TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/husqvarna-robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/husqvarna-robotfunyirok/
ᐅ Husqvarna robotfűnyírók olcsón " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

 1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
 2. Egyszerű rendelési áttekintés
 3. Kényelmes adatkezelés
 4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Husqvarna Robotfűnyírók

Husqvarna Automower és komplett szettek kényelmes online rendelése

Bezárás
 • Rendezés

 • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Robotfűnyírók minden kertbe a Husqvarna gyártótól: Vásároljon online Automower készüléket, és élvezze a szabadidejét

A kézi fűnyírás már a múlté. A Husqvarna Automower-nek köszönhetően intelligens módon vághatja a füvet. A Husqvarna teljesen automatikus robotfűnyírói automatikusan vágják a füvet. Teljesen önállóan és hatékonyan dolgozik. A robotfűnyírók a modern fűnyíró generációt képviselik, és nem hiányozhatnak a kertben. Keresse meg a kertjéhez megfelelő Husqvarna robotfűnyírót online áruházunkban!

Ezért vásároljon nálunk Husqvarna robotfűnyírót!

 

A Roboexpert előnyei

 • 100% Alacsony ár
 • 5 év garancia
 • Ingyenes házhoz szállítás
Vásároljon most egy Husqvarna Automower-t
 
der husqvarna automower ist ein kraftvoller maehroboter

A nagyszerű Husqvarna Automower útmutató ✔️

Az alábbiakban megtudhatja az összes fontos információt a Husqvarna Automower-ről. Hogyan működnek, mire kell figyelni a telepítés során, a különböző Automower modellek és még sok más. A megfelelő, alacsony árú ajánlatok feljebb vannak.
Husqvarna robotfűnyíró tanácsadó!

✅ Hogyan működik egy Husqvarna Automower?

A Husqvarna Automower hatékony robotfűnyírógép, amely önállóan működik az Ön személyes beállításainak megfelelően. Az Ön által megadott kerti terület a robotfűnyíró munkaterületét jelenti. A Husqvarna különféle funkciókat fejlesztett ki ennek megfelelően, hogy a robot ne álljon meg összetett gyepeken és lejtőkön.

Függetlenül attól, hogy kis városi kert vagy kiterjedt zöldterület e - a sokoldalú Husqvarna Automower sorozat minden kerthez megfelelő robotot kínál. Felhívjuk figyelmét, hogy a különböző funkciók a modelltől függenek.

Több információ »

Akkumulátor és töltés

die husqvarna automower sind mit einem lithium-ionen akku ausgestattet

A Husqvarna Automower erőteljes lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. A robotházba integrált akkumulátor a típustól függően 2-10 Ah közötti energiát termel.
Ha a töltési szint alacsony, és az egyes intervallumok teljesítése után az Automower automatikusan visszahajt töltőállomására. Ez azt jelenti, hogy a Husqvarna robotfűnyíró a következő használatkor a teljes akkumulátor kapacitást ki tudja használni.

Tárgy és átjárás felismerés

die objekt- und passagenerkennung vereinfacht die navigation des automowers

Tárgyfelismeréssel az érzékeny érzékelők csökkentik a robot sebességét, amint akadályt észlelnek. Ütközés esetén az Automower kijavítja a haladási irányát és folytatja a fűnyírást.
Az automatikus járatérzékelésnek köszönhetően a robotfűnyíró elsajátítja a keskeny járatokat is. Szisztematikus vágásmintára változtat, és nem hagy csúnya vágási nyomokat.

Spirálfunkció

die spiralfunktion hilft bei unregelmaeßig bewachsenen rasenbereichen

Az egyenletes pázsit másik garanciája az Automower spirálvágási funkciója. Az egyenetlen növényzetű területek gyorsabb vágásához a kívánt magasságig a robotfűnyíró spirális vágási mintára vált. Az egyenetlenségeket azonnal kiigazítják. A megadott vágási magasság a gyep teljes területére vonatkozik.

GPS navigáció

die gps-navigation garantiert eine effizientes maehen

A Husqvarna Automower egy GPS rendszerrel van felszerelve, amellyel a robotfűnyíró a határoló vezeték alapján kertjének térképét elmenti. Ennek eredményeként az Automower emlékszik a már levágott gyepterületekre, és szükség esetén a vágást módosítja.
A GPS-sel támogatott navigáció garantálja a robot hatékony működését, így egyetlen rész sem marad ki. Az egyenletes vágási eredmény előnyeit élvezheti.

