TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/bosch-robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/bosch-robotfunyirok/
ᐅ Bosch fűnyíró robotok olcsón " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

 1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
 2. Egyszerű rendelési áttekintés
 3. Kényelmes adatkezelés
 4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Bosch Robotfűnyírók

Bosch robotfűnyírók a legjobb áron, rendeljen kényelmesen online

Bezárás
 • Rendezés

 • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Bosch Indego robotfűnyíró a tökéletes fűnyírásért - vásároljon online és dőljön hátra!

A fűnyírás idegesítő és időigényes? A Bosch megbízható Indego robotfűnyíróival nem! A Bosch Indego robotfűnyíróval egy okos kerti segítőt kap, amely önállóan gondoskodik a fűnyírásról. Ön a kiemelkedő minőségű Bosch gyártó több éves terméktapasztalattal rendelkező robotját fogja használni. Ismerje meg most a nagy teljesítményű Bosch Indego robotokat, és találja meg a kertjéhez megfelelő készüléket webáruházunkban!

Az Ön előnyei a roboexpert webáruházban:

 • Legjobb ár-teljesítmény arány
 • Ingyenes házhozszállítás
 • Praktikus csomagok
Vásároljon Bosch Indego robotfűnyírót most
a husqvarna automower egy nagy teljesitmenyu funyiro robot

A Bosch Indego robotfűnyíró útmutató - minden kérdésére válaszolunk! ✔️

Tudjon meg mindent, amit a Bosch robotfűnyírókról tudni kell. Elmagyarázzuk a robotfűnyírók működését és bemutatjuk a különböző modelleket . A megfelelő ajánlatokat a legmagasabb áron fent találja. Reméljük, hogy útmutatónk segít a Bosch robot kiválasztásában.


✅ Hogyan működik a Bosch Indego?

A Bosch Indegok teljesen automatikus robotfűnyírók, amelyek a kívánt hosszúságúra vágják a gyepet. Egy rendszeres fűnyírási rendszerrel dolgoznak, amelyet kifejezetten az Ön kertjére szabottan alakítanak ki a modern térképes navigáció segítségével. Még a 27%-os lejtők és a szabálytalan fűnövekedés sem zavarja az intelligens kerti segítőket. Részletesen bemutatjuk a Bosch Indegos jellemzőit!

További információ »

LogiCut-navigáció

A Bosch Indego robotfunyirok a LogiCut navigacio segitsegevel terkepet keszitenek a gyeprol.

A Bosch robotfűnyírók a LogiCut rendszerrel működnek. Minden fűnyírási intervallum kezdetén az Indego végigmegy a gyep szélén, így a vágandó területet térképként regisztrálja. A kerék fordulatszáma alapján kiszámítja a gyepfelület méretét. A LogiCut navigáció hatékonyabb a kaotikus fűnyírórendszerhez képest, és az Indego robotfűnyíró egyenletesebb vágást hagy maga után.

MultiArea

A MultiArea funkcionak koszonhetoen a Bosch robotfunyiro tobb gyepteruleten is hasznalhato.

A MultiArea funkció lehetővé teszi, hogy az Indego robotfűnyírót különböző gyepfelületeken használhassa. A robotfűnyíró például az előkertben lévő kisebb gyepterületet is lenyírja, még akkor is, ha az nem kapcsolódik közvetlenül magához a kerthez. Ezen a területen az Indego a véletlenszerű elv alapján vág. A LogiCut navigációhoz a különálló gyepterületen egy másik töltőállomást kell felállítani.

SpotMow

A SpotMow funkcio segitsegevel az Indego kiegyenliti az egyenetlen gyepfeluleteket.

Ha a Bosch Indego nagyobb növényzettel találkozik, beállítja a vágási viselkedését. Az Indego csökkenti vezetési sebességét , és megnövelt sebességgel dolgozik a szabálytalanságok ellensúlyozására. A SpotMow funkció megkönnyíti a magas fű nyírását.

BorderCut

A BorderCut funkcio megkonnyiti a falak es hasonlo hatarok menten torteno vagast.

Az Indego BorderCut funkciója lehetővé teszi a robotfűnyíró számára, hogy a gyep sarkai és szélei között navigáljon. Így a robotfűnyíró a kertben lévő fal- vagy ágyáshatárokat is leküzdi. Ön a kert minden területén egyenletes vágási eredményt élvezhet.

