TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/stihl-robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/stihl-robotfunyirok/
ᐅ Vásároljon STIHL iMOW robotfűnyírókat " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

STIHL Robotfűnyírók

Vásároljon STIHL iMOW RMI robotfűnyírókat csúcsáron webáruházunkban

Bezárás
  • Rendezés

  • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Könnyűvé tett gyepápolás - vásároljon STIHL iMOW robotfűnyírót online, és élvezze az előnyöket!

A kert tulajdonosai tudják, hogy a fűnyírás mennyire időigényes. Ennek ellenére nem sok ember akar füvet nyírni. A STIHL iMOW robotfűnyíró segítségével hátradőlhet és ellazulhat, és hagyhatja, hogy az intelligens kerti segítő végezze el a munkát. Az intelligens robotfűnyírók a fűnyírók modern generációja. Bemutatjuk a STIHL iMOW-kat, és megmutatjuk az előnyeit!

STIHL iMOW robotfűnyíró útmutató

STIHL iMOW im Überblick

A STIHL akkumulátoros iMOW robotfűnyírói az innovatív kerttechnika kiemelkedő példái. Ezek a környezetbarát és csendes alternatívák a klasszikus fűnyírók számára. A praktikus robotfűnyírók teljesen automatikusan vágják a meghatározott kertterületet, és nem állnak meg egyenetlen terepek előtt. A munka elvégzése után a STIHL robotfűnyíró visszatér a dokkolóra. Az iMOW az akkumulátort a következő használatra tölti fel, így bármikor készen áll a használatra, ha szeretné.

Duplán csiszolt kések

A kiváló minőségű mulcsozó kések duplán csiszoltak és biztosítják a gyep pontos vágását. Ha működés közben felemeli az iMOW-t, a kések automatikusan leállnak.

Duplan csiszolt kesek

Egyenetlen terep

Az "okos és gyors" mottóhoz híven a sebesség alkalmazkodik a színátmenethez az Adaptive Slope Speed ​​funkciónak köszönhetően. A robot még a 45%-os lejtőket is képes kezelni. Egyenetlen terep

Intelligens érzékelők

Az intelligens érzékelők észlelik az akadályokat a kertben. Az iMOW robotfűnyíró önállóan megkerüli őket. A mozgatható motorháztető a belső vezérlőpultot is védi. Intelligens erzekelok

Időjárásálló

Az iMOW-nak nem lesznek nedvesek a lábai - esőben is gond nélkül vághatja a füvet. Az aktív esőérzékelők segítségével meg tudja határozni, hogy mikor dolgozzon a robot. Idojarasallo

Érdekli egy iMOW?

A Roboexpertnél megtalálja a STIHL iMOW robotfűnyírókat alacsony áron! Használja ki további szolgáltatásainkat!

A STIHL iMOW áttekintéshez

STIHL iMOW Előkészületek

A vonzó áron kínált, kiváló minőségű kerti szerszámok széles választékán túl, mint kompetens STIHL-kereskedő, a hitelesített roboexpert szerelési és telepítési szolgáltatást kínáljuk Önnek. Ha azonban a telepítést saját maga kívánja elvégezni, kérjük, vegye figyelembe a következőket:

Előkészületek

A STIHL az iMOW telepítése előtt 4-5 cm-es gyepmagasságot és nagyon száraz talajban öntözést javasol. Az iMOW-nak megfelelő S vagy L méretű szerelőkészlet mellett a kezelési útmutatónak és a gyorsindítási útmutatónak is kéznél kell lennie. Ezenkívül egy darab papíron és egy tollon kívül a következő szerszámokra lesz szüksége: kalapács, kombinált fogó és drótcsiszoló.

1. lépés: az alaprajz

A kert alaprajzának segítségével meghatározhatja a kívánt helyet a dokkolóállomás későbbi felszereléséhez. Meg kell rajzolnia a kerületi huzal menetét és a hozzá kapcsolt területet is. Fontos, hogy a határoló huzalt ne keresztben helyezze el.

2. lépés: az alapbeállítások

Az iMOW telepítő asszisztens egyszerűen használható, és segít az első telepítésben. Az összes telepítési beállítást és parancsot a robotfűnyíró tetején található LCD kijelző segítségével lehet elvégezni.

Kijelzo

3. lépés: a dokkolóállomás telepítése

Az iMOW dokkolóállomása olyan, mint egy autó garázsa. Ez a fűnyírási művelet kezdő- és végpontja. A megfelelő hely kiválasztásakor az udvaron több tényező is szerepet játszik. Keressen egy árnyékos helyet a vágási terület szélén, sík felülettel. A töltőállomástól jobbra és balra legalább 60 cm távolságnak kell lennie. A falak mellett 88 cm távolság érvényes. Ez lehetővé teszi, hogy az iMOW robotfűnyíró bármelyik oldalról dokkolhasson.
Az tápforrás legfeljebb 10 méterre lehet. A mellékelt csapok az alaplemez rögzítésére szolgálnak. A tápkábelt ezután a mellékelt kábelvezetőn keresztül kell elvezetni, és a vágási területen kívül kell futnia. Amint a dokkolóállomás áramellátásba kerül, a felső panelen lévő LED-kijelző pirosan világít.

dokkolo

4. lépés: a határoló vezeték

A határoló vezeték a gyep vágási területét vonja be. A dokkoló állomás jelöli a fektetés kezdőpontját, a határoló huzalt az alaplapon lévő vezeték kimenetéhez rögzítheti. Ettől a ponttól a huzalt derékszögben kell rögzíteni a dokkoló állomáshoz. Amint lefektette a vezetéket az elrendezése alapján, meg kell tartania a 28 cm távolságot a határ és a gyep széle között. 1 m távolsággal a határoló vezeték praktikus rögzítő, szegei teljesen a talajba rögzíthetők.

