A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
RobotfűnyírókGARDENA robotfűnyírók

GARDENA robotfűnyírók

Vásároljon alacsony áron GARDENA robotfűnyírókat az online áruházban

Termék
szűrés
Termékek szűrése Bezárás
259679 Ft Ft
-
649999 Ft Ft
Több mutatása...
Kevesebb mutatása...

Vásároljon Gardena robot fűnyírót - kiváló minőségű robot fűnyírók széles választéka

Vásároljon Gardena robot fűnyírót és élvezze szabadidejét, a fűnyírás helyett. A "Gardena" márka kiváló minőségű robotnyírók széles választékát kínálja kertjéhez. Minden robot megbízhatóan, pontosan és autonóm módon dolgozik. A Gardena robotok a legújabb technológiákkal vannak felszerelve, valamint pontosabban és jobban végzik a munkájukat, mint bármely ember egy hagyományos fűnyíróval. Sok időt takarít meg, és nem kell a hétvégét a fűnyírással töltenie. A fűnyírás az ingatlan méretétől függően sokáig tarthat. Függetlenül attól, hogy nagy vagy kicsi a pázsit - ha Gardena robotfűnyírót vásárol, akkor sokkal több szabadideje lesz. A kicsi Gardena robotok annyira csendesek, hogy a szomszéd észre sem veszi, amikor a robot elvégzi az Ön munkáját. Egy stresszes hét után a jövőben sokkal több időt vehet igénybe a kikapcsolódásra. Vagy felhasználhatja a megtakarított időt a családjára vagy a barátaira. A különböző modellek, a sokféle funkciónak köszönhetően lehetővé teszik, hogy pontosan kiválaszthassa az Önnek megfelelő robotot.

Vásároljon egy Gardena robotfűnyírót, és hagyja, hogy elvégezze Ön helyett a fűnyírást

Sok esetben egy kerttel ellátott házban vagy apartmanban nagy pázsit van. Ezáltal nagyon fontos az, hogy a pázsit megfelelően és rendszeresen le legyen vágva. A pázsit területétől függően, Ön is elvégezheti a fűnyírást vagy vásárolhat egy robotfűnyírót. Ezért ha egy robotfűnyírót vásárol, nem kell többé levágnia a füvet. A robotfűnyírók között azonban fontos különbségek vannak. Ezért mindig jó ötlet összehasonlítani az összes modellt. Néhány Gardena modell például rendkívül rövid töltési idővel rendelkezik, csupán egy órával. A Gardena Sileno + akár 65 percig is működik, és egy órán belül újratöltődik. Ez a robot nagy teljesítményével és nagyon pontos munkájával a gyártó legmagasabb árkategóriájába tartozik. A programozható és három pengével felszerelt modell, megbízható munkát végez akkor is, ha nincs otthon. Az elegáns Gardena Sileno City 250 alacsonyabb árkategóriába tartozik, és három pengével is rendelkezik. Ennél a robotnál a vágási szélesség sokkal keskenyebb, 17 cm. A modell 60 perc elteltével feltöltődik és utána újabb 60 percig képes dolgozni. A robotot azonban nem arra tervezték, hogy egyedül hagyja. Ez a tény az esőérzékelők hiányával magyarázható. Ez a robot tehát nem tér vissza automatikusan a töltőállomásra. Ezért ezeket a tényezőket figyelembe kell venni a különféle robotok összehasonlításakor is, ha Gardena robotfűnyírót akar vásárolni.

Vásároljon Gardena robot fűnyírót - a modellek funkciói

A Gardena robotfűnyíróink nagyon hatékonyak és megfizethetők is. Mivel a "Gardena Sileno City 500" és a "Gardena Sileno City 250" modellek nagyon alacsony áron megvásárolhatók. Ha Gardena robot fűnyírót szeretne vásárolni, akkor az ár fontos szerepet játszik, egyszerűen azért, mert általában egy bizonyos árat a vásárló sem szeretne túllépni. Ennek a márkának a robotjai jó ár-érték arányban vannak. Tehát mielőtt vásárol, győződjön meg arról, hogy ismeri az egyes Gardena modellek tulajdonságait. A különböző árak a funkciókban is észrevehetők. Számos robotot az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül is vezérelhet. Ezek olyan modellek, amelyek gyakran esőérzékelőkkel vannak felszerelve, és ezért önállóan mennek a töltőállomáshoz.


KAPCSOLAT

Fel