TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/ambrogio-robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/ambrogio-robotfunyirok/
ᐅ Vásároljon Ambrogio robotfűnyírókat olcsón " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Ambrogio Robotfűnyírók

Vásároljon Ambrogio robotfűnyírókat csúcsáron webáruházunkban

Bezárás
  • Rendezés

  • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Vásároljon Ambrogio robot fűnyírót - innovatív technológia a tökéletes fűnyíráshoz

Vásároljon Ambrogio robot fűnyírót, és az első használat után észreveszi a különbséget. Ahol a hagyományos fűnyírók nem tudnak dolgozni, az Ambrogio robot fűnyíró meg fogja találni a módját a tökéletes eredményhez. A pázsit úgy fog kinézni, már az első használat után, hogy nem fog ráismerni. Ha Ambrogio robotfűnyírót vásárol, akkor nagyon sok előnyét élvezheti az új technologiáknak köszönhetően. Mindegyik modellt nagyon könnyű konfigurálni, bármilyen programot szeretne. Természetesen kicsi a műszaki és az árkülönbség a különböző modellek között. Az összes robot a legújabb technológiával rendelkezik, azaz a vásárlás valóban megéri. Online áruházunkban kiválaszthatja és megvásárolhatja azt a robot fűnyírót, amelyre Önnek és a kertjének szüksége van!

Vásároljon Ambrogio robot fűnyírót - és pihenjen

Általában a fűnyírás nagyon hosszú időbe telik, főleg akkor ha nagy a kert. Különösen nyáron, amikor rendszeresen kell füvetnyírni. Gyakran a fűnyírás miatt kevesebb ideje van hétvégén a családjára, barátaira. Ezenkívül a hagyományos fűnyírót folyamatosan ki kell üríteni. Az Ambrogio L60B-vel a rendszeres kézi fűnyírás már a múlté. Ennek a háztartási segítőnek a megvásárlásával a jövőben sokkal több szabadideje lesz. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy nem tud elengedő időt tölteni családjával a fűnyírás miatt. Amint megkapja robotfűnyíróját, látni fogja, hogy ezek a korlátozások megszűnnek. Többé nem kell saját magának elvégeznie a fűnyírást. A robotot néhány egyszerű lépésben beprogramozhatja, és a mulcsozó rendszernek köszönhetően a levágott fű annyira összemorzsolodik, hogy a füvön marad és természetes műtrágyaként szolgál. Az Ambrogio L85 Evolution szintén az egyik olcsó Ambrogio modellünk. Egy 1200 m²-es területet is könnyedén levág és akár az 55%-os lejtőkön is kiválóan dolgozik. Ez a kicsi robot fel van szerelve egy hatalmas motorral és még a kert meredekebb lejtőin is könnyedén le tudja vágni a füvet. Ezenkívül garantálja a pázsit rendszeres vágását, függetlenül attól, hogy milyen irányban és milyen módon mozog a robot. A beállításoknál a kertben összesen három területet adhat meg, ahol a robotnak dolgoznia kell. A robot egy spirálvágó rendszerrel van felszerelve. Különösen egyenetlen vagy nehezen hozzáférhető területeken is tökéletes munkát végez. Ha megvásárolja a két Ambrogio robot fűnyíró egyikét, akkor hamarosan sokkal több szabadideje lesz mint eddig.

Vásároljon Ambrogio robot fűnyírót - beépített érzékelőkkel a hatékony navigációért

Az Ambrogio L60D speciális érzékelőkkel rendelkezik, amelyek segítenek a tájékozódásban és garantálják a robot autonómiáját. Tehát nem kell aggódnia, amikor elhagyja otthonát hétvégére vagy elutazik külföldre. Ugyanez vonatkozik a biztonságra. Ha a robot felborul vagy felemelkedik a talajról, az érzékelők azonnal reagálnak és megállítják a pengét. Tehát biztonságosan használható, még akkor is, ha gyermekei a kertben játszanak, miközben a robot dolgozik. Ezenkívül a fűnyírórobot fel van szerelve egy speciális ZGS érzékelővel, amely biztosítja, hogy a robot felismerje a területet és megálljon, hogy egy másik irányba menjen, ha szükséges. Az Ambrogio L60D összesen körülbelül három és fél órán keresztül működik, amíg az akkumulátor le nem merül. A robotnak azonban nincs töltőállomása, ami szintén előnye lehet. Így elviheti egy esőtől védett helyre és egy konnektor segítségével egyszerűen feltöltheti a robotot. Összességében ez a modell tökéletes egy 200 m²-es kis kertekhez, és nagyon megbízhatóan működik. Az Ambrogio L60D + egy kibővített változat, azonos funkciókkal. Az egyetlen különbség az, hogy ez a modell akár 400 m²-es területeken is használható, így csak ki kell választania a kertjének megfelelő modellt. A legnagyobb előnye tehát, hogy perifériás kábel nélkül működik, ellentétben a piacon lévő összes többi robottal.