TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/
ᐅ Vásároljon robotfűnyírót online nagyszerű áron " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

 1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
 2. Egyszerű rendelési áttekintés
 3. Kényelmes adatkezelés
 4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Robotfűnyírók

Vásároljon márkás gyártóktól robotfűnyírókat csúcsáron webáruházunkban

Bezárás
 • Rendezés

 • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Vágja le a füvet egy teljesen automatikus robotfűnyíróval!

A robotfűnyírók az új generációs fűnyírók. Hatékonyságuknak köszönhetően fokozatosan lecserélik zajos és környezetre káros elődeiket. A teljesen automatikus gyeprobotokat bármikor használják. Minden gyepterületre alkalmasak, és biztosítják, hogy kertje mindig tökéletes legyen.

Mi a Roboexpertnél az Ön szakképzett kerti robot szakkereskedője vagyunk, és hatalmas választékot kínálunk különböző gyártóktól. Akár Husqvarna, GARDENA, STIHL, Robomow, Bosch, Ambrogio vagy Wolf Garten: nálunk megtalálja a tökéletes kerti segítőt a gyephez, és egyúttal kihasználja online áruházunk előnyeit!

roboexpert itt a kerti robotok specialistaja

Előnyei a Roboexpert robotfűnyíró online áruháznak

 • 100% Alacsony ár garancia
 • 5 év garancia a kiválasztott termékekre
 • Ingyenes szállítás
 • Lopásvédelem és kiterjesztett garancia
 • Wintercheck
 • Legújabb modellek
 • Az intelligens vezérlések utólag felszerelhetők
 • Megfelelő kiegészítők és alkatrészek
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Javítási szolgáltatás
 • Telefonos tanácsadás

Exkluzív szolgáltatásunk az Ön számára - elégedettség a robotfűnyíró megvásárlása előtt és után

A robotfűnyírók illetékes szakkereskedőjeként számos szolgáltatást kínálunk Önnek. Az Ön elégedettsége és a robotfűnyíró hosszú élettartama nagyon fontos számunkra. Szolgáltatásaink mind a tapasztalt kertészeti robotok ismerőinek, mind azoknak szólnak, akik már régóta gondolkodnak a robotfűnyíróba történő befektetésen. Örömmel mutatjuk be Önnek különféle szolgáltatásainkat.


Roboexpert Wintercheck – Beküldés

A Roboexpert Wintercheck-el évente egyszer ellenőzizzük a robotfűnyíróját.

Különböző csomagjaink a robotfűnyíró modelljéhez megfelelő szolgáltatást tartalmazzák. Így biztos lehet benne, hogy az intelligens kerti robot jövő nyáron is képes lesz teljes teljesítményének előhívására.

Egy másik előny: A téli ellenőrzés során a kibővített jótállás követelménye teljesül.

a wintercheckkel telallova tesszuk a robotfunyirojat

Kiterjesztett garancia- és lopásvédelem

Ha hosszú ideig szeretné élvezni robotfűnyíróját, akkor biztosítsa minden eshetőségre. A Roboexpert garancia kiterjesztésével meghosszabbíthatja a szokásos gyártói garanciát, és még több évig védheti robotfűnyíróját. A tolvajoktól sem kell tartania, mivel a Roboexpert lopásvédelemmel biztonságban lehet. Mindkét szolgáltatás kombinációját is kínáljuk Önnek. Tekintse meg a szervíz csomagjainkat!

Csak neves robotfűnyíró márkák a roboexpert webáruházban

A robotfűnyíró gyártók választéka ugyanolyan változatos, mint az Ön kertje és a megdolgozandó terület. Annak érdekében, hogy könnyebben kiválaszthassa a megfelelő robotfűnyírót, megismertetjük Önnel az online áruházunk gyártóit.
A tippünk: Használja a modell áttekintése mellett található szűrési lehetőségeinket és adja meg az összes fontos feltételt: kisebb vagy nagyobb gyepterület, maximális lejtés és a kívánt működési idő. Ez áttekintést nyújt az összes megfelelő robotfűnyíróról, amely megfelel a kert követelményeinek. Ezután összehasonlíthatja az ár-teljesítmény arányt és eldöntheti a megfelelő gyártót.

