TESThttps://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/wolf-garten-robotfunyirok/
https://www.roboexpert.hu/robotfunyirok/wolf-garten-robotfunyirok/
ᐅ Vásároljon Wolf Garden Loopo robotfűnyírókat " ÚJ | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Wolf Garten Robotfűnyírók

Vásároljon Wolf Garten Loopo robotfűnyírót a legjobb áron online áruházunkban

Bezárás
  • Rendezés

  • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Vásároljon Wolf Garten Loopo robotfűnyírókat a Roboexpert online áruházból - a kerti segítők több szabadidőt teremtenek az Ön számára

Manapság sok embernek nagyon kevés a szabadideje. A rendelkezésre álló szabadidőből a házban és a kertben végzett munka sok időt vesz igénybe. A megoldás egyszerű, vásároljon egy Wolf Garten robotfűnyírót, amely elvégzi a fűnyírást Ön helyett. Online üzletünkben nagyon sok kiváló minőségű, intelligens és automatikusan működő robotot talál. A klasszikus fűnyíróval szemben a Wolf Garten Loopo előnye, kétségtelenül a hatékonyság és az időtakarékosság. A sorozat egyes modelljei nem csak intuitív módon működnek, hanem családbarátok is. Az alacsony zajszint nagyon hasznos, így a robot fűnyíró egyáltalán nem bosszantó, ezért esténként könnyedén elvégezheti a munkáját. A Wolf Garten robotfűnyírói rugalmasan használhatók.

A vágási rendszer rendkívül nagy teljesítményű és rugalmas, így még a nagy területek is könnyedén kezelhetőek. A praktikus alkalmazásnak köszönhetően, amely bármilyen okostelefonra ingyen telepíthető, a robot fűnyíró távolról bármikor vezérelhető. Ugyanakkor távoli diagnózist is el lehet indítani, hogy lekérdezze a jelenlegi helyzetét, és megnézhesse, hol van jelenleg a robot fűnyíró.

Robotfűnyírók és a pázsit előnyei

A robot fűnyíró számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fűnyíróval szemben. Különösen fontos szempont a környezeti hatás. Nem bocsát ki szennyező anyagokat, és nem fogyaszt sok energiát. Nincs szükség olajra vagy benzinre, csak egy működő aljzatra, hogy az akkumulátor mindig teljesen feltöltődjön. Az energiafogyasztás azonban nagyon alacsony, tehát alig észrevehető a következő számlázáskor. A pozitív környezeti szempont mellett a robot fűnyírókat óriási időmegtakarítás jellemzi. A szabadidő szempont hirtelen ismét jelentős szerepet játszik, mivel a fűnyírást teljesen automatikusan a robot fűnyíró végzi. A programozás után a fűnyíró teljesen önállóan működik.

Ha Wolf Garten Loopo robotfűnyírót szeretne vásárolni , akkor csak dőljön hátra és nézze, ahogy a kis robotfűnyíró elvégzi Ön helyett a fűnyírást. Míg a vezetékes vagy az elektromos fűnyíró hihetetlenül hangos, a robot fűnyíró rendkívül csendesen működik. Általában a hangereje 50 és 60 dB között van, így a pázsit gondozását hétvégén vagy este is probléma nélkül lehet elvégezni. A szomszédokat sem zavarja. Aki rendszeresen nyírja a füvet, az tudja, hogy a fűnyírás önmagában nem elegendő, mivel a pázsit vágását is figyelembe kell venni.

A hagyományos fűnyírók általában olyan fűgyűjtővel rendelkeznek, amelyek elnyelik a lenyírt füvet. Ezt a gyű jtőjét rendszeresen ki kell üríteni. Ez nemcsak rendkívül bosszantó, hanem gyakran nehéz feladat is, mivel a fűgyűjtő tartalma meglehetősen nehéz lehet. A robot fűnyíróval nem szükséges a levágott füvet összegyűjteni. A kések annyira finoman dolgozzák fel a fűszálakat, hogy a levágott fű a talajon marad. Ez természetesen megtermékenyíti a pázsitot, és emiatt a pázsit sűrűbb is lesz.

