TESThttps://www.roboexpert.hu/stihl/
https://www.roboexpert.hu/stihl/
ᐅ STIHL kerti szerszámok olcsón " ÚJ 2021 | roboexpert
Bezárás

Bejelentkezés Elfelejtett jelszó


Fiók létrehozása

Még nincs fiókja? Élvezze a számos előnyt:

  1. Kedvezmények a hosszú távú ügyfelek számára
  2. Egyszerű rendelési áttekintés
  3. Kényelmes adatkezelés
  4. sokkal több...
Hozzon létre egy fiókot most
Bezárás

Kosár Cikk0

Bezárás

Az Ön figyelőlistája

roboexpert
bestofgarden
Bezárás

535 Eredmények

Válassza ki a boltot & navigáljon

Ingyenes ügyfélszolgálat
összes kérdésére

Top
márkák

STIHL

Vásároljon STIHL kerti és elektromos szerszámokat + kiegészítőket csúcsáron webáruházunkban

Bezárás
  • Rendezés

  • Terméktípus

Nem találtunk más terméket.

Vásároljon online STIHL kerti szerszámokat, elektromos szerszámokat és kiegészítőket a STIHL szakkereskedőjétől, a Roboexpert-től

Akár hobbikertész, akár kertészeti szakember - mi vagyunk a szakképzett STIHL szakkereskedője a láncfűrészek, akkus szerszámok, sövényvágók, levélfúvók, fűnyírók, robotfűnyírók és még sok más termékei számára. A STIHL ajánlatok széles választékát kínáljuk, és bármikor számos előnyt élvezhet velünk. STIHL szakkereskedőként kínáljuk az online áruházunkat, személyes tanácsokat és szakmai szolgáltatást. Akinek kertje van, elég hamar rájön, hogy a zöldfelületek és növények takarításához és gondozásához szükséges jó felszerelés aranyat ér. A termék paletta rendkívűl nagy, ami azt jelenti, hogy a legjobb személyes eszköz kiválasztása gyakran kérdéseket vet fel. A Roboexpert online áruházban megvásárolható STIHL termékekkel kapcsolatos legfontosabb kérdésekre a következő STIHL-útmutató válaszol. Tudjon meg többet a STIHL termékportfólióról és a nemzetközi cégről. Ismerje meg a minőséget, a változatosságot és a technológiai fejlődést lenyűgöző szinten a STIHL márka kerti és motoros szerszámai segítségével.

STIHL útmutató - A termékek és a vállalat

A STIHL termékek összefoglalva

Verhetetlen a STIHL előnye a termékválasztékban, mivel nemcsak a nagy választékkal tűnik ki. Az egyéni munkaigénytől függően maga határozhatja meg a STIHL termékek működését, teljesítményét és kezelését. Mivel a készülékek és kiegészítők kompatibilisek. Az alábbiakban megismerheti a márka gyártó különféle termékeinek részleteit.

STIHL Láncfűrészek és motorfűrészek

Miután a vállalatot a STIHL 1926-ban megalapította, ezek voltak az első speciálisan kifejlesztett újítás: a STIHL láncfűrészek és motorfűrészek. A láncfűrészek és a motorfűrészek területén folyamatosan bővült a szakértelem. A motorizált eszközök népszerűek mind a magánfelhasználók, mind az erdészet körében. Tökéletes eszköz a nehezebb munkához: a tűzifafűrészeléstől kezdve a fák gondozásán át a fa kivágásáig.

A STIHL ErgoStart innovatív technológiája garantálja az egyszerű munkát. A zseniális fűrészláncok tökéletes vágási eredményt biztosítanak. Ezen kívül vannak más modellfüggő felszereltségi jellemzők, amelyek garantálják a magas szintű munkakényelmet a STIHL láncfűrésszel. Az Ön biztonságáról is gondoskodunk, mivel a STIHL QuickStop láncfék veszély esetén leáll, kézvédő használata nélkül is.

STIHL Kettensäge sägt einen Baumstamm ab

STIHL Láncfűrészek és motorfűrészek

Szeretne vásárolni egy STIHL láncfűrészt? Akkor nézze meg online áruházunkat!

