használati utasítás, Husqvarna Automower 415X, Töltőállomás
 • ÉrzékelőkA fagyérzékelő megakadályozza, hogy az Automower befagyott gyepen haladjon és ne károsítsa azt
 • Feszültség18 V
 • FunkcióTarget Height funkció – automatikus vágási magasság beállítás, átjáró funkció, spirál vágási funkció
 • ExtrákFOTA – Firmware over the air frissítések, világítás csomag, GPS-sel támogatott navigáció, Husqvarna Fleet Service
 • Időjárás időzítőigen
 • Eco módigen
 • A kiindulási pontok szá3

Kontroll- & Navigationssystem

 • PIN kódIgen

Sicherheit

 • Riasztóigen

Schnittsystem

 • Kés típusa3 mozgatható kés

További Robotf_nyírók

Elfogyott

GARDENA smart system Set

GARDENA smart system Set Robot fűnyíró szett

A fűnyírástól az öntözésig: a GARDENA smart system Set az intelligens GARDENA smart system Set több szabadidőt biztosít Önnek: gondoskodik a gyepápolásról és az öntözésről. A szett több összetevőből áll: GARDENA smart SILENO , egy innovatív robotfűnyíró GARDENA smart Sensor, amely méri a talajnedvességet, a fényintenzitást és a hőmérsékletet GARDENA smart Water Control, amely teljesen automatikusan öntöz smart Gateway, amelyen keresztül az eszközök kommunikálnak.

6 204 000 Ft5 640 000 FtÁfával együtt.(Megtakarítás 564 000 Ft)
-9 %
Quickview

Elfogyott

GARDENA smart SILENO

GARDENA smart SILENO

Az intelligens robotfűnyíró: Gardena smart Sileno A kertészkedés sok időbe kerül - amit Ön inkább a nyugágyban élvezne, amikor szép az idő. A kerttulajdonosok számára ezért a robotfűnyíró jó vétel. Különösen okos modell a Gardena smart Sileno. A Gardena intelligens rendszer része, és tökéletesen használható önállóan és más Gardena intelligens eszközökkel együtt is.

583 203 Ft507 999 FtÁfával együtt.(Megtakarítás 75 204 Ft)
-13 %
Quickview

Elfogyott

Robomow RT700

Robomow RT700 Robot fűnyíró 2021-es modell

Itt az ideje egy kertészeti robotnak! A Robomow RT700 segítségével megbízható kerti segítőt kap, a 700 m²-es kertjéhez. A robotfűnyíró modell erőteljes DC motorral rendelkezik. A Robomow RT700 nem áll meg 30%-os lejtőkön sem. A robotfűnyíró 18 cm vágási szélességgel vágja a füvet. A Robomow alkalmazással könnyedén beállíthatja a kívánt fűnyírási időket.

439 999 Ft399 999 FtÁfával együtt.(Megtakarítás 40 000 Ft)
-9 %
Quickview

Husqvarna Automower 415X 2021-es modell

1 044 999 Ft949 999 FtÁfával együtt.
Elfogyott