A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
Rólunk

Rólunk


Roboexpert online áruház háztartási és kerti robotokhoz, valamint kerti szerszámokhoz

A Roboexpert online áruházban a legújabb intelligens otthoni és kerti eszközöket kínáljuk Önnek. A csúcstechnológiás és automatizált infrastruktúrával lehetővé tesszük Önnek, hogy gyors, modern és egyszerű vásárlási élményt szerezzen a digitális világban. A Roboexpert GmbH & Co. KG-t 2016-ban alapította Andre Kohlmann ügyvezető igazgató. Ma a vállalat online áruházakkal van képviselve Magyarországon és tizenkét másik európai országban. A háztartási és kerti robotok, valamint az egyéb klasszikus kerti szerszámok szakkereskedőként elismert márkagyártóktól származó minőségi termékeket kínálunk Önnek nagyon jó áron a Roboexpert online áruházban.


Ez különböztet meg minket:

✓ Kompetens ügyfélszolgálat

A Roboexpertnél nagyra tartjuk a szolgáltatást. Részletes tanácsokat fog kapni képzett alkalmazottaktól, akik jól ismerik a termékpalettát és mindig komolyan veszik kérdéseit. Ügyfélszolgálatunkat telefonon, az ingyenes forródrótunkon keresztül vagy e-mailben érheti el.

✓ 17 500 forint felett ingyenes házhoz szállítás

Ha Magyarországon rendel, a szállítás ingyenes az Ön számára. A megrendelést azonnal, de legkésőbb a következő napon feldolgozzuk. A csomagküldés általában 2-3 munkanapon belül megtörténik (a rendelkezésre állás függvényében). A szállítmányozási termékek szállítási ideje 5-7 munkanap.


További információk az ingyenes szállításról

✓ Visszatérítési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garanciát adunk háztartási robotjainkra. A kerti szerszámokra 14 napos visszatérítési joga van. Ha nem tetszik a megrendelése, egyszerűen 14 vagy 30 napon belül éljen az elállási jogával és visszakapja tőlünk a pénzét.További információk a pénzvisszafizetési garanciáról

✓ Kiváló minőség márka gyártóktól

A háztartási robotok és a robotfűnyírók még mindig elég ritkák. Csak néhány gyártó szakosodott e modern technológiák fejlesztésére. A Roboexpert online áruházban robot-technológiát csak olyan neves márkagyártóktól szerezhet be, akikben megbízunk. Ide tartozik a világpiac vezető Husqvarna, valamint a kertészeti szakértő a STIHL. Ezenkívül értékesítünk robotfűnyírókat GARDENA, a Wolf Garten és más kiváló márkáktól is. Ugyanaz a márka minőség várja Önt az üzletünk többi termékével együtt. Nézze meg Ön is!


Fedezze fel a minőségi márkákat
Roboexpert Marken_Husqvarna Automower

✓ 5 év garancia a kiválasztott termékekre

Szolgáltatásunk azt is jelenti, hogy minden terméket alaposan tesztelünk és ellenőrizünk, mielőtt felvennénk a kínálatunkba. Így garantáljuk a nagy teljesítményt és a funkcionális minőséget. Ha hiba lép fel a robotfűnyírójánál, akkor támaszkodhat 5 éves garanciánkra. Tudjon meg többet itt!


További információk a garancia meghosszabbításáról
 

Kérdése van még?

Lépjen kapcsolatba velünk! Elérhet minket a kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben vagy telefonon keresztül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most


KAPCSOLAT

Fel