Vágási magasság beállítás

die schnitthoehe des automowers ist verstellbar

Míg a Husqvarna robotfűnyírókon a vágási szélesség rögzítve van, a vágási magasságot tetszés szerint beállíthatja. Függetlenül attól, hogy rövid vagy magas fű, a kertben beállíthatja a vágási magasságot. A kiválasztott Automower modelltől függően rendelkezésre áll egy bizonyos vágási magasság tartomány, amelyből kiválaszthatja a gyepének megfelelő vágási magasságot. A vágási magasság manuálisan beállítható a kijelzőn, a forgatógombbal vagy az alkalmazásban.

Biztonság és lopásvédelem

die husqvarna automower sind mit sicherheits- und diebstahlfunktionen ausgestattet

Az Automower dőlés és emelő érzékelőkkel van ellátva, amelyek megvédik Önt az éles pengéktől. Amint a robotfűnyíró felemelik, a vágótárcsa leáll. Ezenkívül a riasztó, csak akkor áll le, ha egy termékspecifikus PIN-kódot beír. A műveletet csak a helyes PIN megadása után lehet folytatni. Bizonyos Husqvarna modelleknél GPS lopásgátló is rendelkezésre áll. Lopás esetén nyomon követheti robotja helyét világszerte.✅ Mikor és meddig dolgozik egy Husqvarna Automower?

Egyéni fűnyírási idők

Ön dönti el, hogy melyik napon aktív a Husqvarna robotfűnyírója. Ez magában foglalja az Automower egyedi fűnyírási tervének elkészítését, mint a Husqvarna robot alapbeállításainak egyikét.

Természetesen bármikor megváltoztathatja a fűnyírási tervet és hozzáigazíthatja a terveihez. Tehát, ha nincs otthon, vagy spontán látogatója van, mindig tökéletesen vágott gyepre számíthat.

die maehzeiten des husqvarna automower sind individuell einstellbar

Időjárás időzítő

A fűnyírási terven felül a Husqvarna robotfűnyíró a gyep tényleges fűnövekedésén alapszik. A fűnyírási tervet az időjárási viszonyoktól és az ebből eredő gyepnövekedéstől függően módosítja.

Az időjárással kapcsolatban az Automower mindent figyelembe vesz, mivel esőben vagy a napsütésben megbízhatóan vág a megadott időpontoknak megfelelően.

der wettertimer des automowers korrigiert den maehplan in abhaengigkeit zum graswachstum

Meggyőzte a Husqvarna Automower?

Akkor most rendelje meg az új kertészeti segédeszközét!

Vásárolja meg most az Automower-t

✅ Melyik Automower alkalmas a kertemhez?

A 100, 300, 400, 500 és az X-Line segítségével a Husqvarna különböző Automower modellsorozatokat kínál, amelyek a különböző kertméreteken és azok összetettségén alapulnak. Tehát ha robotfűnyíró beszerzésén gondolkodik, akkor mindenekelőtt nézze meg kertje méretét és tulajdonságát. A következő modellek közül választhat, a gyep területétől és állapotától függően.

Automower 100-as sorozat

A 100-as sorozatú Husqvarna robotfűnyírók a gyártó legkisebb robotjai. Ajánlott kicsi, nyílt kerttel rendelkező, akadályok és lejtők nélküli házak tulajdonosainak. A legfeljebb 600 m²-es laposkertek sem jelentenek problémát a mozgékony robotfűnyírók számára, és szélesebb járatokban is használhatók.
A 100-as sorozatú robotfűnyíró a Husqvarna Automower 105.