STIHL láncfűrész és motorfűrész ajánlatok

STIHL Fűkaszák és szegélyvágók

A STIHL fűkaszákkal és szegélyvágókkal a makacs gyomok is eltünnek. Fűkaszákat és szegélyvágókat is vásárolhat nálunk:

  • A STIHL szegélyvágók ideálisak kisebb zöldfelületekhez és a gyepszélek precíz vágásához. Lenyűgöznek alacsony súlyukkal és egyszerű kezelésükkel.
  • A STIHL fűkaszák tökéletesek a szélesebb körű munkákhoz, mivel erősebbek, mint a szegélyvágók. Egyenetlen terepen is alkalmasak.
Bildtitel

STIHL Fűkaszák és szegélyvágók

STIHL fűkaszát keres? Nálunk számos modellt talál alacsony áron!

STIHL fűkasza és szegélyvágó ajánlatok

STIHL Fűnyírók


Egy erőteljes STIHL fűnyíró nagy erőfeszítések nélkül is levágja füvet.
A kertészkedés valószínűleg legidőigényesebb részének optimalizálása érdekében különféle teljesítményű fűnyírók közül választhat.

Természetesen a megfelelő fűnyíró kiválasztásakor figyelembe kell venni a gyep nagyságát és egyéb befolyásoló tényezőket, mint például a térfogat, a felületi viszonyok és a kényelem.
Néhány STIHL fűnyírót mulcsozó fűnyíróvá is átalakíthat néhány egyszerű lépésben. Tehát két eszköz van egyben.

Bildtitel

STIHL Fűnyírók

Nálunk megtalálja a kertjéhez megfelelő STIHL fűnyírót!

STIHL fűnyíró ajánlatok

STIHL Robotfűnyírók

A STIHL iMOW robotfűnyíró az intelligens megoldás mindenki számára, inkább dőljön hátra és lazítson, amíg a kis segítő levágja a füvet. Ő a modern fűnyíró generáció.

Az akkumulátorral működtetett kerti segítők a kiválasztott akkumulátor kapacitástól függően akár 5000 m²-t is megmunkálhatnak. Még az egyenetlen kerti területek sem jelentenek problémát az intelligens robotfűnyírók számára, mivel akár 40%-os lejtőkkel is képesek megbirkózni. További plusz a praktikus alkalmazásvezérlés, amellyel meghatározhatja robotfűnyírójának vágási idejét okostelefonja vagy táblagépe segítségével, miközben éppen távol van.

A munka elvégzése után a STIHL iMOW teljesen automatikusan visszatér a töltőállomásra, és ezért felkészült a következő munkára.

Bildtitel

STIHL iMOW robotfűnyírók

Az intelligens kerti segítő megtakarítja a fűnyírás problémáját. Vásárolja meg most a megfelelő STIHL iMOW-t!

STIHL iMOW ajánlatok

STIHL Sövényvágók

Bildtitel

Használja a STIHL sövényvágókat a sövények, bokrok és cserjék ápolásához.
A két oldalon élezett kések tiszta és precíz vágást biztosítanak nagy erőfeszítés nélkül.
A praktikus többfunkciós fogantyú az összes szükséges kezelő rendszerrel rendelkezik, és egyszerűsíti a kezelést is.
Minden sarokban biztonságos vezérlés.

STIHL sövényvágó ajánlatok


STIHL Lombfúvók

Bildtitel

A STIHL lombfúvói segítenek abban, hogy rendet teremtsen a kertben.
Az idegesítő levelek vagy a frissen vágott fűszálak könnyen eltávolíthatók a gyepekről és az ösvényekről.
A STIHL lombfúvók ergonómikus kialakításukkal és állandó fúvóerőjükkel lenyűgöznek.
Praktikus kiegészítőkkel a fúvógépet szecskázógéppé is átalakíthatja.