 

Husqvarna Automower

a husqvarna a robotfunyirok egyik világpiaci vezetoje

A svéd gyártó a Husqvarna piacvezető világszerte az innovatív robotfűnyíró technológiában. A több mint 25 éves termékfejlesztés szaktudása garancia a kiváló minőségű és hatékony robotfűnyíró modellekre - a Husqvarna Automower-re.
A kínálat magában foglalja az Automower öt modellsorozatát, amelyek minden gyepterülethez megfelelő teljesítményt ígérnek csúcsfelszereléssel. A belépő szinttől a hatékony professzionális eszközökig: a Husqvarna robotfűnyíróval egy prémium robotfűnyíró vághatja a füvét.

A legnépszerűbb Husqvarna Automower robotfűnyírók a Roboexpertnél:

Automower 405X
Automower 310
Automower 415X

GARDENA Robotfűnyírók

A gardena 2012 ota ertekesiti a nagy teljesitmenyu funyiro robotokat

Az ulmi vállalat a GARDENA 1961-ben alakult és azóta is a piacvezetők között vannak.
A GARDENA öntözőrendszer megalapozta a gyep karbantartást. A GARDENA SILENO robotfűnyíró 2012 óta gondoskodik a fűnyírásról.
A gyártó a koordinált gyepöntözés és a gyepvágás gyakorlati kombinációs rendszerével is lenyűgözi.

Ezek a legnépszerűbb GARDENA SILENO robotfűnyírók a Roboexpertnél:

Smart SILENO life 750
Smart SILENO city 250
SILENO city 250

STIHL Robotfűnyírók

a stihl meggyozi a kerti szerszamok kivalo minosegu valasztekaval

Az iMOW robotfűnyíróval a családi tulajdonban lévő STIHL cégtől származó iMOW robotfűnyíróval az elektromos és kerti szerszámok terén szerzett szakértelmet egyetlen intelligens kerti eszközben kapja meg. A STIHL széles választéka a kert minden területére megfelelő eszközt kínál: sok kerttulajdonos bízik a 90 éves cégtörténetben, és bízik a STIHL láncfűrészekben, STIHL sövénynyírókban, STIHL lombfúvókban és még sok másban. Az iMOW robotfűnyírók egy okos kerti segédeszközzel egészítik ki a kínálatot.

A 3 legnépszerűbb STIHL iMOW robotfűnyíró a roboexpertnél:

STIHL iMOW RMI 422
STIHL iMOW RMI 422 P
STIHL iMOW RMI 422 PC

Ambrogio Robotfűnyírók

az ambrogio robotfunyirok harom modellsorozatban kaphatok

Az olasz gyártó a Zucchetti Centro Sistemi az Ambrogio háromféle robotfűnyírót kínál a különböző követelményekhez: GREENline, PROline és NEXTline. Nagy és egyenletes vágási teljesítményt várhat. Ezenkívül a gyártó olyan robotokkal győzi meg, amelyek határoló vezeték nélkül működnek.

A legnépszerűbb Ambrogio robotfűnyírók a Roboexpertnél:

Ambrogio L60 Elite S+
Ambrogio L60 Elite
Ambrogio L15 Deluxe

Bosch Indego Robotfűnyírók

a Bosch egy sokoldalú gyártó

A Bosch egy német gyártó, amely az autóipari technológia, az ipari technológia, a fogyasztási cikkek, az energia és az épületgépészet területén világhírű vállalat. Lenyűgöző szakértelmének és nagyszerű termékválasztékának köszönhetően a Bosch készülékek szintén sok háztartás alapdarabjai. A Bosch Indego robotfűnyírókkal a gyártó know-how-ja a kertekbe is beköltözik. A megbízható robotfűnyírók jól átgondolt funkciókkal nyűgözik Önt le.

Die beliebtesten Bosch Mähroboter bei roboexpert:

Bosch Indego S+ 500
Bosch Indego XS 300
Bosch Indego M+ 700

Robomow Robotfűnyírók

A robomow kulonbozo gyeprobotokat kínál minden árkategóriában

Az első kifejlesztett nagysebességű késekkel ellátott robotfűnyíró. Ezzel a Robomow a kerti robotok innovatív gyártójaként tört utat magának. Az évek óta tartó fejlődéssel az izraeli vállalat összesen három modellcsaládot hozott létre. Ezek között különböző készülékek találhatók az alacsonyabb árkategóriától a csúcskategóriás robotfűnyírókig: Robomow RT, Robomow RS és Robomow RK.

