TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/robomow-robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/robomow-robotfunyirok/
ᐅ Robomow robotfűnyírók olcsón " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Robomow Robotfűnyírók

Vásároljon Robomow robotfűnyírókat a legjobb áron a webáruházban

Bezárás
  • Rendezés

  • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Vásároljon Robomow robot fűnyírókat a Roboexpert online áruházából - több szabadidő a megbízható fűnyíró robotoknak köszönhetően

Vásároljon Robomow robot fűnyírókat, Ezek a robot fűnyírók praktikusak és biztosítják a rendszeres fűnyírást, valamint még a nehezen megközelíthető helyeken is levágják a füvet, amelyeket eddig nem tudott elérni egy hagyományos fűnyíróval. A legújabb technológiák garantálják, hogy a pázsit mindig tökéletes állapotban legyen. Ha robot fűnyírót vásárol, akkor sok előnyét élvezheti. A Robomow fűnyíró robotoknak alacsony zajszintje van, ami azt jelenti, hogy lehetővé teszi ezeknek a robot fűnyíróknak éjszakai működését is. A rossz időjárás sem jelent problémát, nem kell aggódnia, mert minden robot esőérzékelővel van felszerelve. Online áruházunkban összesen hat Robomow robot fűnyíró modell található, amelyek mindegyike különböző műszaki adatokkal rendelkezik. Különböző árkategóriák közül is választhat. A robot használatához nincs szükség különösebb ismeretekre.

Vásároljon Robomow robot fűnyírókat - nagy hatékonyság alacsony ár mellett

A Robomow sorozat modelljeiben különféle árkategóriákat talál. Legolcsóbb modellünk a Robomow RX12u. Legfeljebb 250 m²-ig vágja le a pázsitot. Gyors indítógombbal rendelkezik, amely nagyban leegyszerűsíti a gép működését. A robot nagyon praktikus funkciója az, hogy ha az akkumulátor lemerül, automatikusan visszatér a töltőállomásába anélkül, hogy Önnek aggódnia kellene. Mindössze 64 dB zajszintel nagyon csendes és vasárnap, valamint ünnepnapokon is probléma nélkül használható. Ha a kertjében többé-kevésbé meredek lejtők vannak, a robot azokat is képes megoldani. A gép akár 15%-os lejtőket is képes levágni. A szűk helyeken történő fűnyírás sem jelent problémát a robot számára. Természetesen a vágási magasságot az igényeihez is igazíthatja. Szinte ugyanabban az árkategóriában a Robomow RX20u is megtalálható. Csak kicsivel drágább, mint a Robomow RX12u, de nagyon jó teljesítményt kínál. Kapacitása a kertterület szempontjából 300m². A robot használata szintén nagyon egyszerű. A programozás után a robot akár 120 percet is dolgozhat. Tehát ha Robomow robot fűnyírót szeretne vásárolni, akkor ezek a modellek tökéletesen megfelelhetnek az Ön számára.

Meggyőző Robomow robot fűnyírók - nagy teljesítmény a több szabadidőért

A kert méretétől függően érdemes alaposabban áttekinteni a "Robomow" sorozatú modelleket. Mivel a legolcsóbb modellek teljesítménye gyakran nem elegendő ahhoz, hogy az egész kertet egyenletesen vágja le. Lehet, hogy a Robomow RC304u készülékhez kissé több energiára van szüksége. A fűnyírásra tervezett pengékkel akár 500 m²-es területet is le tud vágni, ezért a terület szempontjából jobb a legolcsóbb modellekhez képest. A robot zajszintje csak 64 dB, ezért könnyen üzembe helyezhető éjjel-nappal. A pázsit vágási magasságát néhány pillanat alatt könnyen beállíthatja. 15 és 60 mm közötti magasság lehetséges. Ezenkívül a robot fűnyíró beépített esőérzékelővel van ellátva, amelyet az időjárási viszonyok szerint aktiválnak, és nem engedi a robotnak folytatni a munkát, amíg az időjárási körülmények nem javultak. Irányíthatja robotfűnyíróját az okostelefonon található alkalmazás segítségével is. A különböző vágási időközöket is nagyon egyszerűen beállíthatja az alkalmazáson keresztül.

Kevés erőfeszítés egy gondozott pázsit eléréséhez

Ha egy igazán nagy teljesítményű modellt szeretne a kertjéhez, akkor megvásárolhatja a Robomow RC308u készüléket. Ez a modell sok funkcióval rendelkezik és nagyon alacsony fogyasztású. Mindössze 14 kWh-t fogyaszt havonta. Nem kell attól tartania, hogy az eszközt ellopják vagy illetéktelen személyek használják. Könnyen hozzárendelhet egy PIN-kódot a robothoz, hogy a család egyes tagjai és önmaga hozzáférhessen ahhoz. Ezenkívül ez a modell az okostelefonon lévő alkalmazással is könnyen vezérelhető. Arra is használhatja ezt az alkalmazást, hogy bármikor segítséget kapjon, ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel. A Robomow RC304u-hoz képest ez a modell, akár egy 800m²-es területet is képes levágni és az ára csak egy picivel magasabb. Még az alkatrészek is könnyen cserélhetők, így nem kell aggódnia, ha valamelyik alkatrész elhasználódik. A Robomow RC308u-nak nincs lejtőproblémája. 35%-os lejtőket is képes megoldani. Ön valószínűleg azon gondolkodik, vajon biztonságos-e akkor is a robot, ha gyermekei a kertben játszanak. Különösen a kisgyerekek nincsenek tisztában az eszközök veszélyeivel. Megnyugtathatjuk Önt, hogy ha a robot felemelkedik a talajról, a biztonsági rendszer azonnal leállítja a pengét.

Vásárolja meg a Robomow robotfűnyíróját, és használja bölcsen az idejét

Ha egy kiváló minőségű robotfűnyírót szeretne vásárolni, akkor Önnek ajánljuk a Robomow RS615u készüléket. Ez a modell messze a legerősebb a "Robomow" sorozatban, ezért ára nagyon különbözik a többi modellétől. A teljesítmény szintén jóval nagyobb a többi Robomow készülékhez képest. Mivel ez a modell lehetővé teszi, hogy akár egy 3000 m²-es területet is le tudjon vágni. A robotba integrált speciális SmartMow navigáció felelős az önálló és következetes vágásért, bármilyen helyzetben is legyen. A robot így önállóan tervezi a munka szakaszát, miközben Ön pihenhet és lazíthat. Ha úgy dönt, hogy megveszi a Robomow RS615u készüléket, akkor sokkal több szabadideje lesz, mint eddig!