Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

Rólunk

roboexpert online áruház háztartási és kerti robotokhoz, valamint kerti szerszámokhoz

A roboexpert online áruházban a legújabb intelligens otthoni és kerti eszközöket kínáljuk Önnek. A csúcstechnológiás és automatizált infrastruktúrával lehetővé tesszük Önnek, hogy gyors, modern és egyszerű vásárlási élményt szerezzen a digitális világban. A roboexpert GmbH & Co. KG-t 2016-ban alapította Andre Kohlmann ügyvezető igazgató. Ma a vállalat online áruházakkal van képviselve Magyarországon és tizenkét másik európai országban. A háztartási és kerti robotok, valamint az egyéb klasszikus kerti szerszámok szakkereskedőként elismert márkagyártóktól származó minőségi termékeket kínálunk Önnek nagyon jó áron a roboexpert online áruházban.

 

Ez különböztet meg minket:

✓ Kompetens ügyfélszolgálat

A roboexpertnél nagyra tartjuk a szolgáltatást. Részletes tanácsokat fog kapni képzett alkalmazottaktól, akik jól ismerik a termékpalettát és mindig komolyan veszik kérdéseit. Ügyfélszolgálatunkat telefonon, az ingyenes forródrótunkon keresztül vagy e-mailben érheti el.

✓ 17 500 forint felett ingyenes házhoz szállítás

Ha Magyarországon rendel, a szállítás ingyenes az Ön számára. A megrendelést azonnal, de legkésőbb a következő napon feldolgozzuk. A csomagküldés általában 2-3 munkanapon belül megtörténik (a rendelkezésre állás függvényében). A szállítmányozási termékek szállítási ideje 5-7 munkanap.

További információk az ingyenes szállításról

✓ 14 napos visszavételi jog

Ha Ön online áruházunkban vásárolt terméket, joga van tizennégy napon belül indoklás nélkül visszavonni a szerződést. Az elállási határidő tizennégy nap attól a naptól számítva, amikor Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik személy, aki nem a fuvarozó, az utolsó terméket átvette vagy birtokba vette. Tudjon meg többet itt!

További információk a visszavételi jogról

✓ Kiváló minőség márka gyártóktól

A háztartási robotok és a robotfűnyírók még mindig elég ritkák. Csak néhány gyártó szakosodott e modern technológiák fejlesztésére. A roboexpert online áruházban robot-technológiát csak olyan neves márkagyártóktól szerezhet be, akikben megbízunk. Ide tartozik a világpiac vezető Husqvarna, valamint a kertészeti szakértő a STIHL. Ezenkívül értékesítünk robotfűnyírókat GARDENA, a Wolf Garten és más kiváló márkáktól is. Ugyanaz a márka minőség várja Önt az üzletünk többi termékével együtt. Nézze meg Ön is!

Fedezze fel a minőségi márkákat

roboexpert Marken_Husqvarna Automower

✓ 5 év garancia a kiválasztott termékekre

Szolgáltatásunk azt is jelenti, hogy minden terméket alaposan tesztelünk és ellenőrizünk, mielőtt felvennénk a kínálatunkba. Így garantáljuk a nagy teljesítményt és a funkcionális minőséget. Ha hiba lép fel a robotfűnyírójánál, akkor támaszkodhat 5 éves garanciánkra. Tudjon meg többet itt!

További információk a garancia meghosszabbításáról

Kérdése van még?

Lépjen kapcsolatba velünk! Elérhet minket a kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben vagy telefonon keresztül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most