A 3 legjobb Robomow robotfűnyíró a roboexpertnél:

Robomow RS625 Pro
Robomow RK1000
Robomow RT300

↑ Nincs több kérdés? Akkor vásárolja meg fent a megfelelő robotnyíró modellt! ↑


↓ Szeretne több információt? Nem probléma - olvasson tovább! ↓

A Roboexpert nagy robotfűnyíró tanácsadója ✔️

Még nem ismeri a robotfűnyírókat és azok működését? Akkor segítünk Önnek - nagy robotfűnyíró tanácsadónkkal elmagyarázunk mindent, amit tudnia kell az intelligens fűnyírókról.
Reméljük, hogy élvezni fogja az olvasást, és reméljük, hogy meg tudjuk válaszolni minden kérdését!

✅ Mi az a robotfűnyíró?

A robotfűnyíró automata fűnyíró. Egy meghatározott munkaterület és a programozott vágási idõk segítségével önállóan vágja a füvet. Megkülönböztetünk robotokat, amelyek határoló vezetékkel vagy anélkül működnek. A vágószerszám az alsó oldalon található, késkorong alakban, különálló, mozgatható késekkel.

Az összes beállítást egyszer beállítja a kijelző vagy az alkalmazásvezérlés segítségével. A kívánt változtatások bármikor elvégezhetők. A robotfűnyíró távvezérlése nem szükséges.

További információ »

✅ Hogyan működik egy robotfűnyíró?

A robotfűnyírók áthajtanak a gyepen, és a forgókéssel levágják a füvet a beállított vágási magasságra. A hagyományos fűnyírókkal ellentétben a robotok teljesen önállóan működnek, ahol a töltőállomás jelenti a fűnyírás kezdő és végpontját.

A lítium-ion akkumulátor látja el a fűnyírót működés közben energiával. A robotfűnyíró követi az Ön programozott fűnyírási idejét. Sok modell éjszaka és esőben is képes dolgozni.
Ezenkívül intelligens időjárás-időzítők is vannak, amelyek az időjárási viszonyok alapján a fű növekedéséhez igazítják a fűnyírási időt.

További információ »a funyiro robotok autonomok és funyirok

Robotfűnyíró határoló vezetékkel

A robotfűnyírók, amelyek telepítéséhez határoló vezetéket igényelnek, érzékelőkkel vannak felszerelve. Felismerik a lefektetett vezetékben keletkező mágneses teret és regisztrálják munkaterületüket. A modellspecifikus mozgásmintázat szerint halad, és a beállított vágási magasságig rövidül. Vannak olyan modellek is, amelyek a GPS által támogatott navigációval működnek.

Robotfűnyíró határoló vezeték nélkül

Határvezeték nélküli robotfűnyírók gyepfelismerő érzékelővel rendelkeznek. Ez felismeri a talajt, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró irányt vált, ha a gyepet már nem érzékelik.vannak robotfunyirok hatarolo vezetekkel és anelkul is

✅ Hogyan telepítik a robotfűnyírót?

A robotfűnyíró elindítása előtt a munkaterületet fel kell osztani. A modelltől függően előfordulhat, hogy határoló drótot kell lefektetnie, vagy a robotfűnyíróval körbe kell vezetnie a területet. A fűnyírási terület a robotfűnyíró megfelelő töltőállomásával kezdődik és végződik. Ezenkívül kereső kábelek is lefektethetők, így a robot könnyebben visszatalál a töltőállomáshoz, akár kanyargós sarkokból is.

Ezután programozhatja a kívánt vágási időket az alkalmazáson vagy a készülék kijelzőjén keresztül. Fontos: Nem minden robotfűnyíró rendelkezik alapfelszereltségként alkalmazásvezérléssel. Ez azonban gyakran később is hozzáadható.

További információ »


a robotfunyiro a kijelzon vagy egy alkalmazáson keresztül programozhato

✅ Mennyibe kerül egy robotfűnyíró és hol lehet olcsón megvásárolni?

A robotfűnyíró költségei tartalmazzák a készülék árát, a töltőállomást, a karbantartás és az áram költségeit is. A robotfűnyíró ára 100 000 és 1 500 000 forint között mozog. Ez az árkategória különböző modelleken alapszik, különböző térkapacitással és felszereléssel. Ennek megfelelően kevesebb akkumulátorra és kevesebb funkcióra van szüksége egy kicsi és nyitott gyep számára, mint az összetett és nagy kerteknél.