Akadályérzékelés

Miutan akadalyba utkozik, az Indego iranyt valtoztat.

A Bosch robotfűnyírók akadályérzékeléssel vannak felszerelve. A beépített érzékelők érzékelik a vágási területen lévő akadályokat. Ha az Indego egy akadály felé tart, lelassul, hogy könnyen megérintse az akadályt. Ezután önállóan megváltoztatja a haladási irányát és folytatja a fűnyírást.

Alkalmazásvezérlés

az Indego Connect modellek okostelefonos alkalmazason keresztul vezerelhetok.

A Bosch Indego Connect modellek ("+" jelölés a termék nevében) a Bosch Gardening okostelefon -alkalmazással vezérelhető. Így a robotfűnyírót spontán módon, és amikor kint van, elindíthatja. Ezenkívül mindig betekintést nyerhet a robot tevékenységi állapotába, és az alkalmazáson keresztül megtekintheti a hasznos működési információkat.

Vágási magasság beállítás

A Bosch funyiro robot vagasi magassaga az On igenyei szerint allithato.

Az igényeinek megfelelően beállíthatja a vágási magasságot, amelyre a teljesen automata fűnyírónak vágnia kell a gyepét. Válassza ki a megfelelő vágási magasságot 30-50 mm között.↑ Nincs több kérdés? Akkor vásárolja meg fent a megfelelő Bosch Indegót! ↑


↓ Szeretne további információkat? Akkor olvasson tovább! ↓✅ Mikor és mennyi ideig nyír egy Bosch Indego?

Az intelligens LogiCut navigációnak köszönhetően az Indego ismeri kertje minden szegletét. A térképezéssel az Indego olyan fűnyírási tervet készít, amelyet pontosan az Ön kertjének méretéhez és a gyep elrendezéséhez terveztek. Az AutoCalender funkció pontosan meghatározza, hogy a Bosch robotfűnyíró mikor fog dolgozni, a SmartMowing funkció pedig rendszeresen optimalizálja azt.

További információ »

AutoCalender

Miután a gyepet térképként elmentette, a robotfűnyíró AutoCalender funkciója egyéni fűnyírási ütemtervet készít a kertje számára. Az Indego vágási idejét nem kell kézzel beprogramozni.

SmartMowing

A SmartMowing funkció figyelembe veszi a regisztrált időjárási körülményeket. Ezek az információk következtetéseket adnak a fű növekedésére vonatkozóan, amelyeket az Indego figyelembe vesz az ütemterv elkészítésekor. Ennek eredményeként az Indego csak optimális körülmények között nyír, így a gyep minősége megmarad.


A vagasi terv elkeszitesekor az Indego figyelembe veszi az idojarasi viszonyokat

✅ Melyik Bosch Indegot vegyem meg?

A Bosch robotfűnyíró kiválasztásakor mindenekelőtt figyelembe kell vennie zöldterületének méretét. Típustól függően a teljesítménykapacitás és a funkciók köre eltérő. Örömmel mutatjuk be Önnek üzletünk különböző Bosch Indego modelljeit!

További információ »


A Bosch Indego XS 300 300 m²-es kertekhez alkalmas.

Bosch Indego XS 300

Ajánlott gyepterület: 300m²
Munkaidő: 45 perc
Maximális lejtés: 27%
Funkciók: LogiCut, AutoCalender, Átjárás érzékelés, MultiArea, Emelés érzékelő, Ütésérzékelő, Dőlésérzékelő, Kábelészlelés

A Bosch Indego S 500 500 m²-es kertekhez alkalmas.

Bosch Indego S 500

Ajánlott gyepterület: 500m²
Munkaidő: 60 perc
Maximális lejtés: 27%
Funkciók: LogiCut, AutoCalender, BorderCut, SpotMow, Átjárás érzékelés, MultiArea, Emelés érzékelő, Ütésérzékelő, Dőlésérzékelő, Kábelészlelés

A Bosch Indego S+ 500 egy Connect modell, és 500 m²-re alkalmas.

Bosch Indego S+ 500

Ajánlott gyepterület: 500m²
Munkaidő: 60 perc
Maximális lejtés: 27%
Funkciók: Alkalmazásvezérlés Bosch smart Gardening, LogiCut, AutoCalender, BorderCut, SpotMow, SmartMowing, MultiArea, Átjárás érzékelés, Emelés érzékelő, Ütésérzékelő, Dőlésérzékelő, Kábelészlelés

A Bosch Indego M 700 akar 700 m²-es gyepfeluletre is alkalmas.