Automower 300-as sorozat

A 300-as sorozat modelljeivel jó robotot választ, ha kicsi és közepes méretű kertje van. A kompaktabb kialakítás ellenére a szabad mozgás mintáján alapuló megbízható eredmény előnyeit élvezi. A terület kapacitása modelltől függően 600-1 600 m² között van. Ezenkívül a 300-as sorozatú robotfűnyírók akár 40%-os lejtőket is el tudnak sajátítani. A modellek:

Automower 400-as sorozat

A 400-as sorozatú Automower ajánlott nagy és összetett kertekhez. A robotfűnyírók nagy területi lefedettséggel és intelligens vágási technológiával rendelkeznek.
A munkaképesség 2200-5000 m² között van, a 45%-os lejtő is gyerekjáték a robotfűnyíró számára. A következő Automowerek tartoznak ebbe a kategóriába:

Automower 500-as sorozat

Az 500-as sorozatú Husqvarna robotok a professzionális eszközök közé tartoznak, amelyeket elsősorban kereskedelmi célokra használnak. Az eszközök alapfelszereltségként GPS lopásérzékelővel vannak felszerelve, és gondoskodnak a rendes megjelenésről a nyilvános zöldterületeken. A modellek:

 • Husqvarna Automower 520
 • Husqvarna Automower 535 AWD (Összkerékhajtású modell maximális 70%-os lejtéssel)
 • Husqvarna Automower 550

Automower X-Line

A Husqvarna X-Line Automower a prémium modell és a csúcskategóriás felszereltség előnyeit biztosítja. Ezeknek a robotfűnyíróknak tipikus X-Line jellemzői vannak, amelyek megtalálhatók a 300 és 400 sorozat modelljeiben. A Premium X-Line sorozatnak köszönhetően a saját kertjében is élvezheti a professzionális modell előnyeit. Az X-Line robotfűnyírók védjegyei az integrált GPS lopáskövetés, a ház stílusos X-Line kialakítása, LED fényszórók, gumi ütközésvédelem.
Ezek az X-Line modellek:


die husqvarna xline umfasst die premium modelle der automower


Husqvarna Automower 550 EPOS

Az Automower 550 EPOS-al a Husqvarna újítást indított a robotfűnyíró technológia jövőjéhez. A műhold által támogatott megoldás rögzíti a zöld terület virtuális határát, és elsősorban kereskedelmi célú vagy nyilvános zöldterületekhez ajánlott, legfeljebb 5000 m²-ig.

A területet a Husqvarna Automower alkalmazásvezérlő szkenneli és határozza meg. Igény szerint hozzáadható és különálló területekre osztható. A határoló vezeték nem szükséges , mivel az állomás egy műholdas navigációs rendszerrel működik, amelynek információit elküldi az Automower 550 EPOS-nak hogy átirányítsák.

A Husqvarna EPOS rendszer


✅ Mi az Automower Connect / Automower Connect @ Home?

A Husqvarna alkalmazásvezérlő Automower Connect funkcióval teljes mértékben ellenőrizheti robotfűnyíróját. A mobil adatkommunikáción keresztül indítási, leállítási és parkolási parancsokat küld, és folyamatosan szem előtt tarthatja a fűnyírást. Az alkalmazáson keresztül megkapja a jelenlegi helyzetet és a riasztási jeleket.
Az Automower Connect modul az Automower 520, 550 és az egész X-Line sorozat alapfelszerelésének része. Opcionálisan utólag is felszerelhető a fennmaradó Husqvarna robotfűnyírókhoz. Ezenkívül lehetséges a praktikus hangvezérlés az intelligens otthoni rendszereken keresztül.
A Bluetooth kommunikáció Automower Connect @ Home segítségével a Husqvarna Automower alkalmazással 10 m-es távolságon belül kommunikálhat robotjával. Ez a 300, 400 és 500 sorozatban található összes gyeprobot alapfelszerelésének része.


das husqvarna automower connect ermoeglicht die steuerung des maehroboters per app
✅ Hogyan telepíthetem a Husqvarna Automower-t?

A Husqvarna robotfűnyíró üzembe helyezéséhez telepítésre és a terület elrendezésére van szükség. Megfelelő határoló vezetékkel behatárolhatja a vágni kívánt gyepet. A terület a töltőállomással kezdődik és ér véget. A határoló vezeték létrehoz egy mágneses teret, amelyet a robotfűnyíró használ a tájoláshoz. A kábelt megfelelő távolságban kell lefektetni a körülhatárolt akadályoktól. Ehhez hasznos egy praktikus távolságmérőre van szükség.
Ezenkívül a kábelnek nem szabad lebegnie a talaj felett, hanem laposan kell feküdnie a gyepen. A szegek segítségével rögzítheti a kábelt.