A Roboexpert webáruházban vásárolt robotfűnyíróval mindig előnyöket élvezhet!

További információ »

 

✦ Az Ön előnyei a roboexpert segítségével ✦

 • Legjobb ár-teljesítmény arány
 • Ingyenes házhoz szállítás
 

✅ Melyik robotfűnyírók a legjobbak?

Az, hogy melyik robotfűnyíró a legjobb az Ön kertjébe, az egyéni igényektől és a kerti körülményektől függ. Ennek megfelelően a robotfűnyírónak megfelelő munkakapacitással kell rendelkeznie a tervezett gyepterülethez.
Hogy megkönnyítsük a vásárlási döntését, megmutatjuk a legnépszerűbb robotfűnyírókat a roboexpert webáruházban.

További információ »

husqvarna automower robotfunyirok

Husqvarna Automower

Automower 405X
Automower 310
Automower 415X

gardena sileno robotfunyirok

GARDENA Robotfűnyírók

Smart SILENO life 750
Smart SILENO city 250
SILENO city 250

stihl imow robotfunyirok

STIHL iMOW Robotfűnyírók

STIHL iMOW RMI 422
STIHL iMOW RMI 422 P
STIHL iMOW RMI 422 PC

ambrogio robotfunyirok

Ambrogio Robotfűnyírók

Ambrogio L60 Elite S+
Ambrogio L60 Elite
Ambrogio L15 Deluxe

bosch indego robotfunyirok

Bosch Indego Robotfűnyírók

Bosch Indego S+ 500
Bosch Indego XS 300
Bosch Indego M+ 700

robomow robotfunyirok

Robomow Robotfűnyírók

Robomow RS625 Pro
Robomow RK1000
Robomow RT300

✅ Mennyire hangos egy robotfűnyíró?

Az, hogy egy robotfűnyírót hangosnak vagy halknak tart-e, általában az Ön személyes zajérzékenységétől függ. Az emberek átlagosan a 40-65 decibel közötti hangerőt tartják csendesnek. A 80 decibel vagy annál magasabb hangszintet viszont hangosnak érzékelik. A roboexpert robotfűnyírók átlagos zajszintje 60 decibel, ezért csendes kerti robotoknak számítanak.

További információ »

✅ Milyen robotfűnyíró tartozékok szükségesek az üzembe helyezéshez?

Mivel az üzembe helyezés megfelelő telepítést igényel, szüksége van a megfelelő kiegészítőkre. Ez magában foglalja a robot határvezetékét, szegeket és a töltőállomást. A Husqvarna, a GARDENA és a STIHL robotfűnyírókhoz praktikus telepítési készletek állnak rendelkezésre, amelyek tartalmazzák az összes tartozékot.

További információ »

✅ Telepíttethetek robotfűnyírót szakkereskedővel?

Ahhoz, hogy robotfűnyírója zökkenőmentesen nyírjon, fontos a szakszerű telepítés.

További információ »

Megválaszoltuk a kérdéseit?

Akkor most válassza ki a megfelelő kertészeti segédeszközt! Vásároljon a roboexpert.hu online áruházban és élvezze áruházunk előnyeit.

Vásárolja meg most a robotfűnyírót

✅ Milyen gyakran kell egy robotfűnyírónak dolgoznia?

A kertben ideális vágási mintázat elérése érdekében a robotfűnyírónak naponta le kell vágnia a füvet. Ez elsőre soknak tűnik, de ez az alkalmazott mulcsozás elvének köszönhető. Minden intervallummal finom fű esik a gyepre, amely természetes trágyaként szolgál.

A kiválasztott robotfűnyíró a modellfüggő vágórendszer szerint vágja a füvet. A robotfűnyíró által a gyep teljes takarására alkalmazott navigáció négyféle módon végezhető: véletlenszerű elv, szisztematikus vágás, többzónás rendszer és GPS-navigáció.

Véletlenszerű elv

a veletlenszeru elv alapjan a robotfunyiro cikkcakkos vonalakban halad.

A legtöbb esetben a véletlenszerű elv szerint működő robotfűnyírók cikcakkosan halad át a zöldterületen. Különösen egyszerűen elrendezett, szimmetrikus területek esetén is rendkívűl hatékonyak. A "kaotikus" vágórendszer azt jelenti, hogy nincsenek csíkok.