STIHL lombfúvó ajánlatok


STIHL Alkatrészek és kiegészítők

Bildtitel

A STIHL gyártó termékeinek nagy részét egyetlen alapeszközként vagy teljes szettként kínálja. Ide tartozik például a mellékelt akkumulátorok, töltők, cserélhető tartozékok, gyomkefék, gyűjtőzsákok, hevederek és még sok minden más, ami azt jelenti, hogy minden vásárlással mindenre kiterjedő gondtalan csomagot kap.
A szetteken kívül bármikor megvásárolhatja a STIHL kiegészítőket az online áruházunkban.

STIHL alkatrészek és kiegészítők


A megfelelő hajtás: benzin, elektromos vagy akkumulátor?

A STIHL termékek nagy választéka három elérhető hajtási változaton alapszik. A STIHL láncfűrészek, fűnyírók, sövénynyírók és levélfúvók különféle verziókban kaphatók - benzines, elektromos vagy akkumulátoros. Tehát nem csak egy eszköz és annak funkciója mellett dönt, hanem a számára megfelelő meghajtót is kiválaszthatja.
De mit jelent ez?

husqvarna Schnittbild Icon

Benzines hajtás

A STIHL benzinüzemű gépei nagy teljesítményűek, és a gazdaságos STIHL 2-MIX motornak köszönhetően ugyanolyan hatékonyak.
Lenyűgöznek az optimális üzemanyag-elosztásukkal is, amely akár 50%-kal is csökkentheti a fogyasztást.
Különösen alkalmasak összetettebb munkára, de mégis magas szintű munkakomfortot kínálnak.
Az üzemanyagtartály szabadalmaztatott speciális kupakja lehetővé teszi, hogy további eszközök nélkül töltse fel a tartályt.

STIHL EC-Motor mit elektrischem Antrieb

Elektromos hajtás

Az elektromos eszközökkel a STIHL egy másik hajtási változatot kínál a STIHL láncfűrészekhez és fűnyírókhoz. A töltés az elektromos hálózaton történő használat előtt és után történik.
Az elektromos STIHL láncfűrészeket kézművesek és gazdálkodók gyakran használják professzionális fűrészelési munkákhoz, de alkalmasak magánfelhasználók számára is. Az elektromos meghajtású STIHL gépek tartósságukkal és állandó teljesítményükkel lenyűgöznek.


STIHL AK-System mit kompatiblen Akkus für verschiedene Geräte

Akkumulátor-meghajtó

Az innovatív STIHL akkumulátortechnológia lenyűgöző nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorokkal. Ez a környezetbarát és csendes alternatívája a benzines készülékeknek.
De a fő előny máshol rejlik: egy akkumulátor különböző eszközökbe illeszkedik. A három STIHL akkumulátor-sorozat AK, AP és AR mindegyikének többféle modellje van, különböző üzemidővel és teljesítményszinttel. Ezek kompatibilisek ugyanazon akkumulátor sorozat összes STIHL akkumulátoros eszközével.
Például, ha rendelkezik a STIHL MSA 120 akkumulátoros láncfűrésszel, akkor van egy AK sorozatú akkumulátorral ellátott eszköze. Ez kompatibilis az összes STIHL akkumulátoros szerszámmal, amelyet szintén az AK sorozathoz tartozik.
Nem számít, hogy ez egy láncfűrész, fűnyíró vagy fűkasza.STIHL akkumulátor

A STIHL vállalat

A kerti és motoros szerszámok szakosodott kereskedőjeként nagy jelentőséget tulajdonítunk a kiváló minőségű termékeknek. Csak olyan gyártókkal dolgozunk együtt, akiknek szakértelme és vállalati kultúrája képezi a kiemelkedő termékminőség alapját. A legfontosabb cél a professzionális ügyfelek elégedettsége.