Figyelem: Ha a gyepét szellőztetni szeretné, akkor a határoló vezetéket a föld alá kell rakni. Könnyedén lefektetheti a kábelt a gyepszegély segítségével.

Több információ »


A telepítő készletekkel a Husqvarna megfelelő csomagot kínál, amellyel Ön maga is elvégezheti a telepítést. Megkapja a szükséges kiegészítőket, beleértve a kertméretéhez tartozó határoló vezetéket és szegeket. A gyepterülettől függően három különböző telepítési készlet közül választhat:

Telepítő készlet S

das installationskit s eignet sich fuer kleine gaerten

A kis telepítő készlet (S) alkalmas kisebb kertekhez, legfeljebb 800 m²-ig, vagy összetett kertekhez, legfeljebb 400 m²-ig.

Telepítő készlet M

das installationskit m empfiehlt sich bei mittelgroßen gaerten

A közepes telepítő készlet (M) ajánlott közepes méretű kertekhez legfeljebb 2000 m²-ig vagy összetett kertekhez legfeljebb 1000 m²-ig.

Telepítő készlet L

das installationskit l eignet sich fuer große gaerten

A nagy telepítő készlet (L) alkalmas nagyméretű kertekhez akár 5000 m²-ig vagy összetett kertekhez 2500 m²-ig.


A Husqvarna cég

Ha robotfűnyírót vásárol a Husqvarna gyártótól, akkor innovatív technológiájú eszközt kap, amely a világ egyik a legjobb robotfűnyírói közé tartozik. A svéd vállalat 1995 óta az intelligens funkciókkal és nagy teljesítményű robotfűnyírók egyik vezető gyártója. Függetlenül attól, hogy egy kis városi kert, nagy kert. Összkerékhajtás lejtőkhöz vagy keskeny átjárókhoz - a kínálat különböző modelleket tartalmaz a különböző követelményeknek.
A Husqvarna Csoport magában foglalja a GARDENA gyártót is. Ha szükséges, összekapcsolhatja a GARDENA öntözőrendszert az Automower robotfűnyíróval, hogy a kert karbantartása tökéletesen koordinált legyen.


husqvarna gehoert zu den erfolgreichsten herstellern fuer maehroboter


Itt az ideje egy svéd piacvezető Automower-nek?

Akkor rendelje meg a számára legmegfelelőbb Husqvarna Automower-t!

Az összes Husqvarna Automower összefoglalva⏩ Mennyibe kerül egy Husqvarna robotfűnyíró és hol lehet olcsón megvásárolni?

ᐅ A Husqvarna robotfűnyírók különböző modelljeinek árai változnak. Az ártartomány 250 ezer és 1,5 millio forint között mozog, a robotfűnyíró méretétől és teljesítményétől függően. A szezon, valamint a piaci helyzet is befolyásolja az árat.

A Roboexpert online áruházban számos Automower modellt kaphat, különböző kertméretekhez, abszolút alacsony áron ✦!

✅ 100% Alacsony ár
✅ Ingyenes szállítás
✅ 5 év garancia

Több információ »

⏩ Milyen mélyre kell fektetni a Husqvarna Automower határoló vezetékét?

✅ Az, a határoló vezetékét milyen mélyre kell fektetni, attól függ, hogy szeretné-e szellőztetni a füvet. Ha rendszeresen szellőztetni akarja, akkor a határolóvezetéknek 5-10 cm-el a talaj alatt kell lennie.
Ez biztosítja, hogy a vezeték ne sérüljön meg a szellőztetés során.

✅ Ha nem akar szellőztetni, akkor a vezetéket rögzítheti a földre aszegek segítségével. Ez idővel együtt nő. Ezenkívül a kés úgy van rögzítve, hogy a legrövidebb vágási magasságban sem érintkezik a kábellel, amint a robotfűnyíró áthajt rajta.

Több információ »

⏩ Mikor kell cserélni a Husqvarna Automower késeit, és melyek a megfelelő pengék?

✅ Mint minden kés, egy Husqvarna Automower robotfűnyíró penge is eltompul egy idő után. A kopásnál meghatározó az intervallumok száma és az intenzitás, ezért hasznos a kés élességének rendszeres ellenőrzése.

✅ Általában a Husqvarna gyártó javasolja a kés élességének ellenőrzését 1-2 havonta, különösen, ha a vágási eredmény szabálytalan. A kések cseréjekor mindenképpen kövesse a biztonságos eljárást.

