Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

 1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
 2. Egyszerű rendelési áttekintés
 3. Kényelmes adatkezelés
 4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Roborock S6 MaxV Robotporszívó törlő funkcióval

Cikkszám: 770871 Alacsonyabb árat látott? Árfigyelő aktiválása
218 473 Ft 208 899 Ft
Visszaállítás
Array ( [0] => Array ( [site_stoerer_icon] => award [site_stoerer_text] => Meghosszabbítás
5 éves garanciáig ) [1] => Array ( [site_stoerer_icon] => [site_stoerer_text] => ) [2] => Array ( [site_stoerer_icon] => truck [site_stoerer_text] => Ingyenes szállítás
17500 Ft-tól ) [3] => Array ( [site_stoerer_icon] => undo [site_stoerer_text] => 14 napos
elállási garancia ) )

Ingyenes szállítás
17500 Ft-tól

14 napos
elállási garancia

A legfontosabb

A kettős kameratámogatással rendelkező ReactiveAI technológiának köszönhetően a Roborock S6 MaxV könnyen felismeri a tárgyakat és az ismeretlen akadályokat. 25% -kal nagyobb szívóerővel rendelkezik, mint a Xiaomi Mi Roborock S6, és automatikus helyiségérzékelővel rendelkezik. Vásárolja meg új Roborock porszívó- és padlómosó robotját S6 MaxV alacsony áron!

Vásároljon Roborock S6 MaxV porszívó robotot felmosó funkcióval olcsón - a Roboexpert online áruházban

A Roborock a Roborock S6 MaxV porszívó robothoz intelligens törlőrendszert adott. 2500 Pa3 szívóerővel a kis robot a szőnyegeket is megtisztíthatja. A nagy teljesítményű Qualcomm (R) processzor gyorsan feldolgozza a számos érzékelő, a lézer és a két kamera által rögzített információkat. A beépített sztereó kamera még biztonságosabbá teszi otthonának tisztítását. Így ismeri fel a robot a cipőket, a kábeleket, a játékokat és az egyéb akadályokat, amelyeket kerülnie kell. Emellett felismeri a szőnyegeket - és átvált a szőnyegtisztítás speciális módjára. Minden olyan tárgy észlelhető és kerülendő, amelynek szélessége legalább 5 cm és magassága legalább 3 cm. Az integrált víztartály porszívó robottá változtatja, felmosási funkcióval, amely intelligensen és rugalmasan tisztítja a padlót.

Vásárolja meg megbízható porszívó- és padlómosó robotját most online áruházunkban, és élvezze ajánlatunk előnyeit!

A Roboexpert előnyei

 • 100% Alacsony ár
 • Ingyenes házhoz szállítás
Vásárolja meg most a Roborock S6 MaxV-t

Két kamera

A porszívórobot elülső részén található beépített sztereó kamera képeket ad a környezetről. A képeket a ReactiveAI feldolgozza, és elkészítésük után azonnal törli. Az adatainak védelme biztosított. Ezt garantálja a TÜV Rheinland, amely a Roborock S6 MaxV-t biztonságos intelligens otthoni termékként minősítette.

APQ8053 chip a Qualcomm-tól (R)

A Roborock az S6 MaxV robotban a Qualcomm (R) APQ8053 chipet használja. Ez a chip 50%-kal megbízhatóbban működik, mint az elődje a Roborock S6 chipje. A kapcsolódó hálózat a legmodernebb mély tanulási architektúrát használja.

Roborock alkalmazás

A Roborock nem csak sztereó kamerával és felmosó funkcióval szerelte fel a robot, hanem intelligenssé is tette. Az okostelefonon lévő alkalmazásban láthatja a földön lévő akadályokat. Az útvonaltérkép us benne az alkalmazásban, hogy azonnal tudja, mit látott robotporszívója és melyik útvonalon halad.
Így működik egy Roborock robot

2500 Pa3 szívóerő

Egyetlen Roborock porszívórobotnak sem volt ekkora szívóereje: a padló legmakacsabb porának sincs esélye. A robot még a legfinomabb port és hajat is felszívja a szőnyegből. Az intelligens porszívó robot 180 perces üzemidővel egy teljeskörű tisztítási folyamatot hoz létre 240 négyzetméteren keresztül. Csak ezután kell visszamennie a töltőállomásra.

Több emeletet is felismer

A Roborock S6 MaxV porszívórobot sokféle emeletre képes emlékezni, amelyek mindegyikét el lehet látni független korlátozott területekkel és láthatatlan falakkal. A blokkoló zónák törlése és a más parancsok minden emelethez külön jönnek létre. Ez lehetővé teszi a LiDAR-t vizuális jelenetfelismeréssel együtt. Ehhez nem kell megnyitnia a Roborock alkalmazást.

Helyiségspecifikus törlési tervek

A szobánkénti vízfogyasztás ugyanúgy változhat, mint a különféle zónák - a szőnyegek vagy az érzékeny parkettával ellátott szobák valóban biztonságosak. Ezt az elektromos víztartály teszi lehetővé az intelligens törlőrendszerrel együtt.

Mi a különbség a Roborock S6 MaxV és a Xiaomi Mi Roborock S6 között?

Már látott egy különbséget a két eszköz között: A Xiamoi Mi Roborock S6 nem rendelkezik sztereó kamerával az akadályokhoz. A mesterséges intelligencia használata szintén újdonság, így az S6 MaxV hatékonyabban működik, mint elődje. A Qualcomm (R) új processzora lehetővé teszi az eszköz jobb számítási teljesítményét, ami elősegíti a folyékony munkát. A Xiaomi Mi Roborock S6 hatósugara kisebb. Közvetlen összehasonlításként a Roborock S6 MaxV szívóteljesítménye 25 százalékkal több. Új a vízmennyiség finom szabályozásával ellátott elektromos vízszivattyú is.

Meggyőzte a Roborock S6 MaxV?

Akkor most rendelje meg új porszívó- és padlómosó robotját! További porszívó- és padlómosó robotok itt találhatók összehasonlítás céljából.

Vásárolja meg most a Roborock S6 MaxV-t

Tulajdonságok / Teljesítmény

 • Tömeg0,00 kg
 • GyártóRoborock
 • Működési idő180 perc
 • Terület240 m²-ig
 • Alkalmas háziállatok meIgen
 • Idő és hét programozáigen
 • Akkumulátor töltéseautomatikus
 • Külső vezérlésApp vezérlés, Alexa, Google Asszisztens
 • Akkumulátor14,4 V / 5200 mAh lítium akkumulátor
 • Súly3,7 kg
 • Hangerő67 dB(A)
 • Méret353 x 350 x 96,5 mm
 • A csomag az alábbiakat thasználati utasítás, Nedvességálló szőnyeg, Porgyűjtő tartály, Roborock S6 MaxV, Tápkábel, Töltőállomás, Törlő, Törlő tartó
 • KefékElektromos kefe
 • Portartály mérete0,46 l
 • ÉrzékelőkLézertávolság, ultrahangos radar, ütközés, él, fal, e-iránytű, gyorsulás, sebesség, szűrő sebességérzékelő
 • Feszültség14,4 V DC
 • FunkcióSzáraz és nedves tisztítás
 • Kapacitás66 W
 • HangszolgáltatásAmazon Alexa és a Google Home
 • NavigációLDS Lidar
 • Szívóerő2500 pa

Roborock S6 MaxV Robotporszívó törlő funkcióval

218 473 Ft 208 899 Ft
Elfogyott