A termék a kosarában található.

Tovább a kosárhoz Tovább a fizetéshez Tovább vásárlás
TanácsadóVisszatérítési garancia

Visszatérítési garancia

Nem tetszik a megrendelése? Használja ki pénzvisszafizetési garanciáját!

30 napos pénzvisszafizetési garancia a háztartási robotokra

Háztartási robotjainknak segíteniük kell a mindennapi életben a háztartási munkákban, vagy teljesen át kell venniük őket. Ez lehetővé teszi, hogy jobb életminőséget érjen el, és mindenekelőtt időt takarítson meg – sokkal fontosabb dolgokra -, mint a porszívózás, az ablakok tisztítása vagy a fűnyírás.

Ezért kínáljuk Önnek a legjobb és legjobb besorolású háztartási robotokat. Annyira meg vagyunk győződve termékeink kiváló minőségű kivitelezéséről és tisztításáról, valamint műszaki és elektronikus funkcionalitásáról, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk Önnek.

14 napos pénzvisszafizetési garancia a kerti szerszámokra

Ha online áruházunkban egy kerti szerszám mellett döntött, azt akarjuk, hogy elégedett legyen az áruval. Ezért 14 napos pénz-visszafizetési garanciát adunk a BestofGarden kategóriánk minden termékére.

Ha nem tetszik a megrendelése, egyszerűen éljen az elállási jogával a vásárlástól számított 14 napon belül, és mi visszaadjuk a pénzét. Kérjük, mindenképpen tartsa be az alábbi felsorolt ​​kritériumokat arról, hogyan élhet az elállási jogával, és mire kell figyelnie.

Elállási jog - pénzvisszafizetési garancia - erre figyelnie kell

  • Az árukat eredeti csomagolásukban kell visszaküldeni nekünk, beleértve az összes szállított tartozékot.
  • Győződjön meg arról, hogy nincsenek használat jelei, és hogy a termékeket megtisztítva küldik vissza.
  • A telepített vagy üzembe helyezett eszközökre nem vonatkozik az elállási jog.
  • Kérjük, feltétlenül adja meg a visszautaláshoz szükséges fiókja adatait a lemondási űrlapon!
  • Elállás esetén az ügyfélszolgálatunkkal történt konzultációt követően egy ingyenes visszaküldési címkét küldünk Önnek.

Felhívjuk figyelmét, hogy logisztikai okokból nem tudjuk elfogadni az árufuvarozásra küldött csomagokat. Ez vonatkozik azokra a szállításokra is, amelyeket a DHL-től eltérő szolgáltatóval küld vissza a címünkre.

14 napon belül visszakapja a pénzét

Ha sikeresen befejezte az itt leírt visszaküldési folyamatot, akkor a vételárat az áru átvételétől és ellenőrzésétől számított 14 napon belül visszautaljuk az Ön által megadott számlára.

Kérdése van még a pénzvisszafizetési garanciánkkal kapcsolatban? Akkor állunk rendelkezésére! Lépjen velünk kapcsolatba telefonon a 0680 – 019 608 telefonszámon vagy az űrlapunkon keresztül!


KAPCSOLAT

Fel