Több információ »

⏩ Milyen gyakran dolgozik a Husqvarna Automower?

✅ A robotfűnyíró felszerelésekor az intuitív LCD kijelzőn keresztül egyidejűleg egyéni kívánságainak megfelelően elkészít egy tervet. Tehát meghatározhatja, hogy mikor dolgozzon a robotfűnyíró.

✅ Ahhoz, hogy kertje zöld maradjon, a gyepét naponta kell vágni. Ennek oka a robotfűnyíró által alkalmazott mulcsozási elv, ahol a frissen vágott fűszálak természetes műtrágyaként szolgálnak. Amint a robot a gyep felett mozog, a levágott fűszálak a földre hullanak. Mivel ez a vágott fű nagyon finom, a robotfűnyírót gyakrabban kell használni, mint a hagyományos fűnyírókat.

Több információ »

⏩ Hogyan működik a Husqvarna Automower Connect?

✅ Az Automower Connect egy mobil adatkommunikáció a Husqvarna alkalmazás és a robotfűnyíró között. Ez lehetővé teszi a távirányítást és üzenetek fogadását bárhonnan.

A fűnyírási terv az alkalmazáson keresztül is módosítható. Tehát, ha a kanapén ül, és be akarja indítani a Husqvarna robotfűnyírót, egyszerűen küldje el a megfelelő parancsot okostelefonján keresztül.

✅ A robot megbízhatóan elhagyja a Husqvarna töltőállomást, és elkezdi vágni a füvet. Lopás esetén nyomon követheti a robotfűnyírót a GPS modullal.

✅ A Connect funkció további pluszpontja a szinkronizálás a GARDENA smart rendszerrel.

Több információ »

⏩ Mikor kell téliesíteni a Husqvarna Automower-t?

✅ Annak érdekében, hogy robotfűnyírójának érzékeny elektronikája ne sérüljön meg, télire kell eltennie robotfűnyíróját. Ezért célszerű a gyepet utoljára október végén vágni, mivel ettől az évszaktól leáll a fű növekedése.

✅ Mielőtt a robotot fűtött és száraz helyre tenné, meg kell tisztítani és az akkumulátort kellően fel kell tölteni. A lítium-ion akkumulátor teljes lemerülése negatívan befolyásolja az élettartamot, ezért az akkumulátort a téli szünetben is fel kell tölteni. Ideális a 75-90%-os akkumulátor töltöttségi szint. A garázst és a töltőállomást is le kell szerelni. Fontos a nyitott kábelvégek szigetelése is, hogy nedvesség ne hatoljon be. Alternatív megoldásként javasoljuk a Husqvarna téli védelmét a Husqvarna védődobozt.

✅ Az 5 éves robotfűnyíró garancia garantálásához évente el kell küldenie Husqvarna Automower készülékét a Roboexpert szakkereskedéshez. Kínálunk sokféle téli ellenőrzési csomagot minden Automowerhez. Tudjon meg többet rólunk!

Több információ »

⏩ Milyen kiegészítők vannak a Husqvarna Automower számára?

✅ Számos Husqvarna kiegészítő található a Husqvarna Automower számára, beleértve a késeket, fali akasztókat, a Husqvarna Tisztító- és ápolódoboz, terepjáró kerekek, garázsok a robotfűnyíró töltőállomásához és kivehető fedelek.

✅ A Husqvarna Automower Connect Modul utólag is felszerelhető robotfűnyíróba.

Több információ »

A megfelelő Automower várja Önt!

Találja meg most a kertjéhez megfelelő Husqvarna Automower-t.

Az összes Husqvarna robotfűnyíró

⏩ Van még kérdése a robotfűnyírókkal kapcsolatban?

Alacsony árú ajánlatokkal és tanácsokkal rendelkező robotfűnyíró kategóriánkban megválaszoljuk a robotfűnyírókkal kapcsolatos összes általánosan fontos kérdést. Mint például:

 • Mi az a robotfűnyíró?
 • Hogyan működik egy robotfűnyíró?
 • Melyik robotfűnyírók a legjobbak?
 • Milyen márkájú robotfűnyírók vannak?
 • stb.
A robotfűnyíró ajánlatokhoz és tanácsokhoz