Vásároljon Wolf Garten Loopo robot fűnyírót - hogyan működnek a robot fűnyírók

A Wolf Garten Loopo robot fűnyíró vásárlása természetesen azt jelenti, hogy egy kicsit több pénzt kell befektetni az elején, ám a megtakarított idő és az automatikus fűnyírás azt mutatják, hogy a befektetés megéri. A robot fűnyíró nemcsak a technológia, hanem az előnyei szempontjából sem hasonlítható össze a hagyományos fűnyíróval. Üljön le és pihenjen a kerti székben, mivel a robot fűnyíró automatikus dolgozik Ön helyett. Az alacsony zajszintnek köszönhetően a fűnyírás rendkívül kellemes, mivel a robot fűnyírót alig lehet hallani. Ennek az az előnye, hogy a fűnyírás hétvégén vagy este is elvégezhető anélkül, hogy zavarná a szomszédokat vagy a saját nyugalmát.

A hagyományos fűnyíróval összehasonlítva ez azt jelenti, hogy a zajszintje mindössze csak 50–60 dB, míg a hagyományos fűnyíró értéke 90–110 dB. Egy másik nagy előnye, hogy a fűgyűjtő kiürítése már nem szükséges, egy ilyen robottal. A kések annyira finoman dolgozzák fel a fűszálakat, hogy könnyedén a talajon maradjanak, hogy a levágott fű műtrágyaként szolgáljon. Ennek eredményeként a pázsit a jövőben sokkal sűrűbbé válik, majd egy puha zöld szőnyegre hasonlít, amely nagyon kényelmes. Maga a vágási minta pontos és tiszta, mivel a kések levágják a fűszálakat és nem csak egyszerűen letépik őket, ami a hagyományos fűnyíróknál gyakran megtörténik. Számos modell fel van szerelve szegélyvágóval is, hogy a fű a széleken is jól vágható legyen. Ennek az az előnye, hogy többé nem szükséges a pázsit sarkait is levágnia.

Wolf Garten Loopo robot fűnyírók - amire vásárláskor figyelnie kell

A Wolf Garten Loopo vásárlása azt jelenti, hogy több szabadideje lesz, és kevesebbet kell kertészkednie. Míg az S sorozatot elsősorban 1000 négyzetméteres pázsithoz használják, az M sorozatot legfeljebb 2000 négyzetméter nagyságú pázsitokra használják. Fontos szempont az esőérzékelő kérdése is.

Ha azt akarja, hogy a Wolf Garten Loopo automatikusan reagáljon az időjárási körülményekre, az esőérzékelő minden bizonnyal előnyt jelenthet. Amint esni kezd, a robot fűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomásához, egyrészt újratölti magát, másrészt megvárja míg eláll az eső. Amint az időjárási feltételek megváltoztak, visszatér eredeti feladatához. A töltőállomást úgy kell beállítani, hogy ne legyen kitéve minden időjárási körülménynek (eső, szél, stb.). A Wolf Garten Loopo modellek között nem csak a teljesítmény különbözik, hanem a vágási magasság és a vágási szélesség is. Minél nagyobb a pázsit területe, annál nagyobb a vágási szélesség. Kisebb pázsitnál 18 cm-es vágási szélesség elegendő a pázsit gyors levágásához. A vágási magasság általában egyénileg beállítható és folyamatosan szabályozható.

Így a gyepmagasság tökéletesen adaptálható a körülményekhez és a saját ötleteihez. Csakúgy, mint a vágási szélesség, az üzemidő és a töltési idő is szerepet játszik a Wolf Garten Loopo robotfűnyíró vásárlásánál. Alapvetően a robot fűnyíró teljesen önállóan és függetlenül működik, de a fűnyírást mégis egy bizonyos idő alatt be kell fejezni. Az M-sorozat Loopo robotfűnyíróinak vonzó részletei is vannak, amelyek hiányoznak az S sorozat modelleiről. Az M sorozatban található egy kényelmes LED-es kijelző, amelyen keresztül a beállítások egyszerűen elvégezhetők. A programozás után a kicsi és kompakt fűnyíró megbízhatóan működik. Többé nem kell aggódnia a fűnyírás miatt.