Szisztematikus vágás

a funyiras szisztematikus mintázata hasonlit az egyéni funyirasi utvonalakra

Szisztematikus vágás esetén a robotfűnyíró az első vágási intervallum előtt befogja a kerület vezetékének teljes területét. A megtett útvonal útvonalai alapján mentésre kerül. A szisztematikus vágás biztosíthatja, hogy a gyep egyetlen területe sem maradjon ki.

Többzónás rendszer

a tobbzonas rendszerrel a robotfunyiro kulonbseget tesz a kulonbozo funyirasi teruletek kozott.

Míg a teljes gyepterületet szisztematikus vágással egy területként rögzítik és bejárják, a többzónás rendszerrel a robotfűnyíró képes megkülönböztetni a különböző gyepterületeket. A felosztott területeket ezután külön-külön lehet bejárni és vágni a kívánt vágási magasságig.

GPS navigáció

a gps navigacioval a gyeprobot a tarolt koordinatak szerint navigál a gyepen

A modern GPS navigációnak köszönhetően a robotfűnyíró az összes rögzített GPS koordinátával térképként elmenti a területet. Ily módon a robot mindig tudja, hol dolgozott már, és melyik területet kell még levágni. Az intervalluma akkor ér véget, amikor a mentett térképet teljesen feldolgozta.


✅ Meddig tart egy robotfűnyíró akkumulátora?

A legtöbb robotfűnyíróba egy lítium-ion akkumulátor van beépítve. Meggyőzik hosszú, akár 2000 töltési ciklusúakkumulátor-élettartammal. A használat intenzitásától függően a lítium-ion akkumulátor élettartama átlagosan 2-4 év.


✅ Vághat-e a robotfűnyíró szűk helyeken és sarkokban?


Számos robotfűnyíró speciális szűk keresztmetszetű és átjáró funkcióval van felszerelve, hogy egyenletesen vágja le a gyep minden területét. A robotfűnyíró automatikusan szisztematikus mintára vált át, hogy a keskeny területek a lehető legjobb módon legyenek levágva. Ugyanakkor nincsenek szabálytalan területek sem.

A határoló vezeték a terület sarkait is jelöli. Mivel a robot a vezeték szélén mozog anélkül, így sarkok is észlelhetők. Ennek előfeltétele, hogy a határolóvezeték helyesen legyen lefektetve.

az athaladasi funkcio segit a szuk helyeken

✅ A robotfűnyíró csak bizonyos időpontokban dolgozhat?

Az alacsony zajszint miatt a robotfűnyírót általában munkaidőben reggel 7 és este 8 óra között szabad használni a jogszabályok szerint. Fontos azonban, hogy a regionális rendeletek nagymértékben eltérhetnek egymástól. Tehát a robotfűnyíró vásárlásakor legyen tisztában a legális zajrendelet állami vagy önkormányzati szintű előírásaival. Az éjszakai pihenést az alacsony zajszint ellenére is be kell tartani a közvetlen szomszédsággal.


✅ Hol helyezhetem el a robotfűnyíró töltőállomását?

A töltőállomás elhelyezésének bizonyos tényezőkön kell alapulnia.
A töltőállomástól balra és jobbra legalább 1,5 m gyepfelületnek kell lennie a robotfűnyíró mozgatásához. Ezenkívül a talajnak nem szabad lejtősnek lennie, és a területnek minél árnyékosabbnak kell lennie. Ez megvédi az akkumulátort a töltés közbeni túlmelegedéstől.

Alternatívaként egy praktikus robotnyíró garázst is felszerelhet, amely később illeszkedik a töltőállomáshoz.

A robotfunyiro toltoallomasanak helyenek elegendo mozgasteret kell biztositania a robot számára.

✅ Mikor kell cserélni a robotfűnyíró késeit?

A gyártótól függetlenül ajánlott, hogy a robotfűnyírón a késeket 1-2 havonta cserélje ki. Így biztos lehet benne, hogy a fűnyírás mindig egyenletes lesz.

Robotfűnyíró modell mellett döntött?

Akkor vásárolja meg most alacsony áron az új robotfűnyírógépét webáruházunkban!

Vásárolja meg most a robotfűnyírót