Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

 1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
 2. Egyszerű rendelési áttekintés
 3. Kényelmes adatkezelés
 4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

-9 %

STIHL MS 261 C-M / 35 cm Benzines motorfűrész Benzines láncfűrész

Cikkszám: 770818 Alacsonyabb árat látott? Árfigyelő aktiválása

Elfogyott

Elfogyott

Array ( [0] => Array ( [site_stoerer_icon] => award [site_stoerer_text] => Meghosszabbítás
5 éves garanciáig ) [1] => Array ( [site_stoerer_icon] => [site_stoerer_text] => ) [2] => Array ( [site_stoerer_icon] => truck [site_stoerer_text] => Ingyenes szállítás
17500 Ft-tól ) [3] => Array ( [site_stoerer_icon] => undo [site_stoerer_text] => 14 napos
elállási garancia ) )

Ingyenes szállítás
17500 Ft-tól

14 napos
elállási garancia

A legfontosabb

A STIHL MS 362 C-M benzines fűrész vágási hossza 37 cm. A megfelelő hosszúság közepes méretű növények számára. A HD2 hosszú távú légszűrővel és az M-Tronic-al rendelkezik az optimális motor teljesítmény érdekében. Az MS 362 C-M készülékkel a STIHL olyan eszközt tervezett, amely a gyors és hatékony munkát ötvözi a gazdaságos fogyasztással és a lehető legjobb kényelemmel.

Vásárolja meg a STIHL MS 362 C-M / 37 cm benzines fűrészt olcsón - a Roboexpert online áruházban

A STIHL MS 362 C-M benzines fűrész vágási hossza 37 cm. A megfelelő hosszúság közepes méretű növények számára. A HD2 hosszú távú légszűrővel és az M-Tronic-al rendelkezik az optimális motor teljesítmény érdekében. Az MS 362 C-M készülékkel a STIHL olyan eszközt tervezett, amely a gyors és hatékony munkát ötvözi a gazdaságos fogyasztással és a lehető legjobb kényelemmel. A láncfűrész néhány mozdulattal könnyen beindítható, és dekompressziós szeleppel van felszerelve. A STIHL az MS 362 C-M / 37 cm-t egy csillapító elemmel látta el, amely elnyeli a rezgést, amikor a motor beindul. Tehát úgy dolgozik, hogy kíméletes legyen az ízületekre és az izmokra. A rögzített anyák és a tartálysapkák még kellemesebbé teszik az MS 362 C-M működését.

Vásárolja meg online a STIHL MS 362 C-M láncfűrészét online áruházunkban, és élvezze kínálatunk előnyeit!

A Roboexpert előnyei

 • 100% Alacsony ár
 • Ingyenes házhoz szállítás
Vásárolja meg most a STIHL MS 362 fűrészt

Hosszú távú légszűrő rendszer

A STIHL az MS 362-t hosszú távú légszűrő rendszerrel látta el, amely előleválasztással működik. A durva szennyeződés részecskéket előzetesen eltávolítják, és nem érik el a szűrőt. Ez biztosítja a szűrő hosszabb élettartamát. Ezenkívül létezik egy speciálisan polietilén szűrőanyagból készült szűrő: A HD2 szűrő pórusai akár 70 százalékkal finomabbak, mint a hagyományos szűrők. Anyaga olaj- és víztaszító, így könnyen tisztíthatja a szűrőt.

ⓘ Biztonsági figyelmeztetés

A láncfűrész veszélyeinek felismeréséhez utasításra van szüksége. Ezenkívül be kell tartani a biztonsági ruházatra vonatkozó követelményeket.

Ha saját maga indítja be a láncfűrészt, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a videóban lévő utasításokat a STIHL láncfűrész indításáról.

