A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
TanácsadóRobotfűnyírók - 5 év garancia

Robotfűnyírók – 5 év garancia

5 év garancia

A Roboexpert.hu oldalon nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásra. A kiválasztott termékválaszték mellett, amely csak a legjobb és legerősebb robotokat kínálja Önnek otthoni használatra, ügyfeleinket is boldoggá akarjuk tenni a szervizelés terén. Különösen akkor, ha az általunk kínált termékek minőségéről és tartósságáról van szó.

Mivel minden terméket alaposan tesztelünk és ellenőrizünk, mielőtt felvennénk a kínálatunkba, garantáljuk a nagy teljesítményt és a funkcionális minőséget. Ha eszközhiba lép fel, akkor támaszkodhat 5 éves garanciánkra.

A Roboexpert garancia

Mint a háztartási robotok szakkereskedője, az ön bizalma és az általunk kínált termékek minősége különösen fontos számunkra. 5 éves garanciánkkal további szolgáltatást kínálunk Önnek, amely nem hagyja cserben Önt és új háztartási segítőjét.

Ügyfélként természetesen tájékoztatnia kell arról is, hogy mikor és mikor nincs garanciális igény, és mely szolgáltatásokra számíthat a garanciavállalás esetén.

A kiterjesztett garancia megvásárlásával a magyarországi robotfűnyírókra vonatkozó (szokásos) két- vagy egyéves gyártói garanciát 5 évre meghosszabbítják magáncélú használatra vagy 3 évre kereskedelmi használatra.

Jótállási eset áll fenn, ha:

 • Tervezési, törési, öntési, anyag- és gyártási hibák lépnek fel.
 • A centrifugális erő széttörést eredményez
 • A negatív nyomás következtében beszakadás vagy egyéb hatások lépnek fel
 • A mérő-, vezérlő- vagy biztonsági eszközök meghibásodnak
 • A károkat a vízhiány okozza a gőzkazánban vagy a készülékben
 • A túlnyomás károsodáshoz vezet (a robbanás kivételével)
 • A földelési hibák, rövidzárlatok, az áram erősségének túlzott növekedése, a szigetelési hibák, a túlfeszültségek stb. Következtében bekövetkező elektromos energia károsíthatja a készüléket

Az üzemeltetési hibák a kiterjesztett garanciakeret részeként is biztosítottak, ha azok károsítják a készülék működését, és a kezelési utasítás értelmében nem történik megsértés. Ilyen esetekben 30.000 forint levonható az áfával együtt.

Jótállási eset nem áll fenn, ha:

 • Kopás és kopó alkatrészek károsodnak
 • A készülék olyan sérüléseket mutat, amelyek nem befolyásolják a műszaki felhasználást (karcolások, stb.)
 • Sérülés vagy kár a készülék nem megfelelő telepítése miatt, helytelen javítás / beavatkozás, a készülék nem megfelelő vagy szokatlan használata / tisztítása
 • az akkumulátorral kapcsolatos problémák vagy hibák esetén.

Erre számíthat jótállás esetén:

Ha a javítás műszakilag és objektíven lehetséges, az nem gazdaságtalan és a javítás költsége nem haladja meg a készülék jelenlegi értékét, akkor ezt a javítást szakszerűen végezzük el. Ennek költségeit a garancia keretében megtérítjük. Ha a javítás technikailag vagy objektíven nem lehetséges, vagy ha gazdaságtalannak találjuk, akkor az aktuális értékig ugyanolyan típusú és minőségű csereeszközt kap. Ebben az esetben a sérült vagy használhatatlan eszközt vissza kell adnia nekünk. A tőlünk vásárolt készülék piaci értéke a vételi szerződés megkötését követő harmadik év után összesen 80%. A negyedik évben a számla szerinti vételár 70% -a, ötödik évben 60% -a.

Garanciális feltételek

A garanciavállaló csak akkor érvényesítheti a jelen szerződésből eredő igényeit, ha évente egyszer a garancia időtartama alatt egy hivatalos szakkereskedő igazolja.


KAPCSOLAT

Fel