A STIHL vállalati struktúra

A STIHL Holding AG & Co. KG egy nemzetközi vállalat. A STIHL márka az egyik vezető globális márka az elektromos szerszámok és a kerttechnika területén. 38 saját értékesítési és marketingcég világszerte, mintegy 120 importőr és 160 országban több mint 45 000 szakkereskedő egymással kölcsönhatásban érzékelteti a családi vállalat sikeres működését.
A nagy STIHL-csoportba tartozik az Andreas STIHL AG & Co.KG, amely a STIHL International GmbH Európáért, Amerikáért, Ázsiáért és Afrikáért felelős. A STIHL Vertriebszentrale AG & Co. KG Dieburgban található és felelős a termékek marketingjéért.
A STIHL Dieburgi logisztikai központja speciális kiskereskedőket lát el.


stihl_unternehmen_fahne

A STIHL cégtörténete

A nemzetközileg sikeres STIHL vállalat eredete 1926-ig nyúlik vissza. Ez az az év, amikor a céget megalapította Andreas Stihl mérnök, aki nem sokkal később kifejlesztette az első motorfűrészt. Ez egy 48 kg-os villanymotoros keresztmetszetű láncfűrész volt, amelynek teljesítménye 2,2 kW volt.
Az alapító előfeltevésből készítette el a készüléket, ​​amelynek speciális megoldásokkal kell megkönnyítenie az erdőmunkát. 1928-ban hozták létre a STIHL márka első védjegyét. Az üzleti élet első néhány évében Andreas Stihl a szolgáltatással kapcsolatos szakkereskedőkön keresztüli értékesítésre támaszkodott, amely minőségi filozófiájának alapelve lett.
1930-ban az első export Svájcba, Hollandiába, Belgiumba és Franciaországba történt. De a cégen belül további fejlesztések is történtek: az STIHL kiképezte az első tanoncokat és megalapította saját képzőműhelyét, amely többek között a gyors műszaki fejlődésért és az új gépek gyártásáért volt felelős.

Mérföldkövek az 50-es években

A második világháború és az egykori STIHL gyár Cannstattban történt súlyos megsemmisülése következtében a teljes termelést Waiblingen-Neustadtba helyezték át.
1955-ben a STIHL cég újabb mérföldkövet ért el, mivel a német Bundeswehr-t új BLK (benzin - könnyű - kicsi) benzines fűrésszel szerelték fel. 1959-ben technikai forradalom következett, mivel a STIHL Contra, az első sebességváltó nélküli benzines fűrész a STIHL-től, új szintre emelte az erdészeti munkákat.
A következő években újabb STIHL üzemek nyíltak meg világszerte, és technikai fejlődés történt. Mindenekelőtt a munkakényelem szempont került a középpontba, és az újítások, mint például a rezgéscsökkentő rendszer, a QuickStop láncfék és az új típusú fojtószelep zár napjainkban is a STIHL készülékeinek szerves részét képezik.


stihl_ms201cm_varioclean

1981-től - új STIHL generáció

1981-ben a cégalapító, Andeas Stihl fia, Hans Peter Stihl vette át a stuttgarti Kereskedelmi és Iparkamara Rems-Murr kerületi kamarájának elnöki posztját, és kiinduló jelet adott a STIHL új generációja számára. Az új láncfűrészek, fúvók, sövényvágók, nagynyomású mosók és az innovatív működési technológiák folyamatosan bővítették a STIHL kínálatát, így a STIHL már nem csak kizárólag a professzionális erdőgazdálkodásban található meg.

A STIHL napjainkban

Számos hozzáértő szakkereskedővel a családi vállalat mára behatolt a privát kertekbe is. A STIHL más sikeres gyártók mellett, mint például a Husqvarna vagy a Gardena, folyamatosan bővíti termékkínálatát.
A STIHL a kert tulajdonosainak választási lehetőséget kínál akkumulátoros, benzines és elektromos hajtású kerti szerszámok között. A személyes termékválaszték így a vevő egyéni igényeihez igazítható.
Függetlenül attól, hogy Ön hobbikertész vagy profi. A STIHL szakkereskedő személyes tanácsai, mind pedig a termékleírás az online áruházban és a szabadon elérhető videókban a sikeres családi vállalkozást ügyfélorientált gyártóként mutatják be.

Bildtitel

Meggyőzte Önt a STIHL?

Vessen egy pillantást a STIHL termékpalettájára, és keresse meg tökéletes kerti szerszámát!

Az összes STIHL termék megtekintése