Így telepítheti a határoló huzalt

STIHL iMOW telepítő csomag

Fontos: Az üzembe helyezéshez telepítő csomagra van szükség. Nálunk megtalálja!

STIHL Telepítő csomag S STIHL Telepítő csomag L

STIHL iMOW Kezelés

A STIHL iMOW robotfűnyíró intelligens vágási tervet hoz létre az optimális eredmény érdekében. Tehát támaszkodhat az intelligens kerti segítő rendszeres segítségére. A praktikus iMOW robotfűnyíró alkalmazás segítségével (típustól függően) rugalmasan irányíthatja a munkafolyamatokat otthonról vagy útközben. Ezen felül előhívhatja a teljesítményadatokat vagy a karbantartási információkat. Egyéni igényeitől függően hozzáadhatja a munkaidőt és ellenőrizheti őket. A lítium-ion akkumulátor megbízható akkumulátor-élettartamot garantál, így iMOW-ját heti 15-20 órában lehet használni. 15, 20 és 60 mm közötti vágási magasság-beállítás közül választhat.

STIHL iMOW modellek

A STIHL robotfűnyírók kínálatában megtalálható az RMI sorozat és a VIKING iMOWs. Az RMI sorozat az iMOW 4 és az iMOW 6 modellekből áll, mint például az RMI 422 P és az RMI 623. A különböző verziók alkalmazásvezérléssel, hangparancsokkal vagy intelligens otthoni rendszerekkel vannak felszerelve. A megfelelő iMOW kiválasztásakor alapvetően figyelembe kell venni a gyep méretét. Az iMOW 4 modellek a STIHL kisebb iMOW-i közé tartoznak. Területük legfeljebb 1700 négyzetméter. Az iMOW 6 modellek igényesebb, legfeljebb 5000 négyzetméteres pázsitokon használhatók. A VIKING gyártó 1992 óta a STIHL vállalatcsoport része. Az eszközöket 2019 óta kizárólag STIHL márkanév alatt árusítják. A VIKING gyártó 1992 óta a STIHL vállalatcsoport része. Az eszközöket 2019 óta kizárólag STIHL márkanév alatt árusítják.

Rmi422p iMow RMI 422 P
Rmi632p iMow RMI 632 P

STIHL iMOW GYIK

Van még kérdése a STIHL iMOW robotfűnyírókkal kapcsolatban?
A GYIK segíthet Önnek! Ha nem, forduljon hozzánk bizalommal!

⏩Hogyan működik egy STIHL robotfűnyíró?

A STIHL iMOW robotfűnyírók teljesen automatikus robotfűnyírók, amelyek gondoskodnak a fű gondozásáról az intelligens technológiával. Alján két kétélű kés található, amelyek 20–60 cm magasságig levágják a füvet. Kiválaszthatja egyéni kívánt magasságát.

Az iMOW telepített dokkolója vezérlőközpontként szolgál. Jeleket küld a lefektetett határvezetéken keresztül, amelyeket az iMOW feldolgoz. Ezekkel a jelekkel a robot felismeri és feldolgozza a területet.

Több információ »

⏩ Milyen különböző STIHL robotfűnyíró modellek léteznek?

Itt találja meg az összes STIHL robotfűnyírót:

Hogy melyik modell illik a kertjéhez, az a terület méretétől és sajátosságától függ. Tudjon meg többet itt!

» A STIHL robotfűnyíró online áruházba

⏩ Az iMOW robotfűnyíró rendelkezik lopásvédelemmel?

Ha az iMOW-t 10 másodpercnél hosszabb ideig emeli a fogantyún, akkor biztonsági PIN-kódot kér a robot. Lopás esetén, hogy egy percen belül nem írják be a helyes PIN-kódot, az iMOW automatikus rendszere kikapcsol. Ezenkívül bekapcsol egy riasztó.

Az iMOW robotfűnyíróknak három további biztonsági szintje van, amelyeket beállíthat:


alacsony: A robotfűnyíró és a dokkolóegység közötti kommunikáció aktív. PIN kódot kér, hogy a gyári beállításokat ne lehessen akaratlanul visszaállítani.
közepes: Visszaállítási zár + időzár. Ha valaki megpróbál megváltoztatni egy beállítást, akkor PIN-kódot is kér, ha egy hónapnál hosszabb ideig nem adott meg PIN-kódot.
magas: Visszaállítási zár, időzár + állandó PIN lekérdezés. Függetlenül attól, hogy a mikor kérte (biztonsági szintű közegben) utoljára a PIN-kódot, a PIN-kódot minden alkalommal meg kell adnia, amikor módosítja a beállításokat.

Az MI 422 PC, RMI 422 PC, MI 632 C, MI 632 PC, RMI 632 C és RMI 632 PC szintén rendelkezik GPS védelemmel. Ha ez aktiválva van, a robotfűnyíró tulajdonosát az alkalmazáson keresztül tájékoztatja, amint elindítja a mentett területen kívül. 

Több információ »

Meggyőzte a STIHL robotfűnyíró?

Vessen egy pillantást a STIHL termékpalettájára, és keresse meg személyes robotfűnyíróját!

Az összes STIHL robotfűnyíró megtekintése