Bosch Indego M 700

Ajánlott gyepterület: 700m²
Munkaidő: 75 perc
Maximális lejtés: 27%
Funkciók: LogiCut, AutoCalender, BorderCut, SpotMow, Átjárás érzékelés, MultiArea, Emelés érzékelő, Ütésérzékelő, Dőlésérzékelő, Kábelészlelés

A Bosch Indego M+ 700 egy Connect modell 700 m²-es kertekhez.

Bosch Indego M+ 700

Ajánlott gyepterület: 700m²
Munkaidő: 75 perc
Maximális lejtés: 27%
Funkciók: Alkalmazásvezérlés Bosch smart Gardening, LogiCut, AutoCalender, BorderCut, SpotMow, SmartMowing, MultiArea, Átjárás érzékelés, Emelés érzékelő, Ütésérzékelő, Dőlésérzékelő, KábelészlelésMár megválaszoltuk a kérdéseit?

Akkor vásárolja meg a megfelelő Bosch Indegót az Ön gyepéhez!

Vásároljon Bosch Indego robotot most

✅ Hogyan történik a Bosch Indego telepítése?

A Bosch Indego üzembe helyezése előtt a robotfűnyíró töltőállomást és a határolóvezetéket körbe kell fektetni a gyepen. Ha a kertben vannak rögzített akadályok, például hinták vagy virágágyások, akkor azokat is meg kell határolni a dróttal.

További információ »


A határoló vezeték lefektetésénél vegye figyelembe a készülék használati útmutatójában található távolságra vonatkozó információkat.

Miután a Bosch kiegészítő telepítése befejeződött, az Indego minden új fűnyírási intervallumban a kések használata nélkül egyszer szegélyezi a füvet.
Ezalatt a Bosch robotfűnyíró feltérképezi a nyírási területet, majd megkezdi a tényleges fűnyírást.

A Bosch Indego robotfűnyíró telepítése


✅ Mennyibe kerül egy Bosch Indego és hol lehet olcsón megvásárolni?

A Bosch robotfűnyíró ára a modelltől és a piaci helyzettől függően változik. A roboexpert Online Shopban a Bosch Indego modelleket abszolút csúcsáron találja meg, és számos előnyben részesülhet! Nyugodtan nézzen körül, és hasonlítsa össze a különböző robotfűnyírókat. Ugyanakkor vonzó szervizcsomagokat kínálunk a lopásvédelem és a garancia meghosszabbítása érdekében, valamint praktikus telepítési szolgáltatást a robotfűnyíróhoz.

További információ »

✅ A Bosch vállalat

A Bosch egy vezető technológiai és szolgáltató vállalat, amelynek székhelye Németországban található. A családi vállalkozás a precíziós mechanika és az elektrotechnika specialistájaként indult Stuttgartban. Ma világszerte 60 országban 395 000 munkatárs dolgozik a Bosch Group-nál.

További információ »

A „Technológia az életért” filozófiával a gyártó számos eszközt és szolgáltatást kínál az ipar, a kézműves munkák és az Ön otthona számára. A Bosch Indego robotfűnyírókkal a gyártó most a magánháztartásokba költözik, amikor a kertfenntartásról van szó.

További információ »

A Bosch a vilag egyik vezeto precizios mechanikai es villamosmernoki gyartoja.

A megfelelő Bosch Indego robotfűnyíró várja Önt!

Keresse meg most a kertjének megfelelő Bosch Indegot, és várja a tökéletes gyepvágást!

Az összes Bosch Indego modell

⏩ További kérdései vannak a robotfűnyírókkal kapcsolatban?

Ajánlatainkkal és tanácsainkkal rendelkező robotfűnyíró -kategóriánkban válaszolunk a robotfűnyírókkal kapcsolatos általános kérdéseire. Mint például:

 • Mi az a robotfűnyíró?
 • Hogyan működik egy robotfűnyíró?
 • Melyik a legjobb fűnyíró robot?
 • Milyen márkájú robotfűnyírók vannak?
 • stb.
A robotfűnyíró ajánlatokhoz és tanácsokhoz