TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/gardena-robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/gardena-robotfunyirok/
ᐅ Vásároljon GARDENA fűnyíró robotokat olcsón " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

GARDENA Robotfűnyírók

Vásároljon GARDENA robotfűnyírókat csúcsáron online áruházunkban

Bezárás
  • Rendezés

  • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Vásároljon Gardena robot fűnyírót - kiváló minőségű robot fűnyírók széles választéka

Vásároljon Gardena robot fűnyírót és élvezze szabadidejét, a fűnyírás helyett. A "Gardena" márka kiváló minőségű robotnyírók széles választékát kínálja kertjéhez. Minden robot megbízhatóan, pontosan és autonóm módon dolgozik. A Gardena robotok a legújabb technológiákkal vannak felszerelve, valamint pontosabban és jobban végzik a munkájukat, mint bármely ember egy hagyományos fűnyíróval. Sok időt takarít meg, és nem kell a hétvégét a fűnyírással töltenie. A fűnyírás az ingatlan méretétől függően sokáig tarthat. Függetlenül attól, hogy nagy vagy kicsi a pázsit - ha Gardena robotfűnyírót vásárol, akkor sokkal több szabadideje lesz. A kicsi Gardena robotok annyira csendesek, hogy a szomszéd észre sem veszi, amikor a robot elvégzi az Ön munkáját. Egy stresszes hét után a jövőben sokkal több időt vehet igénybe a kikapcsolódásra. Vagy felhasználhatja a megtakarított időt a családjára vagy a barátaira. A különböző modellek, a sokféle funkciónak köszönhetően lehetővé teszik, hogy pontosan kiválaszthassa az Önnek megfelelő robotot.

Vásároljon egy Gardena robotfűnyírót, és hagyja, hogy elvégezze Ön helyett a fűnyírást

Sok esetben egy kerttel ellátott házban vagy apartmanban nagy pázsit van. Ezáltal nagyon fontos az, hogy a pázsit megfelelően és rendszeresen le legyen vágva. A pázsit területétől függően, Ön is elvégezheti a fűnyírást vagy vásárolhat egy robotfűnyírót. Ezért ha egy robotfűnyírót vásárol, nem kell többé levágnia a füvet. A robotfűnyírók között azonban fontos különbségek vannak. Ezért mindig jó ötlet összehasonlítani az összes modellt. Néhány Gardena modell például rendkívül rövid töltési idővel rendelkezik, csupán egy órával. A Gardena Sileno + akár 65 percig is működik, és egy órán belül újratöltődik. Ez a robot nagy teljesítményével és nagyon pontos munkájával a gyártó legmagasabb árkategóriájába tartozik. A programozható és három pengével felszerelt modell, megbízható munkát végez akkor is, ha nincs otthon. Az elegáns Gardena Sileno City 250 alacsonyabb árkategóriába tartozik, és három pengével is rendelkezik. Ennél a robotnál a vágási szélesség sokkal keskenyebb, 17 cm. A modell 60 perc elteltével feltöltődik és utána újabb 60 percig képes dolgozni. A robotot azonban nem arra tervezték, hogy egyedül hagyja. Ez a tény az esőérzékelők hiányával magyarázható. Ez a robot tehát nem tér vissza automatikusan a töltőállomásra. Ezért ezeket a tényezőket figyelembe kell venni a különféle robotok összehasonlításakor is, ha Gardena robotfűnyírót akar vásárolni.

Vásároljon Gardena robot fűnyírót - a modellek funkciói

A Gardena robotfűnyíróink nagyon hatékonyak és megfizethetők is. Mivel a "Gardena Sileno City 500" és a "Gardena Sileno City 250" modellek nagyon alacsony áron megvásárolhatók. Ha Gardena robot fűnyírót szeretne vásárolni, akkor az ár fontos szerepet játszik, egyszerűen azért, mert általában egy bizonyos árat a vásárló sem szeretne túllépni. Ennek a márkának a robotjai jó ár-érték arányban vannak. Tehát mielőtt vásárol, győződjön meg arról, hogy ismeri az egyes Gardena modellek tulajdonságait. A különböző árak a funkciókban is észrevehetők. Számos robotot az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül is vezérelhet. Ezek olyan modellek, amelyek gyakran esőérzékelőkkel vannak felszerelve, és ezért önállóan mennek a töltőállomáshoz.