A STIHL benzines fűrész biztonságos elindítása

A STIHL MS 362 előnyei röviden

A benzines fűrészek alkalmasak igényesebb munkákhoz, például tűzifa fűrészeléshez. A megfelelő kiválasztás sok időt és energiát takaríthat meg, még akkor is, ha nincs gyakorlati tapasztalata a láncfűrészekkel kapcsolatban. Az MS 362 fűrésszel kiváló minőségű modellt vásárol a STIHL gyártótól. Ismerje meg a motorfűrész előnyeit!

stihl_mtronic

STIHL M-Tronic (M)

A benzines fűrészek általában több indítási löketet igényelnek. A STIHL az MS 362 C-M / 37 cm benzines fűrészt egy teljesen kúpos motorkezelő rendszerrel látta el, amely a memória funkciónak köszönhetően szabályozza a gyújtás időzítését és az üzemanyag adagolását. Hidegindítás vagy melegindítás - a készülék felismeri. Nem kell semmit változtatnia.

STIHL 2-MIX-Motor für maximale Blaskraft

Az antivibrációs rendszer védi a kezeit

A hagyományos elektromos szerszámok tapadási pontjain tapasztalható rezgések keringési zavarokat okoznak a kézben és a karokban. Ennek elkerülése érdekében az MS 362 C-M / 37 cm-t a STIHL antivibrációs rendszerrel fejlesztette ki. Ez kompenzálja a rezgéseket és elnyeli azokat, így megkímélve kezeit és karjait.

stihl_elastostart

STIHL ElastoStart

A motorfűrész elindításakor rezgést tapasztal. Ez teljesen normális a belső égésű motoroknál, de nagyon megterheli izmait és ízületeit. Az MS 362 C-M csillapító elemmel rendelkezik a speciális ElastoStart indító fogantyúban, amely elnyeli a rezgéseket.

stihl_ms362

Mennyiségszabályozós olajpumpa

Az ön igényeinek megfelelően állíthatja be a szivattyúzandó olaj mennyiségét. E helyzetben akár 50 százalékkal is csökkentheti az olajáramlást. Ha hosszabb munkát kíván végezni, akkor is beállíthatja a kívánt mennyiséget.

Mi a különbség az MS 362 C-M és az MS 362 C-M VW között?

Szerszám nélküli tartálysapkák, Ematic rendszer, kompenzátor és antivibrációs rendszer: a STIHL MS 362 C-M / 37 cm benzines fűrész minden változatban kiválóan felszerelt. Mi a különbség az MS 362 C-M és az MS 362 C-M VW között? A VW különbsége: a V jelentése a karburátor fűtése, a W pedig az elektromos fogantyú fűtése. A STIHL MS 362 C-M VW pedig pontosan ezzel a két tulajdonsággal van felszerelve. Télen is kellemesen használhatja motorfűrészét, mivel a karbantartás nélküli és kopásmentes fólia a fogantyút és a hátsó fogantyút is melegen és szárazon tartja. A karburátor fűtése biztosítja, hogy a be- és kikapcsolás vezérlés fagypont alatt is tökéletesen működjön, mivel a porlasztó egyszerűen nem jegesedik.

Meggyőzte a STIHL MS 362?

Akkor most rendelje meg új kertészeti segédeszközét! További láncfűrészek találhatók összehasonlításhoz az online áruházunkban.

Vásárolja meg most az MS 362-et

Tulajdonságok / Teljesítmény

 • Tömeg7,77 kg
 • MárkaSTIHL
 • GyártóSTIHL
 • Súly6,59 / 6,68 / 6,91 kg
 • A csomag az alábbiakat tR sín 37cm/15" 1,6mm/0.063" 3/8", STIHL Láncvédő 32 – 37 cm 3003/3002, STIHL MS 362 C-M / 37 cm alapgép, STIHL Rapid Super RS
 • Teljesítmény3,5/4,8 kW/PS
 • Térfogat59 cm³
 • Vibrációs érték3,5/3,5 m/s²
 • Meghajtó típusaBenzin
 • Hangnyomás szint106 dB(A)
 • Hangteljesítményszint117 dB(A)
 • Sín hossza37-45 cm
 • Teljesítmény és tömeg1,6 kg/kW
 • CO2711 g/kWh
 • Láncfűrész lánc 3/8 " P
 • Vezetőlemez hossza15"

STIHL MS 261 C-M / 35 cm Benzines motorfűrész Benzines láncfűrész

475 199 Ft431 999 FtÁfával együtt.
Elfogyott